PDA

View Full Version : alegeri circumscriptia 43

candidat
25-10-2008, 14:22
putem avea discutii aici in off topic:)

http://www.adevarul.ro/articole/sase-fotolii-de-parlamentari-ai-diasporei-disputate-de-33-de-candidati.html

sper ca nu deranjez pe nimeni
1 partidul care ma sprijina este www.png-cd.ro

2. platforma partidului este dupa cum spune presa mai mult sau mai putin similara cu pdl, cine de la cine a copiat:)
3.campania electorala incepe pe 1, pana atunci vreu sa prezint si un pdv propriu
4. am nevoie de palier sa adun propuneri concrete, as vrea sa fac promisiuni realizabile
trebuie reprezint romanii si problemele lor
salut pe toti romanii

admin
27-10-2008, 15:55
nene (domnu' candidatu')... cum va numiti?

sfinx
27-10-2008, 18:53
crezi ca are importanta? oricum nu-l voteaza nimeni

Innrain
28-10-2008, 03:33
putem avea discutii aici in off topic:)

http://www.adevarul.ro/articole/sase-fotolii-de-parlamentari-ai-diasporei-disputate-de-33-de-candidati.html

sper ca nu deranjez pe nimeni
1 partidul care ma sprijina este www.png-cd.ro (http://www.png-cd.ro)

2. platforma partidului este dupa cum spune presa mai mult sau mai putin similara cu pdl, cine de la cine a copiat:)
3.campania electorala incepe pe 1, pana atunci vreu sa prezint si un pdv propriu
4. am nevoie de palier sa adun propuneri concrete, as vrea sa fac promisiuni realizabile
trebuie reprezint romanii si problemele lor
salut pe toti romanii

Tovarasu' m-ai prins intr-o pasa proasta.

- ba ma deranjezi. De ce nu ai trecut pe aici si anul trecut? A nu erau alegeri? f o

1 no comment
2 se stieee
3 revino dupa 1
4 alege unul din sensuri sa intelegem ce vrei sa spui

PALIÉR ~e n. 1) tehn. Organ al unei maşini pe care se fixează un ax sau un arbore şi care permite acestora o mişcare de rotaţie sau de oscilaţie; lagăr. 2) Platformă la fiecare cotitură a unei scări din interiorul unui bloc; odihnă. 3) Ansamblu al planşeelor unei construcţii situate la acelaşi nivel. 4) Porţiune orizontală a unei căi ferate sau a unui drum. [Sil. -li-er] /<fr. palier
Sursa: NODEX | Trimisă de siveco,- nu trebuie sa reprezinti ci vrei/doresti/iti propui sa reprezinti.
- Bine ca nu spui God bless ...

Nu te-ai prezentat, nu ne-ai intreabt ce ne doare. Iti spun eu: ma doare-n cot de toti candidatii. Cum va doare-n cot de noi 4 ani si va aduceti amite ca mai exista un popor roman in ultima luna. Acum e la moda sa reprezentam diaspora. Da diaspora vrea sa fie reprezentata? Oare ce parere au cei din SUA-Canada? Dar sa lasam.
Eu iti urez traditionalul fsck -fy

roadrunner
29-10-2008, 03:47
Domnu' candidatu'

Subscriu la mesajul lui Inrain (si pe mine nu m-ai prins intr-o pasa proasta, asa sunt eu "naturel")
Aveti un mare handicap, in primul rand nu aveti ce sa oferiti celor din diaspora pentru ca o fractiune din diaspora (majoritatea celor de pe acest forum) au plecat din tara si ca sa evite specimene ca dvs, asta pe langa motive economice, iar ca veniti din partidul "voievodului luminii" care din nou nu cred ca e exagerat de popular printre userii forumului care cunosc bine in limba romana, nu va avantajeaza in nici un fel.

R.

PS daca doriti palier electoral repede si fara dureri, mergeti intr-un camin studentesc pe un palier, si oferiti o bere la studentii care va dau votul, functioneza intotdeauna, am fost si eu student odata.

