PDA

View Full Version : Coletarie rapida prin Ana Motors ltd.

ionel paduraru
06-01-2009, 12:11
Salutare...
Sa revenim cu ceva informatii suplimentare.....
Transportul este din Irlanda in Romania.A se intelege din toata Irlanda, inclusiv de pe traseul parcurs ( Anglia, Franta, Germania, Austria, Ungaria ).
In Romania coletele se duc la destinatie ( in toata Romania ) cu mici exceptii.
De exemplu....nu putem duce la Constanta un colet de 5 Kg.......el ajunge in Brasov de unde ne asiguram ca va fi expediat de urgenta cu o firma specializata in acest domeniu din Romania ( plata se va efectua la livrare ).
De asemenea se fac livrari in orasele mari ( este aproape imposibil sa acoperi toata Romania in aprox. 2 zile in conditiile in care trebuie sa livrezi si in zonele rurale ).
Toate coletele ( inclusiv bunurile din interior... :) ) sunt asigurate, nu a existat si speram sa nu existe nici un fel de incident in acest sens, oricum firma este irlandeza deci cunoasteti aspectul legal privind asigurarile.
Transportul este la modul express.....se face Irlanda-Romania si retur in 7 zile ...asta in conditiile in care se face livrarea la domiciliu, de asemenea colete cu bunuri se aduc si din Romania.
Si ...as dori sa spun ca am avut pana in momentul de fata cel putin 20 de "plasme" si cateva televizoare cu "tub" transportate pana acum fara nici un fel de probleme sau incident.....deci in privinta aceasta nu trebuie sa va ingrijorati....de asemenea au fost transportate canapele de piele, bibelouri si alte obiecte.....de asemenea fara nici un fel de problema.
Las la latitudinea dumneavoastra sa va convingeti de calitatea serviciilor oferite.
Indiferent de conditii, se emite factura iar pe exemplarul 2 se va semna de primirea lor in conditii excelente de catre destinatar.
Va multumesc si .....va asteptam !
contactatine pt mai multe detali la 0863411352

daniel_D
06-01-2009, 12:22
Romania pana unde?

Transportul e loose sau pe pallet?

Carmensita
06-01-2009, 12:46
Transportul e cum? Cate kg. vrei sau tre' sa fie un minim? Daniel te rog, fa-mi si mie traducerea (pallet?). Multumesc.

daniel_D
06-01-2009, 13:15
Pai Pallet-ul e ala din lemn care il vezi prin depozite pe care se tine marfa ..etc...Scrie pe Google pallet si apoi da click pe images. In romana spre rusinea mea nu stiu cum ii zice.

Daca transportul e pe europallet (20x120x200 cm) ceea ce ma indoiesc ca e prea ieftin 2/kg. Atunci stiu ca pot trimite acasa si o plasma si mobila etc...dar ajung intregi.
Daca e loose, atunci e ca la posta, le arunca dintr-o parte in alta, calare peste gramada:). Chiar si asa pretul este bun.

Depinde unde ajunge in Romania, Romania e mare.....

santiago
06-01-2009, 13:18
din cate stiu Ana Motors are patronii din Brasov dar asta nu inseamna ca Brasovul e singura destinatie

Carmensita
06-01-2009, 16:01
Daniel, mda...pai cred ca si in romaneste tot paleti le zice (la aia din lemn)...da paletul asta e baza, deci ce pui pe el poate varia ca forma, greutate si dimensiuni asa ca...in fine, cred ca asta-i o firma mica (poate nu) si din ce am inteles de pe gogul iti trebuie ceva utilaje ca sa poti face transport din asta, asa ca io nu mi-as trimite "plasma"....
Pretul pare excelent, asa ca niste cutii cu lucruri pe care nici nu vreau sa le arunc dar nici nu imi sunt indispenabile (mai si se strang ale naibii) tot as trimite...

roadrunner
06-01-2009, 16:14
paletul e folosit la lucruri grele (in general) ce necesita ridicare cu fork lift (stivuitor) in cazul rampelor de descarcare cu diferenta de nivel sau cu carucior hidraulic (un fel de fork lifk manual) in cazul cand descarcarea e la acelasi nivel. Avantajul palet-ului e standardizarea si poate fi manipulat la fel oriunde (in orice tara si in orice loc)
R

Carmensita
06-01-2009, 16:42
Si citeam ca masinile (de genul fork lift) astea sunt destul de scumpe.
Nu stiu daca sunt chiar asa standardizate, ca uite ce zile gogul:
No universally accepted standards for pallet dimensions exist. Companies and organizations utilize hundreds of different pallet sizes around the globe.[8] While no single dimensional standard governs pallet production, a few different sizes are widely used.

