PDA

View Full Version : Immigration office helpline

vasile
03-06-2008, 11:28
Salutare,

De vreo 2 saptamani tot incerc sa-i sun pe cei de la citizenship division martea si joia intre 10-12.30 sa-i intreb ceva de aplicatia mea si imi zice mereu ca "The helpline queue is full at the present time, please try again later"... si o tine tot asa.

De fiecare data am incercat cam 2 ore incontinuu sa tot sun si fara rezultat.

A mai patit cineva asa ceva?

Sau poate angajatii de acolo nici nu se mai obosesc sa raspunda la telefoane?

Poate stie cineva vreun alt numar de telefon de al lor in afara de astea doua:

01-6167700
Lo Call: 1890 551 500

Multumesc.
Vasile

roadrunner
03-06-2008, 12:43
Vasile,
o fi un test ca sa vada daca-ti doresti cu adevarat sa devi cetatean al Republicii...
Roadrunner

vasiletina
03-06-2008, 14:28
o fi un test ca sa vada daca-ti doresti cu adevarat sa devi cetatean al Republicii...

atunci cand ai trimis aplicatia ai primit o scrisoare de confirmare a primirii aplicatiei si un numar de referinta, care trebuie sa fie apoi mentionat in orice corespondenta cu ei. tot atunci te-au informat ca nu au verificat documentatia trimisa, iar in momentul in care vor ajunge la aplicatia ta te vor anunta.

nu suna, daca stii ca ai asteptat suficient (circa 3 ani) atunci vei fi anuntat despre stadiul aplicatiei, cand vei primi corespondenta de la ei, si iti vor cere sa mai trimiti cate una alta la aplicatia ta, pentru a vedea daca mai esti interesat de cetatenie.

daca, totusi nu ai timpul respectiv de asteptare, atunci poti sa le scrii cu mentiunea numarului de referinta acordat 68/-----/-- si sa ceri detalii insa va fi in zadar, ca se iau applicatiile in ordinea primirii dosarelor.

vasile
04-06-2008, 12:44
Am prins legatura dupa o ora si jumatate de incercari...totul e sa ai rabdare :-)