View Full Version : Meditatii la matematica,engleza etc.
Buna ziua,
Felicitari administratorilor site-ului.
Sunt profesor de matematica la un liceu foarte bun din Romania .Sunt pe cale de a-mi echivala studiile in Irlanda .As vrea sa stiu daca pana in momentul in care as gasi o scoala la care sa lucrez ar fi parinti dornici de as medita copiii la matematica ,engleza ori fizica.
Vorbesc bine engleza ,am locuit 4 ani la Londra.
Este cineva dintre membri inplicat in sistemul de invatamant din Irlanda?
Toate cele bune!
Mihai
Cu siguranta vei gasi suficienti candidati la meditatii..
Fara a fi rautacios, 'as medita' ar putea deveni 'a-si' iar inplicat s-ar putea scrie cu 'n' din 'm'...
Toate bune!
roadrunner
27-01-2006, 17:51
S-a incurcat in "ashi" ca sunt vreo 3 in doua propozitii (oricum ne-am prins ce zice)
Roadrunner
Multumesc pentru corectiile facute.Mai este loc destul pentru a invata gramatica dar si pentru a deveni mai tolerant.
As vrea sa stiu daca mi-ai raspuns pentru a ma ajuta sau doar pentru a te afirma?
Numai bine!
Mihai
Cu siguranta vei gasi suficienti candidati la meditatii..
Fara a fi rautacios, 'as medita' ar putea deveni 'a-si' iar inplicat s-ar putea scrie cu 'n' din 'm'...
Toate bune!
???
In nici un caz nu-mi doresc sa 'ma afirm' asa cum afirmi tu in afirmatia ta... :)
Si cu atat mai putin pe un forum,nu?
Cat despre toleranta, sa spunem doar ca s-a tolerat pe acest forum pana si roman in forma 'romin'..ceea ce mie mi se pare cel putin jenant.
Cu totii gresim,nu? Sigur si eu fac greseli de gramatica.
Si ca sa ne mai destindem putin, sa spun doar ca mi se pare nostim cand ii vad pe cei ce se straduie sa foloseasca 'i' din a si spun 'sant'... :)
Bafta mihai!
Si ca sa ne mai destindem putin, sa spun doar ca mi se pare nostim cand ii vad pe cei ce se straduie sa foloseasca 'i' din a si spun 'sant'... :)
Bafta mihai!
Ca să continuăm cu destinderea... Ăia cred că, cel mult, pot scrie aşa... Am văzut chiar scriindu-se "ân" ;D