Carmensita
06-01-2009, 16:43
sorry, nu gogu' zice, wiki...

roadrunner
06-01-2009, 17:00
distanta la fork e standardizata (adica gaurile unde intra in palet)
R

daniel_D
06-01-2009, 17:08
Adevarat, ce pui pe el poate varia ca dimesiuni, marimi etc, d'aia am zis si masurile.
Am uitat in schimb de standard pallet(100x120x200), asta e mai mare.
Nu e nevoie de cine stie ce utilaje ca sa incarci un pallet intr-un camion, ca doar nu incarci containere in port. Eu unul mi-as trimite plasma(cand o sa am una) pe un pallet mai ales daca e si paletizat..ma rog.

In general transportatorii cu pallet te taxeaza la metru liniar. Adica platesti dimesiunea si nu greutatea.
Europallet-ul are (latime80x lungime120x inaltime200 = 1.92 metri cubi). Ca standard international 1 metru cub = 330kg taxabili, dar 1metru cub = 330kg mai rar (doar daca eventual transporti un seif). Deci vei plati mereu la metru liniar.
In cazul de fatza eu platind la kg si nu la metru liniar as fi iesit in avantaj. In functie de ce am de transportat.

daniel_D
06-01-2009, 17:18
Si citeam ca masinile (de genul fork lift) astea sunt destul de scumpe.
.

Pai sunt camioane cu sponda idraulica si nu-ti trebuie decat un Rol Lift in camion si gata ai rezolvat...nu mai ai nevoie de Forklift

florin1s
06-01-2009, 19:56
Am trimis eu cu Paduraru pachete. Au ajuns repede, in 2 zile (din Brasov ce-i drept). Pachete ce se pot trasporta cu un van (duba). Acum nu stiu cum e cu plasma si cu paletii, asta trebuie sa-l intebati pe el, poate are si alte mijloace de transport. (oricum eu sunt multumit).

liviud
08-01-2009, 00:36
La Multi Ani ! Nelu Padurelu de Sf. Ioan !

Ah si bine ai venit pe forum !

Liviud.

Dan Tudor
08-01-2009, 22:41
Livreaza la scara blocului ? La acelasi pret, Alfredo livreaza la "botu' calului", oriunde in Romania. Incercat, testat, placut.

daniel_D
09-01-2009, 09:00
ideea e : evitati serviciile oferite de Petrica 086 168 8432
am trimis cu el, a cerut € 2.50/kg (nu e o mare problema , ca odata acceptat pretul asta e) si a ajuns la destinatie dupa 6 (sase) saptamani dupa vreo 10-15 telefoane si amenintari

6 saptamani e transit time-ul unui 20/40 ft container(by sea) din Dublin pana in Perth Australia :).
Cu siguranta Petrica al ns a plecat pe jos in Romania d'aia a intarziat atat. Chiar si asa a ajuns bine in 6 saptamani - tinand cont de faptul ca media de km parcursi de un om normal intr-o singura zi este de 20 km.

Dan Tudor
09-01-2009, 19:51
oricum se misca mai repede decat curierul de la Ambasada , care face vreo 2 luni. Nuuuuu, merge repede, dar rar ;)

ionel paduraru
09-01-2009, 20:25
Salutare...
Sa revenim cu ceva informatii suplimentare.....
Transportul este din Irlanda in Romania.A se intelege din toata Irlanda, inclusiv de pe traseul parcurs ( Anglia, Franta, Germania, Austria, Ungaria ).
In Romania coletele se duc la destinatie ( in toata Romania ) cu mici exceptii.
De exemplu....nu putem duce la Constanta un colet de 5 Kg.......el ajunge in Brasov de unde ne asiguram ca va fi expediat de urgenta cu o firma specializata in acest domeniu din Romania ( plata se va efectua la livrare ).
De asemenea se fac livrari in orasele mari ( este aproape imposibil sa acoperi toata Romania in aprox. 2 zile in conditiile in care trebuie sa livrezi si in zonele rurale ).
Toate coletele ( inclusiv bunurile din interior... :) ) sunt asigurate, nu a existat si speram sa nu existe nici un fel de incident in acest sens, oricum firma este irlandeza deci cunoasteti aspectul legal privind asigurarile.
Transportul este la modul express.....se face Irlanda-Romania si retur in 7 zile ...asta in conditiile in care se face livrarea la domiciliu, de asemenea colete cu bunuri se aduc si din Romania.
Si ...as dori sa spun ca am avut pana in momentul de fata cel putin 20 de "plasme" si cateva televizoare cu "tub" transportate pana acum fara nici un fel de probleme sau incident.....deci in privinta aceasta nu trebuie sa va ingrijorati....de asemenea au fost transportate canapele de piele, bibelouri si alte obiecte.....de asemenea fara nici un fel de problema.
Las la latitudinea dumneavoastra sa va convingeti de calitatea serviciilor oferite.
Indiferent de conditii, se emite factura iar pe exemplarul 2 se va semna de primirea lor in conditii excelente de catre destinatar.
Va multumesc si .....va asteptam !

