View Full Version : ce face invidia din romani
vlad1974
26-02-2008, 16:37
buna tuturor as vrea sa postez in legatura cu invidia romanului si tot ce tine de natia asta ,mai jafuri si invidiosi ca romanii nu o sa vezi pe nicaieri..
roadrunner
26-02-2008, 16:46
posteaza frate, ca noi asteptam..
Roadrunner
Dan Tudor
26-02-2008, 20:16
Asta e cerere sau oferta de munca ?? ;D
roadrunner
26-02-2008, 20:52
baiatu' asta e ca un caine, are privirea inteligenta dar nu poate sa se exprime...
Auzi prietene, o sa fie greu sa scrii "tot ce tine de natia asta" pe un forum, dar noi iti dorim success (mai bine scrii o carte: "impresiile unui spaniol ..." sau un cantec: "Ah viata mea....")
oricum subiectu e bun - tema bine aleasa, de actualitate, de mare audienta - au venit hoardele de cititori sa vada ce sa mai scris si ... nika, nada, niente, inca un post din seria "avantu' prabusirea", dar noi romanii un popor rabdator mai asteptam raspunsul la intrebarea: ce face invidia la romani ? mai ales din gura unui spaniol, italian sau ce natie esti matale.
Roadrunner
PS - poate ar trebui sa infintam o rubrica de retorica, sau monologuri...
De fapt tot ce avea de spus e dupa virgula ;D
Romanu' s-a nascut poet .....
facem si rubrica aia daca trebuie....
eu as vrea doar sa spun ca... exista! (asta ca sa fiu in acelasi ton evaziv ;) )
Pai vedeti...asta era postul lui " Ce face invidia din romani"...si cand sa se apuce omul sa posteze voi,invidiosii,i-ati taiat avantul ( prabusirea)...
Asta face invidia...iti ia postul :) :)
:) :)
vlad1974
08-03-2008, 15:04
[Admin] CEZURAT
p.s. nu a incercat nimeni sa te improaste cu nimic...
tare faza :D
frate, du-te de vezi un psihiatru...
vlad1974
08-03-2008, 16:31
nu vrei sa te vad pe tine "frate"? sau poate crezi ca ne tragem de sireturi impreuna?
Nu exista ... moderatori ?
e din cauza gardului
eprea mic
vasiletina
09-03-2008, 10:54
am vazut ce face invidia la romani - cearta.
gata cu topicul asta.
iar pentru autor, un avertisment, la urmatorul "ban" pe viata.