View Full Version : O mica informatie, va rog frumos.
Alexandru
04-07-2008, 09:15
Nu stiam in ce articol se incadreaza urmatorul anunt, asa ca am stabilit sa-l postez aici. Daca nu aici ii este locul, rog frumos un Administrator sa-l mute in sectiunea speciala. Am nevoie de o informatie: cum as putea sa intru in contact cu un oficial al comunitatii romanilor din Irlanda. Sunt in orasul Carlow si cunosc doar o singura persoana care nu-mi inspira incredere. As vrea sa pot lua legatura cu cineva de la "carma" comunitatii romane din Irlanda. Cine stie, va rog frumos sa-mi da-ti un semn (P.M. pe forum sau un mail la: potgoreanu_ad@yahoo.com). Multumesc anticipat pentru timpul acordat acestui mic anunt si pentru eventualele raspunsuri.
Cu respect, Potgoreanu Adrian Alexandru, Carlow, Irlanda. (Botosani - Romania.
roadrunner
04-07-2008, 09:18
cei mai multi roamani o sa-i intalnesti daca joci Baschet, si "carmaciul" comunitatii vine la baschet cu noi,
(asta daca vrei sa cunosti si mai multi care sa nu-ti inspire incredere, asa ca mine)
Roadrunner
Alexandru
04-07-2008, 09:31
Din pacate (pentru acest moment), nu joc Baschet.... si nici nu cred ca o sa ma apuc acum de jucat, cand job-ul si acomodarea cu Irlanda imi ocupa mai tot timpul. Nu sunt calator de felul meu, deci nu ma vad facand "excursii" prin alte orase. Abia am invatat drumul pana la job, fara sa inconjor tot orasul. M-ar fi interesat o adresa de e-mail sau niste adrese a unor romani stabiliti prin Carlow. am aflat de existenta unui doctor roman in Carlow, dar nu-i cunosc numele/adresa...nimic. Deci, practic... sa inteleg ca sunt in plop si plopul e in aer, nu? Cred ca am intrat (cu buna stiinta) intr-un mare... stiti voi ce... (chestia aia de miroase urat). Asa, banuiesc ca se intampla atunci cand pleci in neant la 22 de ani. No problem... sunt mare si vaccinat...ma voi descurca cumva. Dar niste informatii nu ar strica. Va multumesc pentru eventualele infos si tie roadrunner pentru promtitudinea raspunsurilor tale.
Cu respect, Potgoreanu Adrian-Alexandru, Carlow.
trimite un email la wha@cairde.ie.
Persoana de contact este Anca. E secretara Comunitatii... s-ar putea sa te poata ajuta!