View Full Version : Romanul atacat in City Center
Dupa cum deja stiti, de la radio un roman e in spital in stare foarte grava, dupa ce a fost atacat in centru sambata spre duminica noapte, a fost jefuit, dar conform stirilor, desi stiu care este nationalitatea lui, nu stiu numele. Stie cineva mai multe detalii?
chris,
eu unul nu stiu dar am rugat pe cineva sa se intereseze. Asta daca cei de la st james au voie sa ne spuna.
Pentru cei care nu stiu ce s-a intimplat:
http://www.herald.ie/breaking-news/national-news/man-serious-following-serious-assault-in-dublin-1496801.html
a fost externat dupa 4 ore. se pare ca nu a fost chiar "badly injured".
Nu stiu numele
santiago
14-10-2008, 10:54
am auzit si eu stirea chiar duminica devreme si chiar inainte sa spuna ca e roman i-am spus sotiei ca sigur e strain si apoi ne intrebam de unde stiau ca e roman daca nu stiau si numele (un id,pasaport,ceva),un posibil raspuns..dupa vorba dupa port :)..sau culoarea lui...din pacate sunt peste tot cu furtul din buzunare sau la cersit.
Din pacate zilele trecute am vazut un baiat roman la gym care se cunostea cu amicul cu care eram..anyway avea baiatul o ditamai cicatricea pe umar si spunea ca mergea seara de la munca si s-a trezit atacat de cativa ..mai ca era sa-i reteze mana din umar.