Mihaela
29-10-2008, 04:55
"as vrea sa fac promisiuni realizabile"

Dar daca nu se poate promisiuni realizabile, o sa le faceti irealizabile?

"trebuie reprezint romanii si problemele lor"

Nu, nu trebuie neaparat, nu va forteaza nimeni. Lasati-i pe altii.

candidat
01-11-2008, 21:31
nene (domnu' candidatu')... cum va numiti?

da dv cum va numiti?

candidat
01-11-2008, 21:32
"as vrea sa fac promisiuni realizabile"

Dar daca nu se poate promisiuni realizabile, o sa le faceti irealizabile?

"trebuie reprezint romanii si problemele lor"

Nu, nu trebuie neaparat, nu va forteaza nimeni. Lasati-i pe altii.

ai c acu s io in pasa proasta
si vad ca va pricepeti la analize pe text

raaneti asa cum vam gasit

admin
01-11-2008, 22:07
nenea candidat, mai invata sa scrii romaneste. daca avem parte numai de candidati de astia... mai bine nu candideaza nemini, e mai sigur.

pe mine nu cred ca te intereseaza cum ma cheama ca eu nu candidez la nimic. te-am intrebat asta ca sa stim si noi cu cine sa nu votam, sa nu punem cumva stampila pe vreun analfabet.

mari succese la alegeri!

ovimat
01-11-2008, 22:20
Domnu cacandidat v-ati facut de kakao sau find din PNG de căcăreze.

roadrunner
03-11-2008, 12:13
Domnule Candidat X,
singurul lucru dupa care va putem analiza este dupa text, pentru ca suntem pe un forum, si majoriatea dintre noi nu suntem telepati. Daca dvs. nici nu v-a trecut prin cap, ca venind din spre directia PNG care e asociata cu incultura si prostia, si mergand spre directia diaspora nu aveti nici cea mai mica sansa sa impresionati pe cineva este fix treaba dvs.
Limba romana e la mare pret aici departe de casa, de aceea incercam s-o vorbim si s-o scriem cat mai corect. Sunt sigur ca in urbea dvs expresii ca "palier electoral" au mare greutate, dar aici sunt vorbe goale, eu unul va doresc succese maxime dar ma indoiesc ca o sa le obtineti.
R.

candidat
16-11-2008, 01:53
Proiectele noastre commune

Impreuna cu colega Cristina Daniela Gales candidata in colegiul 1 Subsemnatul Sorin Ioan Udroiu candidat in colegiu 2 Senat
circumscriptia 43 am elaborat un program ce reprezinta in acest moment o parte din obiectivele si propunerile noastre concrete pentru dumneavoastra.

Programul il prezint in fata dumneavoastra in continuare cu rugamintea
sa nu uitati ca sugestiile, ideile si propunerile chiar si criticile dumneavoastra vor fi binevenite si indispensabile in continuare.

1. “Aici pentru voi” - Audienţe periodice individuale si colective.
2.Reducerea birocraţiei pentru obtinerea documentelor de la institutiile statului roman
3.Ambasada la dispoziţia cetateanului
Consulat romanesc si Birou parlamentar în fiecare comunitate de români.
4.Recunoaştere reciprocă a documentelor personale diplomelor şcolare şi universitare, carnet de conducere, carte de munca obţinute în România sau în străinătate. Eliminarea vizelor pentru SUA.
5.Asistenţă juridică a cetatenilor romani cu domiciliul in strainatate
7.Avantaje pentru românii din străinătate care decid să se repatrieze
8.Asistenta din partea statului pentru infiintarea de centre de asistenta pentru persoanele ramase singure
9.Sustinerea infiintari de noi centre sociale pentru comunitatile romanesti
10.Promovarea tradiţiilor, culturii şi obiceiurilor româneşti.
Promovarea Romaniei ca destinatie turistica
11.Finantarea proiectelor comunitatilor.
12.Modificarea legii privind desfasurarea si organizarea alegerilor în România
Bilanţului periodic al activităţii mele parlamentare

ovimat
16-11-2008, 12:56
Astea 12 sunt doar "o parte" din proiecte? Tovarasi cred ca uitati cui va adresati. Poate povestile astea merg la cei din Ro dar nu la noi cei care traim in strainatate de citiva ani si stim cum merg lucrurile. Macar aveti bunul simt si nu ne insultati inteligenta, instinctul de turma (oi, bizoni etc) nu se mai regaseste in diaspora.
La ce program aveti voi am doar replica unui "clasic in viata": "auguri in ceru gurii"

admin
16-11-2008, 21:35
mare-i gradina ta...

