View Full Version : Probleme cu computerul
As fi f recunoscatoare celui/celei care ma poate indruma sau imi poate da o solutie referitor la functionarea computerului meu.Internetul merge f slow,yahoo-ul nu se deschide ( nici macar yahoo mail).Am windows 2000 instalat.Daca , cunoasteti pe cineva ,la care pot apela in acest sens va rog sa-mi transmiteti cat mai urgent.Va multumesc anticipat.
poti sa ne zici ce configuratie are calculatorul tau?
in ce zona locuiesti?
AMD Sempron (tm) Processor 2600+ , 1.61 Hz,512 MB of RAM , Windows XP Proffesional.Locuiesc in Dublin 3 , Drumcondra, langa stadion.
vasiletina
12-02-2008, 16:44
un numar de telefon 0857306357 pentru service
ai zis mai sus... Windows 2000. Ai cd-urile de instalare? sau partitia de recovery pe calculator? daca da si daca nu te intereseaza ce e pe hdd... se poate rezoolva si prin corespondenta
Scuze Paul pt greseala neintentionata.Am Windows XP si , da am CD-urile de instalare dar am si f multe de salvat precum carti,dictionare,filme.De aceea am si solicitat ajutor.Nu am instalat un antivirus bun sau un alt sistem de protectie performant.
Multumesc dl.Vasile pt nr de tf.Daca Paul nu ma poate ajuta din cauza lipsei de timp voi apela la service.
mariam, trimite-mi numarul tau de telefon prin pm si te sun eu...
buna
recomand un format c: + fresh install of Windows, indiferent de problema, dar ...
numaidecat nu uitati sa salvati informatia importanta.
toate cele bune