View Full Version : Base si rusii
santiago
07-01-2009, 16:48
Tare mult as vrea sa stiu ce i-a spus Marinarul lui gospodin Putin.
dupa ani de aruncat cu pietre in rusi si pupat mr.Bush in fund acum s-a vazut si Base nevoit sa-l sune pe Putin de 2 ori in cateva zile odata cu inchiderea robinetului de gaze.
A facut el guvern cu PSD asa ca il 'pacaleste' si pe Putin .
roadrunner
07-01-2009, 17:06
Eu personal le dau dreptate rusilor, prea au devenit aroganti ucrainienii, si nu stiu cum mama dracului tot cand e frig isi aduc aminte sa negocieze dur cu rusii, acum se pare ca au ramas fara obiectul muncii, nu mai au ce sa negocieze, si poate uitasera ca nu se poate vorbii de pe pozitii dure cu rusii.
Cred ca ucrainienii au pierdut enorm la capitolul imagine in fata europei, si si-au mai adaugat 10 ani la pregatirele de aderare (peste cei 20 existenti)
R
numai daca actualul guvern ukrainean nu e condus the gospodin Putin
si este o miscare controlata?!
cine stie????
sanu uitam ca politica e "curba"
santiago
08-01-2009, 20:28
lol ..cica Putin ar fi facut Romaniei o oferta de nerefuzat..sa ne vanda noua gazul direct si noi sa-l vindem apoi Ucrainei.
daca e adevarat clar Iuschenko e ca si mancat.
funkyfresh
08-01-2009, 21:46
... eu cred ca Rusia vrea mai degraba sa arate Europei cine este ...
Gazprom-ul asta pare un gigant monopol dupa model sovietic , plin de datorii care a investit mai mult in a-si intarii pozitia de lider mondial pe piata energetica dar acesta pozitie nu este sustinuta de o eficienta in exploatarea gazului si a petrolului si pe termen hai sa zicem lung, e posibil sa asistam la un declin .
Tare mult as vrea sa stiu ce i-a spus Marinarul lui gospodin Putin.
dupa ani de aruncat cu pietre in rusi si pupat mr.Bush in fund acum s-a vazut si Base nevoit sa-l sune pe Putin de 2 ori in cateva zile odata cu inchiderea robinetului de gaze.
A facut el guvern cu PSD asa ca il 'pacaleste' si pe Putin .
ce a spus Marinarul lui gospodin Putin nu stim, dar am auzit ce a spus gospodin Putin
-oferta istorica de a participa la proiectul South Stream
- oferta de a lua gazul direct de la rusi si nu prin intermediari
santiago
09-01-2009, 15:52
sa vedem concretizarea..rusul da dar nu iti baga in traista
daniel_D
09-01-2009, 15:58
ce a spus Marinarul lui gospodin Putin nu stim
Marinarul a spus: Bine ma Putin da capra cine sta?
Dan Tudor
09-01-2009, 21:08
"Cand vom avea un lucru clar si precis cu privire la acest subiect, vom informa imediat opinia publica", s-a marginit sa declare vineri premierul Emil Boc, intr-o conferinta de presa.
Nice........
santiago
09-01-2009, 22:02
..peste ceva vreme..in timpul negocierilor partea romana a mentionat problema tezaurului la care partea rusa a parasit negocierea.
Carmensita
10-01-2009, 15:08
Mai m-am uitat si eu la Antena si am vazut declaratia...cata bataie de joc! Privirea aia de sarpe m-a cam speriat....
a fost seful serviciilor secrete sovietice in Germania pana a devenit presedinte
cea mai tare a fost faza de final..............."e bine? va convine oferta mea?"
santiago
15-01-2009, 14:44
acum am inteles ca de fapt Base l-a sunat pe Putin sa-l intrebe cum sa schimbe constitutia in asa fel incat el sa dizolve parlamentul si nu invers si cum sa obtina cel de-al 3 lea mandat(presupun ca e ff convins ca il va castiga fara probleme pe cel de-al 2lea anul asta)
trebuie sa-i fi spus ceva tare interesant de suna Putin la Bucuresti.
sa fi fost o ghicitoare?? si gaspadin Putin mai suna din cand in cand sa vada daca a ghicit?