PDA

View Full Version : The National Qualifications Authority in Ireland

vasiletina
02-04-2008, 21:48
Dear members,

The National Qualifications Authority in Ireland is organizing a briefing session to discuss any questions that you may have about the recognition fo your qualifications or your children's qualifications. They are suggesting the dates of 14th April or 21st April and the session will take place in their offices in Jervis Street.

Please if you have any questions to ask and you would like to attend the session let me know which date is suitabel for you 14th or 21st of April and I will let them know then we will send you the time and the complete address.

Please let me know as soon as you can, and send me your full name so that I will send them the list. Also if you want to bring a friend who is interested you can just send me his/her name to add on the list.

The number of people who will attend is limited so first come first served. Send your name soon so that you avoid disappointment.

Regards,

-- Comunitatea Romana

sfinx
04-04-2008, 00:44
macar aici sa vedem romani interesati de ceea ce se mai intampla in Irlanda

romania
04-04-2008, 05:07
De ce avem aici un mesaj postat de Comunitatea Romana, pentru membrii ei (care sunt tot romani...) in limba Engleza?
Eu nu am apelat la aceasta autoritate pentru a mi se recunoaste studiile si nu am avut nici o problema de-a lungul timpului doar fiind membru al IEI.

Poate asta e cazul doar pentru ingineri, poate ca alte domenii au nevoie sa treaca pe la aceasta Autoritate.

sfinx
04-04-2008, 06:49
De ce avem aici un mesaj postat de Comunitatea Romana, pentru membrii ei (care sunt tot romani...) in limba Engleza?
Eu nu am apelat la aceasta autoritate pentru a mi se recunoaste studiile si nu am avut nici o problema de-a lungul timpului doar fiind membru al IEI.

Poate asta e cazul doar pentru ingineri, poate ca alte domenii au nevoie sa treaca pe la aceasta Autoritate.

pentru ca , din pacate discutiile cu aceasta autoritate vor fi in limba engleza

de ce ar trebui sa fie altfel?

-membrii cotizanti care nu stiu limba engleza primesc traducerea la cerere
esti cu cotizatia platita?, ai cerut traducerea?

ovimat
04-04-2008, 08:31
Sunt wreo 7 asociatii profesionale (incluzind IEI) la care poti apela pentru recunoasterea calificarilor. Si NQAI va trimite cerea ta la acestia, iar pentru alte meserii vor cauta echivalentul aici, in Irlanda.

romania
05-04-2008, 00:17
multumesc ovimat

Mihaela
05-04-2008, 11:40
Pe mine NQAI m-a trimis sa-mi vad singura de treaba (acum vreo cinci-sase ani). Asa ca am devenit membru IPI.