Dan Tudor
09-01-2009, 20:30
Spor la treaba ! (concurenta, "mama" progresului economic)

edith.printz
11-01-2009, 19:37
trimiteti pachete si in Germania? Ma intereseaza Irlanda-Germania. Unde anume va pot contacta?

liviud
11-01-2009, 21:12
trimiteti pachete si in Germania? Ma intereseaza Irlanda-Germania. Unde anume va pot contacta?

Iti dau eu numarul. O sa ai PM in 1 minut. :)

Marius087
16-01-2009, 17:59
buna, imi dai si mie un numar de telefon de la firma? Mersi, Marius

ionel paduraru
16-01-2009, 20:02
numarul de telefon e 0863411352 sau 018470047

sofis_68
13-02-2010, 21:04
Transporta si medicamente? (Din Romania in Irlanda) Duc pachetele de la domiciliu in Romania si aduc la domiciliu in Irlanda?

Claudia
17-02-2010, 11:11
Acum citeva saptamini am primit pachet de acasa, insa pentru prima data vama din port a confiscat toata carnea, cirnatii, slanina.. Se pare ca au golit toate pachetele din vanul respectiv, 4 ore a tinut controlul si au incinerat tot ce au confiscat.
Stier cineva care e legislatia in rigoare?
Cind te gindesti ca bombele ajung cu bine in Dublin, si cu avionul, insa cirnatii de la mama au fost considerati pericol national…

mihaimilk
17-02-2010, 11:36
http://www.fsai.ie/faq/import_export.html#personal_use

Strict procedures for the introduction of certain animal products into the EU are necessary due to the risk of introducing diseases into the EU. These procedures do not apply to the movements of animal products between the 27 Member States of the EU, or for animal products coming from Andorra, Liechtenstein, Norway, San Marino, and Switzerland. So, products of animal origin may be imported into Ireland for personal consumption from these countries. As a guideline, quantities should not exceed 10 kg.

Probabil ca van-ul avea mai mult de 10 kg de mancare

Claudia
17-02-2010, 11:55
Pachetul meu avea mai putin de 10kg de carne. Pai asta e o companie de transport, cum sa considere 10kg / van?
quantities should not exceed 10 kg. - pe persoana sau colet, nu?

mihaimilk
17-02-2010, 13:51
Pai nu cred ca sunt inregistrati ca importatori de produse din carne, cei de la vama au vazut o dubita (particulara, sau a unei firme de transport generice) cu 200 kg in total de produse de carne. Ce sa creada vamesii? Daca erati toti destinatarii pachetelor acolo in vama, s-ar fi schimbat situatia... Dar asa, o persoana (sau 2) si 200 kile... ii inteleg pe undeva pe vamesi. E nasol ca s- intamplat, cred ca ati avut si ghinion.

daniel_D
17-02-2010, 14:15
Pai nu cred ca sunt inregistrati ca importatori de produse din carne,

Crezi foarte bine. Asta e si cauza. Firma respectiva e doar o firma de transport, curier. Ca sa poti transporta asa ceva, in UE ai nevoie de masina speciala, licenta...etc. E multa bataie de cap. In plus nu exista in lege in Ire sau alt stat membru Ue care sa reglementeze transportul de "carnoase" pentru diaspore dintr-o tara in alta.
Cu alte cuvinte, vrei carnita din Romania te duci la alimentara romaneasca care o importa (sau o aduce fraudulos, dar aici e problema lor) si o cumperi. Vrei slaninuta, cumperi porcul viu de la paddy si il tai in gradina din spatele casei, afumi..etc :)).

Cei care isi comanda carnaciori, slaninute, tone de vin si palinca sau alte acareturi made in RO, trebuie sa fie constienti ca isi asuma un risc.

cineva
17-02-2010, 21:36
Ce se intampla daca aduce mama peste 3 saptamani 2 kg de carnati , 2 kg de carnita de la oala si 3 kg de miere de la stupii din curte, frumos ambalate in valiza de la cala ? Declaram sau nu ? Le baga la gunoi sau nu? Sunt ptr uz fff personal si garantat vor fi consumate in max 2 saptamani !

daniel_D
17-02-2010, 21:48
Pe scurt, nu declari nimic.

eric75
18-02-2010, 01:07
Ce se intampla daca aduce mama peste 3 saptamani 2 kg de carnati , 2 kg de carnita de la oala si 3 kg de miere de la stupii din curte, frumos ambalate in valiza de la cala ? Sunt ptr uz fff personal si garantat vor fi consumate in max 2 saptamani !

