View Full Version : Sărbători fericite!
Comunitatea Romānă din Irlanda vă urează Crăciun Fericit şi un 2009 mai bun, cu multe bucurii şi satisfacţii!
La mulţi ani tuturor romānilor!
Anca Lupu
Multumim...
Dar nu semneaza nimeni ?
daniel_D
19-12-2008, 15:23
Multam...
Cu aceasta ocazie urez si eu sarbatori fericite tuturor forumistilor.
Va doresc ca sfintele sarbatori ale Craciunului si trecerea dintre ani sa va aduca sanatate si cat mai multe succese si impliniri in plan profesional, sentimental si bineinteles financiar.
La Multi Ani !!!
As fi vrut ca urarile astea sa le fac Luni, ptr ca Marti plec in Romania. Dar daca deja s-a dat startul, uite ca le-am facut azi:).
Sunt 6 ani de cand nu fac sarbatorile acasa si nu vad zapada, 6 ani de cand nu mananc sorici, pomana porcului, caltabosi, toba...si alte alea.
roadrunner
19-12-2008, 15:27
La multi ani tuturor romanilor oriunde s-ar afla ei, multa sanatate bucurie.
R
Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii la toata lumea.
tanathos
19-12-2008, 18:01
Sarbatori fericite tuturor si tot ce va doriti. Cu ce mergem acasa fratilor?
daniel_D
19-12-2008, 20:20
Cu ce mergem acasa fratilor?
Adica:confused:
edith.printz
19-12-2008, 21:10
La Multi Ani!
mohomi78
20-12-2008, 01:15
Da...Sarabatori fericite si La multi ani,100 de ani fara reparatii capitale la toti forumistii:biggrin:...(in special la cei cu care mai bat mingea de baschet:icon14:)...
Sarbatori Fericite si La Multi Ani!
Sarbatori fericite in sanatate si cu multa bucurie!
Carmensita
21-12-2008, 17:09
Sarbatori fericite la toata lumea si distractie placuta celor care pleaca acasa!!
disilvio
21-12-2008, 22:40
SARBATORI FERICITE SI UN CALDUROS -LA MULTI ANI! Sper din tot sufletul sa nu bata vantul(antene nedereglate) pentru ca se anunta emisiuni interesante la tv.
Dan Tudor
24-12-2008, 16:20
Ambasada Romaniei la Dublin va ureaza un Craciun luminos si un Nou An vestitor de Frumos si Bine !
santiago
24-12-2008, 16:31
Sarbatori fericite !
Sarbatori fericite tuturor!
Sarbatori fericite, multa sanatate si toate dorintele bune sa vi se indeplineasca!
Florin
Sarbatori fericite si sa aveti un An Nou !
Liviud.
Craciun Fericit!
Va doresc sa aveti parte de tot ce aveti si mai vreti, de tot ce nu aveti si va doriti, de tot ce va lipseste si nu stiti!
La multi ani!"
daniel_D
22-12-2009, 22:59
Am sa postez aici...topicul asta fiind cel de anul trecut din 2008!
Dragi forumisti, maine ma car acasa.
Sunt deja cu gandul la mancarea care ma asteapta, cele 17°C care comparativ cu Dublin or sa-mi lase impresia ca sunt in Belize si nu in ultimul rand zborul de maine...care ma tezorizeaza pentru ca zbor cu Ryanair.
Bun, sa trecem la urari.
Va doresc la toti, sarbatori fericite voua si familiilor voastre, multa sanatate, fericire si la cat mai multe impliniri pe plan profesional. SARBATORI FERICITE !!!
Sarbatori Fericite si multa sanatate tuturor.
Sarbatori fericite tuturor "forumistilor"!!!
Knok, knok. Who's there? Mary. Mary who? Merry Christmas :-)
Craciun fericit!!
Carmensita
23-12-2009, 17:27
Sarbatori Fericite si un An Nou cat mai bun, tuturor !
vasiletina
23-12-2009, 20:19
Sarbatori fericite tuturor si famililor voastre cu ocazia Nasterii Mantuitorului Isus Hristos.
imi place chestia scrisa de Claudia. super tare.
Dan Tudor
24-12-2009, 13:11
Un Craciun frumos tuturor si La Multi Ani !
Multumiri speciale celor care mi-au trimis felicitari hard-copy (se stiu ei ;) )
Sarbatori Fericite si un 2010 asa cum va doriti !
Numai bine,
LiviuD.
Sarbatori Fericite.....si un calduros LA MULTI ANI. Sper ca anul 2010 sa aduca implinirea tuturor dorintelor.
Un Craciun Fericit, multa sanatate, fericire, bucurii si prosperitate.
La Multi Ani
santiago
24-12-2009, 20:15
Sarbatori fericite!
http://www.youtube.com/watch?v=3NGeCaEPHDU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7A03gfa8O3c
disilvio
25-12-2009, 22:03
Sarbatori fericite ---la multi ani tuturor !!!!
Multa sanatate tuturor si numai bine in 2010 si urmatorii ani. La multi ani!
prin_ploaie
27-12-2009, 21:56
Cu intarziere... urez la randu-mi "tutulor" forumistilor un An Nou mai bun, sanatate si desigur... traditionalul "Sa traiti bine"! La multi ani!