Domnule Sorin, ca asa am inteles ca va numiti (asta in cazul in care nu ati dat copy/paste de undeva), stiti ce inseamna forme fara fond? cam asa e "programul" propus de dumneavoastra.
iata cam cum vad eu propunerea asta de program.

1. audientele exista deja
2. cum? aici cred ca e vorba si de mentalitatea functionarului. o sa tranplantati o noua mentalitate?
3. exista in cele mai multe state
4. astea se cam recunosc de acum. USA o sa ridice vizele cand vrea ea si nu la presiunea Romaniei
5. exista
6. nu il vad unde e...
7. avantaje cum ar fi...?!
8. in Romania sau in tarile de resedinta?
9. asta a mai fot promisa. nu prea a fost aplicata (cal putin in Irlada). o sa fie de acum inainte?
10. puteti sa dezvoltati mai mult aceasta idee? cam de aveti de gand?
11. hmmmmm....
12. aia era problema majora. eu as zice sa schimbati mentalitatea oamenilor ajunsi la putere sau sa le coaseti buzunarele.

va doresc succese marete!

sfinx
16-11-2008, 21:56
o sa se roage Jiji la Dzeu, eventual mai da o valiza cu euroi la Mt Athos

si uite asa Dl Candidat rezolva toate problemele romanilor, mai cu seama a celor din diaspora

brumbar
16-11-2008, 22:22
Acum cateva luni bune (de fapt cam acum un an), am initiat aici pe acest forum un topic ce incerca sa faca o scurta prezentare organizatiei Noua Dreapta (de fapt, furnizasem un link catre website-ul organizatiei).

Atunci mi s-a spus imediat ca vezi doamne, pe forumul asta nu se face politica. Am inteles, si am aprobat chiar stergerea topicului respectiv. Am zis ca da domnule, uite sunt niste reguli si e bine sa le respect.

Cand citesc insa cele 14 de replici care au aparut pana acum la acest thread...nu pot decat sa spun ca imi pare rau. Imi pare rau sa vad ca si aici se aplica regulile selectiv.

Cristi

ovimat
16-11-2008, 22:32
@brumbar
Acum e campanie electorala si e normal sa discutam de politica unora sau altora dintre candidati. Acum un an nu era campanie dar daca Noua Dreapta are candidati la parlamentare nu vad de ce nu-i poti prezenta acuma.
Parerea mea.

admin
16-11-2008, 23:53
regula nu e plicata selectiv. majoritatea discutiilor de pe acest au legatura cu diaspora sau cu ceea ce se intampla in diaspora. Prezentarea linkului catre Noua Dreapta nu avea nici o legutura cu diaspora. Daca a aparut ceva nou te rugam sa ne aduci la cunostinta.

candidat
20-11-2008, 01:46
Buna seara

Va multumesc pentru mesaje

Va rog sa aveti amabilitatea in comntinuare sa vizitati siteul nostru si sa ascultati mesajele noastre audio
Va asteptam cu noi observatii
Multumin

Cristina Gales

http://www.youtube.com/watch?v=0GAaTrSOEsg
http://www.youtube.com/watch?v=7udxzS3Du2E

proiect

http://cristinagales.ablog.ro

ovimat
20-11-2008, 11:03
Cristina tu chiar ai citit mesajele noastre sau postezi peste tot un mesaj standard asa, ca sa te afli in treaba?

admin
20-11-2008, 13:16
programul ala e doar un copy/paste de pe blogul cu pricina.
voi nu stiti decat copy/paste... daca se potriveste, e bine; daca nu... tragem noi concluziile pe care le vrem.
daca nu veti scrie si ceva inteligent voi bloca topcul asta pentru ca e doar o pierdere de timp.

roadrunner
20-11-2008, 13:32
Cristina,
sunt superbe mesajele audio, o sa facem coada sa te votam,... acum ne lasi si pe noi in pace?
R.