...de post asa:D

Claudia
20-02-2010, 16:30
Eric75, tu tii post?
Respect!

eric75
20-02-2010, 16:50
Nu tin Claudia dar e mai usor sa-i critic pe altii:D

Claudia
22-02-2010, 11:54
Am fost contactata pe pm in legatura cu citeva nelamuriri:
Nu am acuzat compania Ana Motors de confiscarile din vama, insa se pare ca s-a inteles gresit si ar vrea sa clarific pentru toti cititorii si clientii Ana Motors: pachetul meu NU a fost trimis prin Ana Motors; produsele din carne transportate de Ana Motors sunt tinute la -18 grade celsius pe toata durata transitului.
Imi pare rau ca am creat confuzie, sper ca am clarificat situatia.

chasper
22-02-2010, 23:44
Nota 10 pentru Claudia....raspuns prompt, clarificari scurte si la obiect...

snake
23-02-2010, 13:39
Lasa nu mai menaja atat Ana Motors.....ca s-au transformat in niste rechini....a auzit ca trebuie sa te duci la ei la fima sa-ti ridici pachetul, mai nou (si invers) . Nu se mai deranjeaza ei sa-l distribuie la adresa asa cum fac TOATE celalalte firme de coletarie pt. Romania. Dar la bani tot la fel te arde. Invatati si voi de la concurenta cum se fac afacerile fratilor (pt Ana). Fraieri sunt aia care mai trimit cu ei . Eu personal stiu vre-o 7 persoane care au renuntat la serviciile lor.:p

roadrunner
23-02-2010, 15:05
Snake,
si care e problema ta pana la urma? poate ca li s-a mutat business-ul la alt nivel si nu mai au nevoie de clienti care trimit un borcan de muraturi din curu unui sat. Fa-ti firma si ia tu clientii astia ca nu se supara nimeni.
RR

PS Eu stiu 2 firme care trimit numai cu ei. Nu mor caii cand vor cainii.
RR

santiago
23-02-2010, 16:15
[QUOTE=roadrunner; poate ca li s-a mutat business-ul la alt nivel si nu mai au nevoie de clienti care trimit un borcan de muraturi .
RR

PS Eu stiu 2 firme care trimit numai cu ei. Nu mor caii cand vor cainii.
RR[/QUOTE]

Pana sa ajunga unde sunt au avut nevoie de borcanul de muraturi.Tipic exemplu de gandire economica romaneasca.
Nimeni nu spune sa ramana pe segmentul de muraturi/vinul de butoi in sticle de plastic puse in saci de rafie,dar daca nu mai ai nevoie de acesti clienti sa-i anunte macar.
Nu cred ca le doreste nimeni raul chiar daca unii au fost dezamagiti de serviciile lor.
Eu unul am fost extrem de dezamagit de serviciile lor si nu i-am mai folosit .Simplu ca buna ziua.
Cu siguranta ca sunt f multi care sunt multumiti de serviciilie lor asa ca lipsa unui client nici nu se simte.

roadrunner
23-02-2010, 16:27
daca au zis ca-l duc la destinatie si nu l-au dus atunci sunt de acord ca e o problema, dar daca au zis nu mai ducem la usa clinetului ci trebuie ridicate dintr-un loc anume, (inainte de efectuarea transportului) atunci nu mai e o problema, e decizia clientului.
corect?
RR

chasper
23-02-2010, 17:00
Am si eu o scurta intrebare pentru SNAKE si SANTIAGO....
De ce nu spuneti lucrurilor pe nume ? Explicati pentru tot romanu' care a fost dezamagirea domniilor voastre......privind coletaria prin Ana Motors.
Ca nu se mai ridica/expediaza coletul la adresa ? Pai este normal si de bun simt.....daca am de trimis/primit colet de 10 kg.....prost este acela care are pretentia sa fie ridicat/livrat de la usa......
EXPLICATIE :.....10 KG x 1.8 euro=18 euro..... ( toll, intretinere masini, personal, asigurari, motorina ???? ....si "micile atentii" A SE CITI SPAGA de prin vami ??? pentru ca tot ce pofteste sufletelu' sa ajunga intreg la destinatie ....sunt aspecte pe care nu le luati in seama....

ASADAR.....sa aud eu o persoana care a avut colet sau colete ce a depasit o anumita valoare sau volum si nu i s-a livrat "la botu' calului".....sau doriti numai sa denigrati.....?

ASTEPT UN RASPUNS......

santiago
23-02-2010, 17:14
Sa inteleg ca sunteti reprezentant al ANA Motors?

