PDA

View Full Version : se sparge balonul de sapun?

santiago
12-01-2009, 13:56
http://www.gandul.info/viata/pipera-ieftinirilor-disperate.html?3931;3731978

saracul Jiji cu ce o sa mai cumpere meciuri anul asta?

daniel_D
12-01-2009, 14:03
Se sparge tot in RO
http://www.romanialibera.ro/a143440/leul-o-ia-la-vale-un-euro-costa-4-2684-lei.html

Vai vai vai.....

roadrunner
12-01-2009, 18:28
Tocmai am avut musfiri din Ro, care m-au informat sa fiu linistit ca isi revine economia romanesca prin ferbrurie, ca asa a zis la televizor. Deci stati linistiti nu va mai agitati.
Cum ziceau cei din Divertis: "telespctatorul din Ro nu are profunzime, el vede imaginea in 2D, nu are perspective, asta-i telespectatorul nostru...."
R

santiago
12-01-2009, 18:48
Dacia a inceput in forta productia dupa o luna de pauza..prin a anunta intreruperea productiei pentru inca 2 saptamani la sfarsitul lunii.
deci premize pentru o 'revenire' spectaculoasa a economiei ar fi :))

asorin
12-01-2009, 19:26
Tocmai am avut musfiri din Ro, care m-au informat sa fiu linistit ca isi revine economia romanesca prin ferbrurie, ca asa a zis la televizor.

Eu mi-am facut bagajul deja sa ma intorc acasa. A zis Boc-poc la tv ca va fi bine, no reason to stay here anymore ;)

daniel_D
12-01-2009, 22:27
Eu mi-am facut bagajul deja sa ma intorc acasa.

Eu inclin sa-l cred pe RoadR, si ma intoc in Februarie.

Ps: Februarie ...dar in ce an nu m-am hotarat inca:confused:

santiago
13-01-2009, 00:52
eu astept sa faca long term parking la otopeni si apoi ma mai gandesc.
e incredibil ca otopeniul charge 4 ron/hr deci 24 euro pe zi in conditiile in care chiar si in Dublin short term park ar fi mai ieftin sa nu mai zic ca average pt long term e 8 euro/zi.

asorin
13-01-2009, 10:23
presupun ca fiecare dintre noi are un criteriu de referinta prin care evalueaza starea lucrurilor in Ro si cantareste o eventuala decizie de-a se intoarce. la mine este autostrada sibiu-arad ... cand e gata, i'll be back home baby ;)

daniel_D
13-01-2009, 12:33
presupun ca fiecare dintre noi are un criteriu de referinta prin care evalueaza starea lucrurilor in Ro si cantareste o eventuala decizie de-a se intoarce. la mine este autostrada sibiu-arad ... cand e gata, i'll be back home baby ;)

La mine, pensia sau castigul la loto...dar nu se stie niciodata...
Dupa ultimele tentative si luari la misto pe unde am trimis CV-ul nationalistul din mine si-a bagat copita.