View Full Version : Cronica Carcotasilor
Am auzit ca vin cei de la Cronica in Dublin stie cineva ceva? :icon10:
vin de doua ori pe sapt
miercurea in direct
duminica in reluare
prin satelit ce-i drept
santiago
01-01-2009, 15:43
inca un an inca un revelion al manelelor...incredibil
sa speram ca Cronica o sa reziste acestui asalt.
am avut multe femei
sa moara dusmanii mei
se pare ca o sa ne bantuie revelioanele de acum incolo
traiasca sfanta telecomanda
ok, si dupa ce v-ati distrat bine, imi poate totusi spune cineva, cand vin cei de la Cronica Carcotasilor in Dublin, cei drept astept un raspuns serios, si mi-ar placea sa nu mai fiu luata la misto.....:tinysmile_aha_t:
santiago
02-01-2009, 12:41
intra pe site-ul lor si intreaba acolo..probabil o sa si primesti un raspuns,daca nu curand macar la vara.
da stiu am intrat si am intrebat deja.....
roaga-i pe cei de la CRI sa faca o scrisoare oficiala la "sefu al mare de la carcotasi" poate afli ceva
:tinysmile_classes_thmmm ma da ce destept mai esti....!
daniel_D
04-01-2009, 20:37
Intr-adevar, pe data de 29 Februarie, carcotasii vor fi in Irlanda.
februarie 29...hummmmm....nu stiam ca anul acesta este an bisect si au mai adaugat si 30 de zile....ma chiar asa de blonda nu sunt, am sa-i astept la aeroport la orele 25:00 atunci! LOL
hai ca intri si tu in hora
se aude vorba prin targa ca vine si Jiji la Dublin
cica vrea sa face un schimb de esperienta in oerit, ca asa au scapat irlandeji de saracie prin anii `80
Yanna25, nu te intereseaza
ma eu una nu am crescut la coada vacilor, sunt din Cluj Napoca deci chiar nu am nimic de aface cu viata de la tara din pacate.....si sincera sa fiu nu sunt fan Gigi Becali...insa poate cine stie sfinx ii dai tu o mana de ajutor ce zici, si poate te plimba in Maybach-ul lui.
A da sa nu fiu prea obraznica si aroganta si sa-ti raspund la intrebare .....
- Nu sunt interesata absolut deloc-
daniel_D
06-01-2009, 12:11
Cata rautate.
roadrunner
06-01-2009, 12:27
La Cluj au numai vaci cu Pepsi si gaini cu oua de ciocolata....
R
Carmensita
06-01-2009, 12:35
...:)
Ca sa schimbam subiectul...acu' mai bine de 12 ani Clujul era unul din orasele mele favorite..dupa Brasov, Sighisoara si Constanta sau ma rog chiar inaintea Constantei...
In ultimii ani am constatat ca a inceput sa semene cu Bucurestiul....
nu eu am inceput....insa pot continua nici o problema...
Cluj...inca mai sunt parti frumoase, neatinse de vile.....aiuria construite
Carmensita
06-01-2009, 14:22
Yanna, stii care-i obsesia romanului: casa "pe pamant"...nu conteaza ca se uita la tine in curte toti locatarii de la "zgarie norii" din jur :))
Si inca situatia e sub "control" cat de cat acolo, ca sa zic asa...In Bucuresti nu numai vile sunt construite aiurea....ba chiar si blocuri, bloculete...in scurt timp nu va mai fi niciun parc....
Revenind la Carcotasi, parca ultima lor emisiune din Austria n-a fost chiar cine stie ce...,ma distram mai bine la inceput cu ei, aveau mai mult umor si parca sareau mai rarut calul...
Oricum e una din emisiunile la care chiar ma uit!
Stiu, eu una abia astept sa termina munca miercuri sa-i vad, mie imi plac, insa chair vreau sa vad cand vin in Irl.
Ei ce sa-i faci, acasa asa stau lucrurile, nu avem ce face....interesant este faputl ca, de curand au venit parintii unei matusi d-ale mele in Irlanda, si se mirau cum de este asa de mult spatiu verde si de ce nu este folosit...
Carmensita
06-01-2009, 18:16
He he...ce si-ar mai fi tras romanashi de-ai nostri niste viloante nesimtzite pe la St Stephen's Green de-ar avea posibilitatea....cf. principiului dupa noi potopul!!!
Ultima data cand am fost acasa mi-am luat baietelul si nepotul cica sa vada si ei gradina zoo de la Baneasa...vreau sa spun ca s-au construit bloace de lux chiar langa gradina si cica se va restrange spatiul destinat cailor, caprelor si ce "exponate" mai erau in zona aia ca ii deranjeaza pe rezidenti mirosul si zgomotul...
Si la Cluj este la fel, s-au extins pana in padure....nu stiu cum au reusit...dar se mai intampla.....bani sa ai....Romania tara tuturor posibilitatilor....trebuie sa-i anuntam pe cei din America...am inteles ca se duce destul de rau pe acolo...
daniel_D
06-01-2009, 20:14
Eu am auzit ca cele 12 hectare pe care se intinde gradina botanica din Cluj au fost vandute si se va construi un cartier de lux.
-bloacele de langa gradina zoologica sunt construite de MRI si au fost cumparate in mare parte de irlandeji , e vorba de cartierul dintre linia de centura si padure adica chiar langa padure.
