View Full Version : Admin changes
Odata cu schimbarea management-ului site-ului se schimba si administratorii forumului de aceea mesajele scrise de Admin pina mai ieri sunt mai nou ale user-ului Alex. Just to inform you. The new management is more willing to update the site and to make beneficial changes, so please give them the entire support.
Bine-ai venit Alex.Si mult succes cu noi astia care suntem putin mai dezorientati.
:)
sper sa nu fii prea dur cu noi!!! :D
Baba Cloantza
07-01-2005, 17:22
Sa ne traiesti Coane Admin. Sa fie intr-un ceas bun si cat mai constructiv.
Iar pentru "pensionar" admin, multumim de companie si sa fii sanatos.
Baba Cloantza :D
dar chiar de ce a fost schimbarea asta?? :shock:
shamrock
07-01-2005, 19:20
Bun venit sefu'
Sper ca vechea admin va reveni printre forumisti chiar daca nu mai e admin.
eu sper ca schimbarea sa fie constructiva, si urez si eu un bun venit.. si sa contrazici vorba:"schimbarea sefului = bucuria nebunului" :lol:
Bine ai venit Alex si sa-ti fie misiuneaa cat mai usoara.
sa contrazici vorba:"schimbarea sefului = bucuria nebunului"
Irishman vrei sa zici ca noi suntem nebunii? Lasa ca vezi tu luni dimineata...:)
Salut Alex.
Salutari familiei!
Pe noul "sef" il cheama Paul, nu ii place sa fie chemat "sef dezorientat" si va aduce la cunostinta urmatoarele:
- nu, schimbarile nu vor fi dure (pentru nimeni);
- toate regulile care sunt in vigoare, vor ramane la fel (deocamdata);
- atata timp cat nimeni nu "sare" calu' nu vor fi luate "masuri disciplinare";
Si pentru ca nu suntem in armata, toata lumea "pe loc repaos"!
Paul
Valentin
08-01-2005, 01:59
Buna Paul,
Pari a fi un tip cool, nu umbli cu prostii! Straight in fata! Asta imi place!
Toate bune!
Speram sa nu te plictisesti cu noi, si nici noi cu tine!
Un an 2005 numai cu lucruri bune!
Costinesti-ul de CT e prezent, si chiar daca nu e rost de un bronz fresh, ma "exprim" pe aici, pana la vacanta de pe malul Marii Negre!
Toate cele bune!
Vali
Aurelian Lazarut
08-01-2005, 02:07
Buna Paul,
admin=paul=IGP sau mi s-a stricat mie logica ?
cum ne adresam?
(IGP inspectoratul general al Politiei)
doua vorbe (trei hai) despre tine daca nu e secret mare, adica interese, hobby-uri, neveste, copii 'dastea nu numere de tel. carti de credit si pin-uri bancare.
(Sper ca stii de gluma ca daca nu am belit-o)
Aurash
Salut toti utilizatorii forumului!
(forumnisti sau forumisti suna destul de neplacut pentu mine)
Daca trebuie sa ma prezint... asta sunt:
- persoana intelegatoare, ingaduitoare, cu multa rabdare, si destul de egocentrist (glumesc sunt exact invers).
- sunt in Dublin de vreo 5 ani, sunt casatorit si am un baiat de 3 ani;
- sunt pasionat de tot ce tine de tehnica - calculatoare, sateliti, camere video etc.
- diploma - analist programator dar nu am programat niciodata;
- momentan sunt redactor sef an "ziarului" Informatia irl si ma ocup de partea cu invatamant, presa si sport din cadrul Comunitatii Romnesti din Irlanda.
Alte intrebari?
Nu fiti timizi!
Paul
P.S. Asta e pentru toata lumea:
E foarte enervant cand se incepe o noua discutie pe o tema si se termina in insulte si cearta. Cred ca suntem destuli de maturi sa amelioram micile conflicte (cand spun maturi ma refer la cei de peste 18 ani - apropos de "investigatiile" si presupunerile voastre).
Din partea mea nu aveti decat sa continuati asa. Personal, nu cred ca se va termina bine.
Daca credet ca cineva "merita" exclus din forum penru compotament necorespunzator nu tebuie decat sa supunem la vot. La urma urmei nu suntem 23 de milioane :!:
Aurelian Lazarut
08-01-2005, 18:16
Paul,
Ai crescut enorm in ochii mei (si probabil al tuturor userilor) cu prezentarea ta. E clar ca stii ca autoriatea (ma refer ca admin) nu se paseaza de la ex-admin la actual admin, e ceva ce se castiga in timp si nu se pierde usor.