roadrunner
23-02-2010, 17:19
Sper ca nu pentru mine e intrebarea?
Chiar, care sunt de fapt nemultumirile? sa le auda toti
niste feedback la obiect nu strica niciodata.
RR

santiago
23-02-2010, 17:40
Exact acum 1 an am avut nevoie urgenta de anumite lucruri de acasa.
Am sunat la 3-4 firme si am intrebat daca au masina care ajunge in orasul X in acea saptamana.Toate aveau dar i-am ales pe Ana Motors intrucat chiar i-am cunoscut(schimb de ulei la masina).Mi-au spus ca duminica dimineata pe la 11 pleaca masina din Y si la 11:30 e in X.Am zis ok.Asta era marti.
Sambata la 10 dimineata am sunat ,am cerut numarul soferului si a ramas stabilit ca a doua zi la 11:30-12 o sa fie acasa la fratele meu sa ridice coletul.Intre timp daca tot aveam nevoie URGENTA de acele lucruri,coletul s-a marit cu alte lucruri.Fratele meu s-a oferit sa vina pe centura la un Lukoil ca sa-l scuteasca pe sofer sa intre in oras si sa piarda timp fiind singurul client din acel oras.
Numai ca pe la 9 seara (gmt) primesc un telefon de la dl Ionel cum ca fratele meu nu raspunde la telefon si ca atare nu poate prelua coletul.Fratele meu era la un botez si probabil nu a auzit telefonul.Incerc sa-i explic dl Ionel ca soferul a ajuns cu 12 ore mai devreme si raspunsul primit m-a lasat masca:pai daca a mers repede in celalate orase e mai bine pentru noi ca a mers mai repede colectarea pachetelor din alte orase.
Pe scurt dl Ionel mi-a spus ca daca nu reusesc sa dau de fratele meu soferul pleaca din oras,de fapt era pe centura.
In fine l-am sunat pe fratele meu care a mers de urgenta cu pachetul la locul de intalnire.
Am fost asigurat ca odata ajuns coletul o sa primesc un telefon .Am sunat eu sambata pe la 2 si mi-a spus ca da au ajuns si sunt in garaj dar ei au inchis de la 1.
La insistentele mele au trimis un mecanic sa deschida garajul sa imi pot ridica coletul.
Daca voi considerati ca raspunsul primit ca e mai bine pt ei asa si ca nu-l intereseaza ca ridicarea coletului era stabilita pentru a doua zi atunci eu public aici pe forum imi cer scuze firmei Ana Motors.
Deci desi am afost asigurat ca colectarea/liivrarea se face la domiciliu nu am avut pretentia asta.

roadrunner
23-02-2010, 17:50
sa inteleg ca au ajuns mai repede, si la colectare (in Ro) , si la livrare (IRL) si nu te-au anuntat cand au ajuns (daca am priceput eu bine)
RR

Santiago oricum e bine ca nu ai avut pretentia sa-l livreze la domiciliu ca erai considerat "prost" conform spuselor lui Casper.

Pai este normal si de bun simt.....daca am de trimis/primit colet de 10 kg.....prost este acela care are pretentia sa fie ridicat/livrat de la usa......

e clar, au mers la scoli de business grele, orice client cu pretentii e prost (ma gandesc ca restul o fi fraieri)
declar 31 februarie ziua bunei deserviri...
RR

santiago
23-02-2010, 18:05
Cred ca a ajuns la timp intrucat cand am intrebat cand ajunge mi-au spus ca sa stau linistit ca ma suna ei.
Asta nu e important ci faptul ca au ajuns cu 12 ore mai devreme la colectare si mi-au impus ca daca nu reusesc sa-l sun pe fratele meu ei nu asteapta.
Cand m-au sunat eu eram la munca si era foarte probabil sa nu aud telefonul deci lucrurile/actele de care aveam nevoie urgent nu mai ajungeau daca nu auzeam telefonul.

chasper
23-02-2010, 18:06
Dap...daca asa stau lucrurile nu pot decat sa va dau cateva raspunsuri si in acelasi timp sa imi cer scuze.
Nu exista si cu siguranta nu va exista firma ( fie ea mica sau mare ) care sa va garanteze ca in data de zz.ll.aaaa ora hh.mm. va fi la dumneavoastra ca sa ridice coletul ( sau coletele ) nici in Irlanda si IN NICI UN CAZ IN ROMANIA.Stiti la ce anume fac referire....pana la locatia dvs. din tara cu siguranta soferul a avut mai mult de 20-25 de locatii....si sper sa cred ca cel putin 5-6 persoane au avut diferite treburi de rezolvat ( a se vedea cazul dvs ...fratele la botez......) ceea ce inseamna un decalaj de 20 de minute pana la 1 ora......asta inseamna ca pana in zona Suceava avem deja numai din acest motiv o intarziere de 5-6 ore, fara sa mai amintim si alti factori.....conditii meteo, starea jalnica a drumurilor, etc.
Faptul ca ati fost sunat si vi s-a explicat faptul ca soferul nu poate sta mai mult de 30min-1 ora la locatia respectiva consider ca este dovada de cea mai buna credinta.....de asemenea trebuie explicat faptul ca fratele dvs s-a oferit sa vina pe centura la o benzinarie.
De asemenea programul Ana Motors este de luni-vineri 09.00-17.30 iar sambata 09.00-14.00 deci este putin probabil ca la ora 1 sa se comunice faptul ca nu este nimeni, din nou daca asa este ( sa spunem ca aveti dreptate ) ne cerem scuze.
De asemenea doresc sa specific din nou anumite conditii care trebuiesc luate in seama.
-nu se pot face livrari sub o anumita greutate sau volum
-nu se pot face livrari in anumite localitati din Romania
-un colet nu poate contine anumite bunuri cu regim special

roadrunner
23-02-2010, 18:10
Casper,

"lousy excuses" - MAI ALES IN IRLANDA.
nu clientii trebuie sa-si faca programul dupa transportator ci trasportatorul trebuie sa respecte termenele stabilite in avans.
Daca eu chem UPS pentru pick up joi la 2, si ei vin miercuri la 4, le urez succes si sun la DHL.

