PDA

View Full Version : Ski in Kilternan

liviud
07-01-2009, 15:47
Intrebare : A fost cineva pana acum la ski aici ? ( in Kilternan pe partie artificiala )

Ajung diseara acolo si orice informatie despre ce gasesc si cum e acolo ar fi binevenita..!!

Numai bine,
Liviud.

roadrunner
07-01-2009, 16:22
Un singur lucru stiu de partia aia, ca facea reducere de pret la emigranti, initial am crezut ca era o gluma dar era serios.
baga niste poze daca ai timp
R

liviud
08-01-2009, 00:34
Chiar m-am intors de acolo...excelent ! Daca cineva e dispus miercurea viitoare dati un semn. Nu m-asteptam sa ma simt asa bine.
Aurash ( sau ceilalti care stiti Poiana ) imagineaza-ti Bradul si ( fosta ) Camelia una langa alta ( in nocturna ) + cabanutele de rigoare langa ( am vazut si un gratar dar nefiind asa aglomerat nu functiona ) + oamenii tot la fel ca in Poiana ( nu ma refer la ospatari sau cameriste ) - extraordinari.
Poze ( poza de fapt ) maine ca acum imi incep apres-ski-ul ..:)

Numai bine,
Liviud.

P.S. De reducere nu stiu nimic dar la cat de bine m-am simtit...chiar nu conteaza...

roadrunner
08-01-2009, 13:27
Laser frate
hai in weekend
R

liviud
08-01-2009, 17:29
Din pacate Auras n-am cum. Daca as putea face ceva in week-end as veni la baschet si dupa aia la un ski dar...:(

Momentan numai miercurea si joia ma pot invarti de ceva timp pentru mine .

sfinx
08-01-2009, 17:59
din informatiile de radio sant, in spatele acestei afaceri se afla si un roman, probabil de aceea este reducerea ptr imigranti

santiago
09-01-2009, 22:18
http://www.skicentre.ie/ski/

o colega a fost si cica a fost super
e pt training in special ..cu reprize 10 minute schiezi 10 minute vizitezi barul :)
din cate am auzit tot de la colega respectiva si apoi din cautari un alt motiv de bucurie pt amatori de ski
http://www.irishtimes.com/newspaper/ireland/2008/1219/1229523104845.html

ionel paduraru
10-01-2009, 20:34
pentru schiori profesionisti ca si (roadrunner si liviud) dcnu o partida de schi in alpi sau pirinei in februarie. vala dorului din sinaia sau lupului di brasov e pentru incepatori.... nu ma credeti contactactatima... am schiat acum 5zile in Val d'isere... tot respectul pentru schiori.

florin1s
11-01-2009, 00:47
Hai bai Ioane ....Lupului e pt incepatori...ehh

roadrunner
11-01-2009, 10:48
hm, s-o fi indreptat lupului de cand am plecat din tara?
partia lupului nu e dificila din cauza pantei ci din cauza latimii reduse si ruperilor de panta (de aceea nu poate fi omologata international)
R

florin1s
11-01-2009, 14:20
Exact de aceea nu e pt. incepatori....

liviud
11-01-2009, 21:06
EEE, o fi coborat omu' pan-la Postavaru numai si dupa cateva vinuri fierte a intrat in Drumu Rosu crezand ca aia e continuarea ...:)

roadrunner
12-01-2009, 09:01
Fost ieri, vazut, incercat, placut
am mai schiat pe sintetic cu ani in urma pe partia de slalom in Poiana dar era diferit materialul. Experienta a fost folositoare in oarecare masura dar tehnica pe sintetic e usor diferita. Ce a fost priceless a fost fata celor de acolo care te intreaba cat ai mai schiat inainte ca sa scrie in formular si le zici 35 de ani, si formulatul mai are si o rubrica "weeks" of experience..., si m-au intrebat ce greuate si inaltime am ca sa-mi dea schiuri potrivite, din calculele lor a rezultat ca aveam nevoie de 1.60m, oricum le-am cerut cele mai lungi care le au, si cele mai lungi erau 1.70. (de 20 ani incoace schiez cu 2.00m) aratam cu schiurile de 1.70 m ca un turist englez in Poiana...(mai trebuia sa-mi pun claparii invers)
Sambata viitoare la 1:00PM sunt acolo cu trupa din nou.
R

Oricum m-au lasat picioarele dupar vreo 6 ture (mai patinasem o ora cu copii la RDS) dar promit sa-mi revin repede.

aura
12-01-2009, 11:03
din informatiile de radio sant, in spatele acestei afaceri se afla si un roman, probabil de aceea este reducerea ptr imigranti

The Ski Club of Ireland is a not-for-profit organisation dedicated to the promotion and development of skiing and snowboarding in Ireland through the provision of classes to all standards from complete beginner to expert.

