PDA

View Full Version : violenta in dublin

jorjac
24-06-2008, 12:31
Buna

In ultima perioada am vorbit cu o groaza de romani stabiliti in Irlanda. Majoritatea mi-au confirmat faptul ca Dublin-ul a devenit in ultimii ani un oras destul de nesigur. Rasfoind ziarele de pe net am ajuns sa dau peste un articol care face referire la o crima petrecuta in iarna: "two Polish men who were attacked in Dublin last Saturday as hooliganism which could happen anywhere" .. http://www.rte.ie/news/2008/0228/drimnagh.html Credeti ca am de ce sa ma sperii sau lucrurile sunt distorsionate voit ? Imi puteti spune va rog cat de safe este Dublin-ul in comparatie cu Bucuresti-ul? .

Toate bune,

santiago
24-06-2008, 15:35
pai azi au fost in fata instantei cei doi irishi care i-au omorat cu o surubelnita pe cei doi polonezi.
cat de safe e dublinul?..depinde de zone,ora,etc...daca eviti ora 3 cand se inchid night cluburile poti fi oarecum safe.Unele cluburi pentru a evita bataile nu primesc polonezi sau lithuanieni .

sfinx
24-06-2008, 15:40
depinde in ce te bagi?

daca te pazesti de rele e destul de safe.

de iesi noaptea in locuri bantuite de drogati si sclerozati risti sa o incasezi; de la pumn -la surubelnita, cutit chiar gloante.

jorjac
24-06-2008, 15:45
periculosi sunt est europenii sau gastile de adolescenti irlandezi aflati la pubertate ?

santiago
24-06-2008, 17:32
combinatia aceasta e fatala ..luate individual..depinde..de cat si ce au baut/consumat.