Santiago,
next time: DHL.
E scump da' face toti banii (ma refer la acte, nu la muraturi)
RR

chasper
23-02-2010, 18:12
Toata lumea daca nu stie ar trebui sa afle ca o masina Ana Motors face 7-9 zile dus-intors Dublin-Romania-Dublin....adica are la dispozitie maxim 48 ore in Romania.
La un calcul sumar inseamna 2500 km numai in Romania si in jur de 40-50 locatii.
Doresc sa facetri dvs socotelile privind marjele orare si sa va trageti concluziile.( de aceea se solicita 2 numere de telefon pentru fiecare locatie.....DAR NU SE POATE ASTEPTA MAI MULT DE 1 ORA......)
Iar pentru domnul Santiago avem numai lucruri de bine de spus......dar in particular. :)

roadrunner
23-02-2010, 18:22
trebe nemti, cu ceasuri elvetiene.
Dupa atatea scuze penibile ma gandesc de ce nu se lasa de meseria asta daca e asa grea.
RR

Dan Tudor
23-02-2010, 18:24
Nu am folosit niciodata Ana Motors, asa incat nu pot sa dau vreun feed-back.
Cum sunt cam prost

daca am de trimis/primit colet de 10 kg.....prost este acela care are pretentia sa fie ridicat/livrat de la usa......
folosesc intotdeauna Alfredo Transport International, care livreaza la botu' calului oriunde in Romanica. Chiar si sub 10 kg. ;)

santiago
23-02-2010, 18:32
Soferul a sunat cand a ajuns in oras deci la 11 pm .Daca suna cu 2-3 ore inainte era acceptabil.
In continuare presupun ca sunteti reprezentant al firmei ca vad ca nu va obositi sa va prezentati 'apartenenta politica' in cadrul acestui topic.

sfinx
23-02-2010, 18:51
eu am folosit Liviu transport care duce oriunde in Romania, de la usa la usa, cu € 2/kg

si Vali care duce la € 1.5/kg la fel de la usa la usa;

ambele firme aduc si din Ro in Irlanda

Liviu 087 653 3981

Vali 086 164 4832

am patit-o in Irlanda luna trecuta:

fac comanda la un depozit.
in conditiile de livrare era specificat ca daca faci comanda azi , marfa este livrata in 7 zile
comanda am facut-o cu 10 zile inainte de ziua plecarii spre Ro.(joi)
cu o saptamana inainte de plecare, sun la firma sa ma asigur ca primesc coletul in timp.
primesc asigurari de la o duduie ca cel mai tarziu marti (inainte de plecare) primesc coletul
sun marti dupa amiaza sa intreb ce s-a intamplat de nu au ajuns si au inceput scuzele ca firma de transport, ca vremea, etc, etc
coletul urma sa fie expediat vineri, cand eu trebuia sa fiu in Ro
le-am spus fek off

-orice firma de transport din Ilandra (cum zice nepoata mea de 4 ani) iti face distributia marti intre 9:00 - 17:00
nu trebuie sa iei de baza timpi anuntati (100%) ca nu au cum sa fie respectati intotdeauna
sun

roadrunner
23-02-2010, 21:01
Iar pentru domnul Santiago avem numai lucruri de bine de spus......dar in particular.
ma tot intreb ce inseamna asta?

pai eu unul nu mai recomand la nimeni firma asta, pana aici. Nu mi se pare corect sa aduci in spatiu public o problema care o ai cu un client sau altul.
Le dorim succes.
RR

chasper
23-02-2010, 21:10
In primul rand trebuie sa specific CA SUNT ANGAJAT ANA MOTORS.Ce nu inteleg de ce intoarceti cuvintele pe toate partile si intelegeti numai ce doriti.
Chiar sunt lucruri de bine de spus si ...ATAT....cred ca este greu de acceptat pesemne.Sunt foarte multe lucruri de altfel spuse dar nu in totalitate adevarate in precedentele posturi.....
Si nu mai incerc sa ma mai scuz ca nu de alta...dar sunt "lousy excuses" dupa cum spune roadrunner si nu doresc sa fie astfel.....iar in spatiu public nu s-a creat o problema ...ci s-a inteles gresit.