In alta ordine de idei munca ta probalil ca va fi mai mult de supraveghere aici, pentru ca majoriatea userilor sunt de buna credinta, super educati si nu se dedau la mitocanii. Cu totii stim ca e o linie destul de nedefinita intre a ironiza si a arunca cu noroi. Totusi sper sa lasam ca audienta sa judece (hai sa zic majoritatea) daca userii sar calul, nu o persoana care poate fi subiectiva sau sub influenta unor factori de conjunctura (nevasta, sef, - de multe ori e vorba de aceeasi persona, etc)
Parerea mea e ca nu poti exclude pe nimeni si nici nu trebuie, cei ce nu se incadreaza in viata comunitatii nu au subiecte comune si se autoexclud singuri dupa o perioada. ce sa faci? sa-i zici prostului ca-i prost ... cu ce-l ajuta ? ...prostul nu rade, se supara ... se supara ca el n-are ceva, ...si ce are el supara pe altii...si uite asa viata merge inainte.
Concluzie: Omul sfinteste locul! (parca Tepes a venit cu asta pe forum, bravo! )
Forumul e ca o masa mare la care stam si discutam, nimeni nu e exclus din start, cat exista subiecte si comunicare reala (nu emoticoane) e dialog, si toata lumea e inviatata, chiar si cei care tin cu tot inadinsul sa-si dea cu stangul in dreptul (o faci o data, de doua ori de zece ori dupa care nimeni nu te mai baga in seama)
Sper ca alti useri sa gandeasca la fel si consider necesar sa lamurim lucrurile astea acum ca sa nu ne trezim ca eram pe forumul gresit.
Orice comentarii de orice natura sunt binevenite si in folosul comunitatii.
Aurash
shamrock
08-01-2005, 18:35
- momentan sunt redactor sef an "ziarului" Informatia irl si ma ocup de partea cu invatamant, presa si sport din cadrul Comunitatii Romnesti din Irlanda.
Alte intrebari?
Nu fiti timizi!
Paul
Vreau sa stiu si eu ce e acest ziar Informatia irl ca nu am mai auzit de el.Despre ce e vorba in el,in ce limba e scris,unde se gaseste etc.
Multam
Aurelian Lazarut
08-01-2005, 18:43
subscriu la ce a scris shamrock
Aurash
Dar Alex cine este? Ca-s putin cam "confuzata" si pe bune ca n-am baut nimic... :oops:
ziarul e free.. si se gaseste la magazinele cu specific romanesc (sponsorii oficiali ai ziarului) .. mentionez e free daca cumperi ceva :lol:
Ziarul e free, se gaseste la toate magazinele cu specific romanesc si nu numai (Alimentara, ABC, Perestroika, Balcanic) si la principalele biserici frecventate de romani (exceptand Biserica Ortodoxa din Belvedere).
Acest ziar a apatut prima data in luna august 2004 si continua sa apara din doua in doua saptamani.
Urmatoarea editie va aparea vinerea viitoare.
Cei care doresc sa primeasca ziarul acasa, prin posta, sa se adreseze redactiei.
p.s. nu trebuie sa cumperi ceva ca sa il primesti "e GRATUIT!!!" (daca totusi sunt semnalate asemenea neregulli va rog sa mi le relatati).
Daca printre voi sunt doritori sa colaboreze cu noi, sunteti mai mult decat bine veniti.
Multumesc pentru cuvintele de incurajare!
shamrock
09-01-2005, 11:59
Si despre ce e vorba in ziar?Banuiesc ca e scris in romaneste,nu?
admin eu zic asa in locul paginii aia idioate de la deschidere pune-ti ziarul .. cred ca o sa dea mai bine
Dar pastra-ti totusi denumirea paginii Romaniancommunity
Irisman,
Sincer nu cred ca e o pagina idioata. Promit ca va fi si un link catre Informatia irl pe care incercam sa il facem online.
Ziarul apare odata la doua saptamani si prima pagina ar fi destul de plictisitoare daca o reactualizam asa.
Daca ai o propune serioasa de rog sa o comunici.
Paul
vasiletina
02-02-2005, 20:06
Ziarul Informatia IRL este in limba romana.
Mai exista un ziar/revista ce va apare trimestrial, tiraj limitat, in limba engleza, THE ROMANIAN FRIENDS, destinat mediului de afaceri irlandez si romanesc ( o prezentare a Romaniei si Comunitatii Romanesti din Irlanda).
In curand ambele ziare vor fi online in pdf la www.mediaros.com
Eu il cunosc pe Mr. Paul noul Admin si merita stima pentru munca care o face.
Traiasca CRI!!!!