View Full Version : Nea Nelu-reloaded
santiago
03-06-2008, 20:52
Cand credeam si eu ca Nea Nelu Iliescu iese la pensie rezultatul localelor imi afirma contrariul.Sa vedeti ce activ o sa fie (chiar daca mai retras)in timpul campaniei pentru legislative.
Cat despre uninominale..bine naibii ca Adrian wonder boy a candidat doar la consilieri in acea comuna minunata Stefanesti si sper sa nu-l bata ideea sa candideze pt camera deputatilor ca sigur face un mega concert inainte de alegeri si auzim cum o sa se construiasca la casa poporului un pupitru mai mic pentru discursurile tinute de presedintele partidului manelistilor.
Nea Nelu o sa iasa din politica numai cu picioarele inainte. Sau eventual direct la mititica, dar de asta ma indoiesc amarnic. Se pare ca lucrurile revin incet, incet la "normalitatea" si "linistea" mult dorita de catre unii. Nu degeaba in mare parte baronii locali (si penali) au fost reinscaunati.
roadrunner
04-06-2008, 08:22
Din nou m-am felicitat ca am plecat din tara....
Roadrunner
Interesant de vazut harta cistigatorilor (partide) cu Carpatii ca si "granita"! ???
roadrunner
04-06-2008, 13:18
ma uitam la circul din comuna aia nenorocita : Stefanesti, unde toti vor sa stea in hamac si sa fumeze trabuc, era 11:00 AM si toata lumea (adica tiganii) erau pe strada, deci in concluzie nimeni nu lucreaza in comuna aia si toti vor sa se imbogateasca.
Roadrunner
santiago
05-06-2008, 11:07
azi manelistul sef si probabil cel mai mare evazionist fiscal (fara numar fara numar..dar sa nu fie declarati fiscului ) era in fruntea cetei de posesori de burti si lanturi precum in clipul amintit in alt post...probabil ca saptamana asta nu se tin cursuri..de cum sa operezi la buzunare.
parca vad ..hitul verii la mare..am vrut sa ies deputatu dar nu ma lasat statu.....iar romanii se calca in picioare la concertele lor.
roadrunner
05-06-2008, 11:17
Romania o tara a contrastelor,
unde cultura e confundata cu taraful, bogatia cu vila fara canalizare si pe o strada fara asfalt, limbajul e un minim de scrancete si interjectii, politica se face cu mici sau pixuri si pungi, iar electoratul pune botul la aceleasi faze de 18 ani, te uiti la televizor si te-nrebi ? iar dau Borat parca a mai fost si ieri....
Roarunner
si ca sa nu mai fie nici un dubiu...
http://www.cotidianul.ro/fantomele_psd_ies_la_lumina-47867.html
http://www.cotidianul.ro/hrebenciuc_si_antonescu_anunta_un_viitor_guvern_ps d_pnl-47869.html
santiago
16-06-2008, 09:04
Marean reales la al 3-lea ..mandat
La Voinesti ,Iasi candidatul care a murit dimineata a castigat alegerile desi tot satul stia ca e mort.
La Stefanesti..cu greu zareai un roman la coada la votare intr-o comuna unde simtul civic e f ridicat..prin prizma prezentei la vot.
nimic interesant..doar se intampla in Romania
roadrunner
16-06-2008, 09:13
Romania pitoreasca!
Roadrunner
Parca ziceu unul mai destept ca "fiecare tara/oras are conducatorii pe care ii merita". IN RO CHIAR MAI MULT DECIT ATIT. ;D
santiago
16-06-2008, 18:58
Pai Stefanesti e unul din cele mai bune exemple..candidatii la primarie sunt /au fost legati de Gigi Becali.