chasper
23-02-2010, 21:14
santiago (http://www.romaniancommunity.net/member.php?182-santiago),
Niciodata de cand se fac curse in Romania nu s-a sunat cand s-a ajuns in oras la clientul respectiv...deci te rog sa reformulezi postul anterior.Se suna minim cu 3-4 ore inainte....te rog sa te interesezi si sa spui exact cum au stat lucrurile.
MUltumesc.

daniel_D
23-02-2010, 21:18
Si eu folosesc AnaMotors. De ce? Pentru ca imi place numele, pentru ca imi factureaza fara "vi ei ti" (cateodata) si pentru ca uneori ii folosesc la unele servicii pentru firma la care lucrez.
Una peste alta nu am avut niciodata probleme cu timpii de livrare..etc... E drept ca eu ii folosesc pentru alte destinatii, mai putin Romania unde nu sunt AUTOSTRAZI si e greu sa te incadrezi in timp.

Cand vine vorba de transport/shipping/servicii curier facute in grupaj si nu in regim express, nu poti avea pretentii ca transportatorul sa-ti bata in poarta la ora fixa.

Daca vrei ora fixa, serviciu tracking online, vrei sa fii anuntat prin email, telefon, fax... in caz de intarziere sau ai pretentia sa-ti vina la miezul noptii acasa pentru livrare, datorita faptului ca tu esti la plantat flori, bagi mana adanc in sacosa si folosesti DHL Express:).

santiago
23-02-2010, 21:45
ma tot intreb ce inseamna asta?

pai eu unul nu mai recomand la nimeni firma asta, pana aici. Nu mi se pare corect sa aduci in spatiu public o problema care o ai cu un client sau altul.
Le dorim succes.
RR

am tot asteptat un PM sa primesc 'lucruri de bine'
acum nu stiu daca din partea firmei sau a unui angajat al firmei.
Daca domnul Ionel tolereaza acest limbaj pe care eu unul nu-l inteleg atunci inseamna ca asta e atitudinea firmei fata de un client nemultumit.
Adevarul ca faza cu 'esti prost daca....' e priceless.

Carmensita
23-02-2010, 22:27
Santiago,
Si cand te gandesti ca era mai simplu sa spuna "da domnule, a fost o greseala, scuze pt. neplacerile cauzate, vom incerca sa remediem micile disfunctionalitati etc. etc. etc.".
Probabil ca asta se invata numai in scolile inalte de business.;)

Pe de alta parte, cand naiba astia de transporta diverse lucruri sunt la ora la care spun. Daca eram in locul fratelui tau, mergeam cu telefonul si la toaleta...:-))

ionel paduraru
23-02-2010, 23:35
iata ca am ajuns si tinta barfelor. nu incerc sa ma ascund de atacurile care mi se atribuie,
dar sa stiti ca inca mai aduc muraturi din nu stiu ce fundatura din varful muntelui din Romania, nu m-au deranjat carnatii pusi la frigorific cu forma de Marlboro,
nici coletele care s-au declarat a fi nule si aveau zeci de litri de bautura alcoolica,
noi am incercat sa aducem de la Romanica cate ceva pt fiecare sa fie toata lumea multumita dar precum vedeti se mai gasesc uni care ma numesc "rechin" dar au nume conspirativ precum SARPE (musca si fugi),
inainte sa ma calomniati uitativa in oglinda!!!
in aproximativ 38 de tone expediate in Romania in 2009 nu s-a pierdut nici macar un ac. Si pe aceasta cale doresc sa multumesc tuturor conationalilor care mi-au acordat incredere de-alungul anilor si speram intr-o colaborare fara peripetii.

sfinx
24-02-2010, 00:53
nu trebuie sa te superi ca mai apare cate un client carcotas

asa-i in biznis

cand pleci din fundatura si lasi galosi la bariera (cea mai mare problema e sa uiti unde au fost lasati) si ajunji la Dablin bre, acolo-i problema
si mai dai si pisti un client mai sensibil ( vea sa ajunga pachetu la timp sa plateasca si putin))

pretene daca platesti alune , gasesti maimute......

sau cand stuchesti in sus.....

am trimis cu DHL si nu au ajuns actele la Bucuresti la timp, ca au fost trimise din greseala la Sofia.... nu a murit nici DHL, si nici cel care avea nevoie de acte la Bucuresti

catalin
24-02-2010, 01:18
iata ca am ajuns si tinta barfelor. nu incerc sa ma ascund de atacurile care mi se atribuie,
dar sa stiti ca inca mai aduc muraturi din nu stiu ce fundatura din varful muntelui din Romania, nu m-au deranjat carnatii pusi la frigorific cu forma de Marlboro,
nici coletele care s-au declarat a fi nule si aveau zeci de litri de bautura alcoolica,
noi am incercat sa aducem de la Romanica cate ceva pt fiecare sa fie toata lumea multumita dar precum vedeti se mai gasesc uni care ma numesc "rechin" dar au nume conspirativ precum SARPE (musca si fugi),
inainte sa ma calomniati uitativa in oglinda!!!
in aproximativ 38 de tone expediate in Romania in 2009 nu s-a pierdut nici macar un ac. Si pe aceasta cale doresc sa multumesc tuturor conationalilor care mi-au acordat incredere de-alungul anilor si speram intr-o colaborare fara peripetii.

