View Full Version : rent a car in romania
dragilor,
m-am gandit ca poate este util sa aveti la indemana aceasta informatie, fioe pentru voi, fie pentru prietenii vostri.ori de cate ori va intoarceti acasa si aveti nevoie sa inchiriati o masina, ma puteti contacta la adresa de e-mail [email]paulacornea@yahoo.com.sunt sigura ca veti gasi o masina care sa va placa pentru ca dispun de o flota destul de mare, preturile sunt ok, iar serviciile astfel incat sa aveti o masina inchiriata chiar in momentul in care coborati din avion , fara sa platiti in avans.masinile pot fi preluate-predate din bucuresti( si din aeroport) si din brasov. astept solicitarile voastre:))
roadrunner
17-11-2008, 12:48
Eu unul m-am lecuit cu firmele de inchiriat astea mici din Ro, am rezevat in vara o masina la o firma de la care am mai inchiriat de doua ori, si cand am tot insistat sa-mi trimita o confirmare pe e-mail, si au zis ca nu e nevoie ca totul e ok. Cand am ajuns la Bucuresti in aeroport masina pauza, i-am sunat si mi-au zis ca nici nu au auzit de mine.
firma se cheama happy rent a car (sloganul lor e don't worry be happy) - le doresc multi fraieri ca pe mine unul m-au pierdut de client.
De atunci nu mai exista pentru mine decat Hertz si Avis, m-am saturat de rahati.
R.
santiago
17-11-2008, 12:56
He he,
se pot scrie carti despre aceste mici firme.
cele mai dese intamplari..aterizeaza tu la 8 ca vine si masina pe la 12 sau frana de mana nu merge?..nu se foloseste in Romania...sau parbrizul e spart?..acum nu o sa luati in considerare crapatura ce tranverseaza parbrizul :)
e masina murdara pe afara?..si asa se murdareste dupa 5 km
roadrunner
17-11-2008, 13:06
Anul trecut am patit alta, mi-au adus o masina care avea rezervorul cam un sfert, cand am comentat mi-a spus s-o aduc la fel, nevand de ales am plecat de la Otopeni spre Brasov, si pe la Comarnic mi se termina benzina, nu aveam lei, iar bacomatele unde incercam sa scot lei nici nu vroiau sa auda de cardul meu sau de VISA (era un Raiffeisen BANK) la bezinarie nu puteai sa cumperi cu credit card. Pana la urma am gasit un bancomat BRD si am scos lei. Dar deja ma vedeam pe marginea drumului cu un bidon in mana cersind benzina ...
R.
santiago
17-11-2008, 13:20
din cate am auzit cel mai frecvent rezervi o anume marca de masina si te trezesti cu alta ,nici macar din aceiasi clasa si cu scuze gen clientul care trebuia sa aduca masina ieri a mai prelungit cu 3 zile deci va asteptam peste 3 zile la firma sa aduceti masina asta si sa o luati pe cea rezervata..si cand omul e de pe unde se agata harta in cui numai de un drum de bucuresti nu-i arde.
mahabharata
25-11-2008, 17:47
Ok, hai sa auzim si o poveste cu rezultat pozitiv.
Am stat in RO patru saptamani in mai-iunie 2008. Am inchiriat o masina pentru toata perioada si am fost foarte multumit de serviciul primit.
Omul m-a asteptat la aeroport cu o pancarta in mana. Am semnat hartiile, mi-a dat numarul de mobil si a ramas sa-l sun daca am vreo problema cu masina. A acceptat carte de credit VISA, am platit anticipat, inclusiv un depozit de 300 de euro.
Masina era o Dacia Logan fara optiuni, ca m-am zgarcit si am luat ce era mai ieftin. Nu aer conditionat, nu geamuri electrice, nici macar power steering. Dar era exact ceea ce platisem. Omul a notat cu grija toate zgarieturile de pe masina, avea cateva ici si colo.
Am facut cam 3000 de km in cele 4 saptamani, n-am avut nici o problema cu masina.
Inainte sa zburam inapoi, ne-am intalnit cu omul din nou la Otopeni. S-a uitat la masina de jur imprejur, la benzina sa fie plin, a zambit si mi-a returnat depozitul.
Highly recommended!