PS - che bela voce....

candidat
03-12-2008, 19:36
programul ala e doar un copy/paste de pe blogul cu pricina.
voi nu stiti decat copy/paste... daca se potriveste, e bine; daca nu... tragem noi concluziile pe care le vrem.
daca nu veti scrie si ceva inteligent voi bloca topcul asta pentru ca e doar o pierdere de timp.

Cristina Daniela Gales multumeste celor care l-au votat
ureaza tuturor Sarbatori Fericite, La multi ani 2009

Alegerile 2008 s-au terminat

Dan Tudor
03-12-2008, 23:11
Cristina Daniela Gales multumeste celor care l-au votat

Care l-au votat ??!! Pe cine ? Sau "care au votat-o" ?

ovimat
03-12-2008, 23:48
Or fi hermafroditi?

admin
04-12-2008, 00:16
cei 9 care au votat cu duduia Gales sigur nu-s de pe la noi de pe forum, asa ca nu cred ca o sa auda multumirile ;)

sfinx
04-12-2008, 00:21
marfa uninominalul acesta

madam intra in parlament cu 9 voturi?

ca unguru Kato a intrat cu 34 de voturi sa reprezinte africa. sunt romani in Africa, care au nevoie de un parlamentar??

admin
04-12-2008, 00:23
era ungur negru :)

santiago
04-12-2008, 08:53
sunt romani in Africa, care au nevoie de un parlamentar??

Asa cum si noi avem.
Ai sa fi surprins cati romani sunt in Africa,in special in Nigeria.
Acum cativa ani daca mergeai in Canada la Amoco si intrebai romanii care lucreaza acolo unde au inceput, majoritatea iti raspundeau Nigeria.

daniel_D
18-06-2010, 19:27
Postarea asta o dedic sustinatorilor branzei! Iata ce va pregateste alesul vostru insipid.

Soluţia Brânză. Deputatul William Brânză a iniţiat o lege prin care pune o taxă pe banii trimişi în ţară de căpşunari. (http://www.gandul.info/news/solutia-branza-deputatul-william-branza-a-initiat-o-lege-prin-care-pune-o-taxa-pe-banii-trimisi-in-tara-de-capsunari-plus-sa-impozitam-si-transa-fmi-e-o-idee-foarte-buna-6430974)

Sumele transferate diferă în funcţie de statul în care românii îşi găsesc loc de muncă. Dacă, din Italia, Spania, sau Grecia, ajung în medie 350 de euro pe lună de la fiecare român, din Anglia sau Irlanda suma medie lunară transferată este de 700 de euro. Conform datelor Western Union, criza a modificat şi comportamentul românilor care îşi susţin familiile muncind peste hotare. Astfel, transferurile sunt mai mici ca valoare, însă mai dese, iar 65% din banii primiţi de familiile din ţară se duc direct în consum.

PS: Cum era proverbul ala.... "Branza buna in burduf de caine". He, he, he!

santiago
18-06-2010, 22:18
Pai nu mai vrea mandat peste 3 ani dupa ce firma controlata de fratele lui Branza a castigat licitatia de deratizare la Metrou si cica incaseaza nu stiu cati euro de m2 ,deci castiga si omu un ban acolo alb de zile negre.
Tot astazi au anuntat ca vor sa impoziteze persoanele cu un al 2-lea apartament dar care sunt neinchiriate.
Deci daca a muncit omu la capsuni si poate inca munceste si nu vrea sa bage chiriasi in casa e fortat de guvernul Boc sa plateasca impozit.
Bineinteles ca daca il inchiriez iti percep taxe de venitul incasat.Ceea ce e cam peste tot.

asorin
21-06-2010, 10:44
datorita dublei taxari, nu cred ca ar putea sa impoziteze veniturile trimise in tara obtinute legal pentru care s-au platit deja taxe (nu la negru)