Nu cred ca a calomniat nimeni pe aici AnaMotors si cu atat mai putin pe tine... cel mai mare deserviciu si reclama proasta ti l-a facut angajatul tau.Cred ca ar fi mai bine sa ii interzici sa vorbeasca (scrie) despre firma ta!
Cat despre clienti nemultumiti, pe toate drumurile.Eu unul, daca firma ar fi fost a mea, i-as fi acordat 10% discount lui Santiago la urmatorul schimb de ulei, asa ca sa ii arat ca imi pare rau de situatia creata si alta ar fi fost situatia acum.
Am eu o vorba, cand vine vorba de business:
ESTE USOR SA ITI FACI CLIENTI NOI, DAR ESTE FOARTE GREU SA II PASTREZI PE TOTI (DAR NU IMPOSIBIL). Marketing-ul asta este dat naibii.

chasper
24-02-2010, 08:56
Ca sa ma fac inteles trebuie sa fac urmatoarele lamuriri.
Ceea ce am spus pe acest post le-am spus ca angajat si nu ca reprezentant Ana Motors si nu retrag absolut nimic pentru simplu motiv ca am spus adevarul comparativ cu altii care au spus orice numai ce cred nu.
Ma deranjeaza faptul ca sunt cateva persoane care au rastalmacit intentionat cuvintele si au inteleles ce au dorit....se pare ca aceasta este natura romanului...
Va rog sa incercati sa recititi posturile din alta postura si sa incercati sa intelegi ce am dorit sa spun.
Va salut pe toti...si ca sa nu mai fiti suparati si sa spuneti alte lucruri va promit ca acesta este ultimul post ca si angajat Ana Motors.

roadrunner
24-02-2010, 09:19
prietene, eu te-am sunat la telefon 5 minute dupa ce ai scris si te-am rugat sa editezi postul ala ca o sa se intelega altceva, dar tu ai insistat (ca si mai sus) ca e adevarat ce ai scris.
Daca tie ti se pare normal sa faci clentii prosti pentru ca au pretentii inseamana ca nu ai inteles despre ce vorbeste lumea aici. Pune mana pe o carte de marketing/sales, deschide-o la capitolul "customer care" si vezi ce scrie acolo.
degeaba te dai ranit acum, dupa ce te iei in gura cu clientii, nu se face asa ceva.
RR

asorin
24-02-2010, 10:28
Oare cum ar fi daca eu i-as spune la un client de-al meu: prost este acela care are pretentia ca pachetul software pe care il producem sa fie instalat si configurat de catre noi :D
Singurul raspuns din partea lui cred ca ar fi ... next!

roadrunner
24-02-2010, 10:31
Asta am incercat sa le explic si eu la telefon, evident fara succes.
RR

snake
25-02-2010, 19:27
Se pare ca ai piedut MULT teren pe aici, Ionel Paduraru cu firma Ana Motors. Se pare ca ai pierdut nu numai in domeniul transportului dar si in celalalt domeniu (reparatii auto). Deci pana la urma cum o sa faci?...duci pachetul la adresa mentionata sau lasi <prostu> sa vina la tine sa-l ridice? Ca sa stie si cei care vor sa.....mai trimita cu voi. :rolleyes:

sfinx
26-02-2010, 11:09
distanta la fork e standardizata (adica gaurile unde intra in palet)
R

adica furca poate fi reglata , functie de standardul paletului, ca sa intre in gaurle paletului

daniel_d
si in romaneste tot palet ii zice

sofis_68
02-11-2010, 21:02
Buna seara. Imi dati, va rog, numarul de telefon al firmei Alfredo Transport International?
Multumesc.

sfinx
03-11-2010, 00:42
Ana Motors nu e buna?

Dr Justice
03-11-2010, 14:32
Salut,

Eu am un numar mai vechi, poti sa incerci daca vrei 087-9841237.

sofis_68
03-11-2010, 19:11
duce de la usha la usha?

sofis_68
03-11-2010, 19:14
multumesc, o sa incerc

Dan Tudor
03-11-2010, 22:46
duce de la usha la usha?
Alfi ? (Alfredo) Da.

sofis_68
04-11-2010, 22:07
Multumesc. Aveti un nr. de telefon mai nou, va rog?

Dan Tudor
05-11-2010, 10:15
0879841237, 0876169190

sofis_68
05-11-2010, 18:46
Multumesc