@ Yanna25
chiar vin cei de la cronica carcotasilor la dublin???
nu stiu nu am avut timp sa le trimit un mail..... eh ce sa-i faci.....nu mai este Clujul pe care il stiu eu...
santiago
07-01-2009, 10:38
lasa ca se putea mai rau..de ex cazul Timisoarei unde doar o minune(ma rog e lege) a facut sa nu apara turnulete pe toate cladirile din centrul orasului..bineinteles turnulete ridicate de noii proprietari.
Apropo de Timisoara, cand m-am intors de sarbatori din avion se vedeau viloacele impanzite care pe unde, cateva izolate, in mijlocul campului. Probabil aveau o poteca ceva de acces. Unele erau mari, unele mai mici, unele rosii, unele verzi, altele albastre, nici o regula, nici o organizare, nimic. Oamenii aia locuiesc in mijlocul campului, abia daca au curent si apa (de canalizare ma indoiesc, poate cei mai aproape de oras), n-au un autobuz, un magazin, o farmacie aproape. Ca sa nu zic de asfalt, daca ploua e amar, ca-i noroiul pana la gat. Dar vorba aia... au casa pe pamant ;)
santiago
07-01-2009, 11:14
pai cum era in Pipera acum un an doi(presupunand ca acum au) fara canalizare,etc
dar de isi bagau baietii limuzinele prin noroaie ca aveau casa in cartier rezidential
Carmensita
07-01-2009, 12:43
-bloacele de langa gradina zoologica sunt construite de MRI si au fost cumparate in mare parte de irlandeji , e vorba de cartierul dintre linia de centura si padure adica chiar langa padure
A, ei sunt? Pai MRI astia inchiriasera anul trecut o sala de conferinte la Shelbourne Hotel si doreau sa atraga cumparatori pt. un nou complex situat undeva langa Aeroportul Baneasa, deci chiar "central".....In sfarsit, am mers si eu si sotul acolo din curiozitate...ne-am imbracat si noi mai bine ca de obicei si ne-am tras niste figuri interesate...ei doreau sa vinda apartamente in faza de proiect in mai multe tari, nu numai in Ro. Mai si sa vezi ce incantati era un ghertzoias irlandez cu ghiuluri pe deste si dinti aurii, altfel politicos si mai mult decat amabil...vai, cine ar fi mai interesati in achizitionarea unui apartament decat niste romani??? Si din Buc?
Si da-i cu cafele, cu prajiturele...am intrebat de preturi, conditii contractuale chiar de la inceput..ni s-a facut RAU. Pai cica dati voi acum 80.000 euroi si in 5 ani va dam noi apartament de 3 camere dupa ce ne achitati voi restul: 200.000 euro. Ce vorbesti, Frantz? Aratam de parca am fi actionari la fo' banca? Sotul imi arunca priviri semnificative...hai sa ne caram...eu de jena, ca na, imi dadusera oamenii cafea si fursecuri, mai puneam si intrebari...
Ei erau din ce in ce mai "persuasivi"...hai ca va platim excursie la Buc sa vedeti exact unde e treaba. Noi, oameni cinstiti, nu multumim frumos, oricum in 3 saptamani vom fi acolo. AAA!!! Vai ce bine! Ne intalnim deci acolo, noi da, ei, nu vreti sa platiti si rezervarea? Ce rezervare? pai adica promisiunea ca nu vindem apt. altora, hai ca-i o nimica toata, doar 3000 euro....:)))))
Pe urma la Buc ne asalta irlandezu' cu telefoane...si sotul o rezolva "barbateste": stiti, credem ca e o oferta minunata, dar SOTIEI NU-I PLACE ZONA...:))))))))))
Si acum mai radem de intamplare.
poate n-am inteles bine, 280.000 euro ap cu 3 camere in bucuresti???
Carmensita
07-01-2009, 13:13
Ioi, da, si asta era IEFTIN...in comparatie cu oferte ale unor companii romanesti, turcesti, etc. Da.
Am verisor care e inginer la o firma de constructii din Buc si zice ca nu-i vine sa creada cum s-au vandut apt. la blocul pe care l-au construit ei cu 3000 e mp. Oh da. Sa mai ziceti voi ardelenii ca n-avem si noi capitala da capitala :))))))))))
santiago
07-01-2009, 13:18
mda si inca ce capitala :)..ca sa parafrazez pacat ca e locuita de...
Carmensita
07-01-2009, 13:25
O capitala care se va sufoca. La propriu. Cu atatea masini, bloace si viloace...si malluri. Aia care o inhabiteaza la momentul de fata sunt in mare parte victime ale traficului, aglomeratiei, stresului. Ale unei educatii deficitare.
Din pacate, nu cred ca situatia e cu mult mai roz bombon in alte orase. Ca daca ar fi asa, bine ar fi. As emigra din nou. Asa ca daca ne intoarcem, ne intoarcem in orasul asta cu bune, cu rele.
am fost cu MRI la bucuresti in 2006 , si vindeau acele case la stadiul de proiect cu un pret de am luat-o razna ( 3 bedroom house la vreo € 375-400K)
dupa vreo 12 ore de plimbat pe campuri sa ne arate cam unde or sa fie meseriasele case am fost condusi la nou-achizitionatul birou din str Primaverii sa semnam contractul
cand amicul meu irlandez de origine si avocat de profesie a incercat sa-e refuze politicos seful de la bucuresti, un olandez prost crescut si impertinent a luat foc ca de ce nu acceptam sa cumparam la pretul oferit de ei.