It is run by the voluntary efforts of it's members, whether office personnel, instructors or maintenance team.

liviud
12-01-2009, 15:57
Fost ieri, vazut, incercat, placut
am mai schiat pe sintetic cu ani in urma pe partia de slalom in Poiana dar era diferit materialul. Experienta a fost folositoare in oarecare masura dar tehnica pe sintetic e usor diferita. Ce a fost priceless a fost fata celor de acolo care te intreaba cat ai mai schiat inainte ca sa scrie in formular si le zici 35 de ani, si formulatul mai are si o rubrica "weeks" of experience..., si m-au intrebat ce greuate si inaltime am ca sa-mi dea schiuri potrivite, din calculele lor a rezultat ca aveam nevoie de 1.60m, oricum le-am cerut cele mai lungi care le au, si cele mai lungi erau 1.70. (de 20 ani incoace schiez cu 2.00m) aratam cu schiurile de 1.70 m ca un turist englez in Poiana...(mai trebuia sa-mi pun claparii invers)
Sambata viitoare la 1:00PM sunt acolo cu trupa din nou.
R

Oricum m-au lasat picioarele dupar vreo 6 ture (mai patinasem o ora cu copii la RDS) dar promit sa-mi revin repede.

Hmmm...ia sa m-aranjez eu de-un liber sambata viitoare....

roadrunner
12-01-2009, 18:15
Liviu,
Daca vi sambata, atunci ma incordez si vin mirecurea unrmatoare (dupa sambata, nu asta de acum)
R

admin
12-01-2009, 23:29
daca e loc si pentru ceva amatori... vin si eu

liviud
14-01-2009, 04:35
Liviu,
Daca vi sambata, atunci ma incordez si vin mirecurea unrmatoare (dupa sambata, nu asta de acum)
R

Gata, nu sunt liber dar in jur de 1 aterizez si eu pentru vreo cateva ore Sambata daca mergi. ( parca altfel e cand mai discuti putin cu cineva in romaneste cand astepti teleski-ul sau bei un ceai ).
Maine nu ajung dar merg Joi seara - 7.30 iar despre saptamana viitoare - inca nu stiu.

liviud
14-01-2009, 04:35
daca e loc si pentru ceva amatori... vin si eu

Toti suntem amatori . Hai !

admin
14-01-2009, 11:18
liviu... da-mi un apel si vin si eu joi (macar sa ma antrenez pentru sambata sa-l "iau" pe roadrunner ;) )

liviud
14-01-2009, 21:58
liviu... da-mi un apel si vin si eu joi (macar sa ma antrenez pentru sambata sa-l "iau" pe roadrunner ;) )

Te sun maine pe la 2-3 Paul.

liviud
16-01-2009, 00:50
Inca o seara excelenta in Kilternan !

Sa inteleg ca sambata veniti Roadrunner si Paul ? Se mai anunta cineva ? Dinspre Nord pot asigura eu transportul daca e !( Swords, Lusk, Rush,Balbriggan,Drogheda etc)

admin
16-01-2009, 10:11
liviu... pune si tu niste poze. :)

daniel_D
16-01-2009, 11:22
Dinspre Nord pot asigura eu transportul daca e !( Swords)

Ma pui rau pe ganduri...rau de tot.

liviud
16-01-2009, 21:06
Ma pui rau pe ganduri...rau de tot.

Daniel, cand te ridici de pe ganduri ( :) ) daca vrei si poti veni da-mi un mesaj sau suna-ma pana maine la 11.30 -12 cand plec.
Daca sunt la munca si nu pot raspunde te sun ( mesagesc ) eu inapoi.
Ai PM cu numarul meu.

Numai bine,
Liviud.

roadrunner
27-01-2009, 08:50
Am fost din nou la ski duminica, bineninteles ca a plouat iar (a treia oara la rand) e clar ca astia stiu cand ma duc eu si dau drumul la ploaie, am incercat sa-i fentez sa ma duc duminica in loc de sambata dar n-a mers.
Oricum a fost OK, mi-au facut si discount, copii au luat lectii ne-am socializat cu bastinasii si am mai ars calorii (multe calorii)
R

admin
27-01-2009, 12:51
Am fost si eu... pe langa roadrunner. e superfain!!! merita banii. pacat ca nu am stat mai mult.

liviud
23-02-2009, 18:48
Miercuri 25.02 ajung iar la ski in Kilternan...se anunta cineva amator ? ...

Oferta ramane valabila... dinspre Dublin Nord Side pot asigura eu transportul daca e !..:)

roadrunner
23-02-2009, 18:59
pe la ora mergeti?
R

liviud
23-02-2009, 20:53
Pai la 19.30 deschide in timpul saptamanii asa ca...19.30 :) Veniti ?

liviud
25-02-2009, 19:31
Ca de obicei ( in ultimul timp ) a intervenit ceva asa ca nu ajung azi...( nu ca s-ar fi anuntat cineva ca vine :) )

Numai bine,
Liviud.