PDA

View Full Version : Costel Busuioc - un om inainte de toate

romania
13-03-2008, 23:49
Ca multi alti romani, am intrat si eu fara sa vreau in ispita de a urmari aventura lui Costel in pribegie.

M-a surprins mai inainte de toate sa descopar ce se afla in spatele omului de pe scena care ne arata cu cat talent l-a harazit Dumnezeu, Cel pe care el Il slaveste atunci cand are ocazia asa cum marturisea deunazi.

Felicitari, un adevarat ambasador pentru romanii care au plecat din tara spre a cauta o viata mai buna !

Carmensita
14-03-2008, 11:20
....o sa aiba grija fratii romani sa-l "desfiinteze" curand...chiar am vazut aseara un pic din emisiunea lui Gadea si Cristoiu, in care ideea a fost ca pana la urma " ce mare lucru a facut, a castigat un concurs pt. emigranti, si oricum n-are scoala". Probabil s-a vrut o contrareplica a Antenei la entuziasmul promovat de Realiatea...meschin! Dar asa suntem noi romanii, daca unul are succes se gasesc imediat carcotasi, mai aveti putintica rabdare... :-\

roadrunner
14-03-2008, 12:11
Mi-e scarba sa ma mai uit la televiuzinile din Ro care mai de care sa declare ceva despre bietul om, de parca s-au terminat subiectele - toti se folosesc de asta sa-si propulseze propria mediocritate.
Ce e mai trist e ca nu se poate trai decent in Ro ca interpret de opera/opereta si asta din lipsa publicului care prefera altceva... cred ca si Pavaroti ar fi murit de foame in Romania.
Totdeauna m-am bucurat cand un roman reuseste pe puterile lui in afara tarii, asta da o palma sistemului (si pe sistem in doare in spate ... asta stiam cu totii)
Roadrunner

santiago
14-03-2008, 15:03
Interesant faptul ca desi s-a declarat tigan..ma rog pe jumatate toti se bat cu pumnul in piept ca e roman.
Pe cand la Mailat apareau cu poze sa faca difentierea intre roman si rom.
Sincer chiar nu imi pasa ce este si am urmarit si eu concursul si m-am bucurat pt el.Bravo lui si succes in continuare.

ALIN25
14-03-2008, 18:05
Acest om reuseste sa demonstreze cu vocea lui ca printre oamenii simplii care fug de saracia de acasa, sunt multe valorii care nu se pot remarca din cauza coruptie si birocratiei care persista si va exista intodeauna in Romania iar conceptile proaste si sistemul televiziunilor romane pe dealta parte reuseste ca prin lipsa subiectelor de emisiuni tampite sa-i strice o imagine de vedeta internationala pe care si-a construit-o in doar 2 luni de zile intr-o tara care stie ce inseamna sa aprecieze calitatile unui om indiferent de clasa sociala din care provine....Mie rusine sa aud ca v-a fi implicat intr-un proiect pentru promovarea imaginei romanilor din spania......Ce vor sa schimbe ...nu au ce cand toata Europa nu ne scoate din ´´tigani,prostituate,cersatori,etc..´´.Oricum accest om a reusit singur si merita tot respectul din lume,incurand v-om auzi de el atat timp cat a semnat cu Sony...bv :)