PDA

View Full Version : Buna ziua

horatiu
22-10-2008, 13:14
M-ar interesa daca cumva stiti o banca ce are filiale si in Romania si in Irlanda. Oare exista asa ceva? Ideea e pana la urma cum pot sa fac transferuri de bani la un comision cat mai mic...
Multumesc mult si astept un raspuns daca se poate.
Horatiu

keos
22-10-2008, 13:30
sal. nu cred ca exista asa ceva.
dar, din cate stiu eu, la transferurile bancare in euro intre banci din cadrul EU nu se aplica nici un comision. (atat contul sursa cat si cel destinatie trebuie sa fie in euro).
exista un comision la retragerea sumei (in euro) din contul din Romania - in jur de 0.5% - depinde de banca.

daniel_D
25-10-2008, 04:14
Horatiu citeste topicul asta. Cap-coada. O sa afli tot ce vrei sa stii despre transferul de bani, comisioane...etc.

http://vb.romaniancommunity.net/showthread.php?t=1313&page=2

crissangel2007
04-11-2008, 18:12
Buna tuturor...Poate cineva sa imi spuna daca,cu ajutorul unei procuri eliberate de Ambasada Romaniei in Irlanda,fotografii,specimen de semnatura etc.,se poate elibera buletin de indentitate in Romania(carte de identitate) fara sa fie necesara prezenta in tzara a persoanei care solicita acest lucru?.....Multumesc....Toate cele bune.

roadrunner
04-11-2008, 18:14
Crissangel,
mai bine dai un telefon la politia din orasul cu pricina, ca pana la urma acolo o sa ai probleme daca o sa ai.
R.

Dan Tudor
04-11-2008, 18:50
... daca....se poate elibera buletin de indentitate in Romania(carte de identitate).....

Da, se poate.

mirela
13-11-2008, 23:06
carte de identitate nu stiu dar saptamana asta mama mea,cu procura legalizata la notar ,semnata de mine,binenteles mi-a scos un nou certificat de nastere.ideea e ca cu o procura semnata de tine si legalizata la notar,se poate.succes