PDA

View Full Version : ma bucur sa va gasesc

dumitrache.elena
28-08-2008, 17:53
Citesc de mai mult timp postarile voastre, insa de 2 saptamani m-am mutat in Dublin, Sandyford.
Ma numesc Elena, de profesie economist, daca lucreaza cineva in domeniul financiar/bancar/contabil...dati-mi de veste. Sotul meu este deja de un an aici, lucreaza in domeniul IT. Sint o persoana entuziasta, imi plac schimbarile, sper sa-mi placa si aici :)
Va salut pe toti si sper sa impartasim cat mai multe impresii pe acest forum.

tataru.ciprian
30-08-2008, 15:54
Bine ai venit pe forumul nostru, Elena. Sper sa-ti placa in irlanda, desi la inceput e mai greu pana te acomodezi cu <specificul local>, dar in mod sigur cateva sfaturi utile ti le poate da sotul.
Sper sa fii un membru activ al acestui forum si nu ezita sa ceri ajutorul/sfatul altor forumisti, ei abia asteapta se te ajute
Cat despre schimburi de impresii... ce sa-ti zic ? , ia in considerare parerile constructive si care ofera solutii ....
Ahh, am uitat sa-ti spun: nu te lasa intimidata de <persoane cu experienta> ; lunile trecute era un forumist care avea impresia ca le stie pe toate si pune pe toata lumea la punct , dar nu era decat un biet puiutz, iute de picior.. :-\