View Full Version : O noua pagina de web!
Stati pe aproape īntrucāt foarte curānd, vom lansa noua pagina de web, care sperăm sa fie mai "up to date", tot am fost acuzati ca nu facem nimic ;)
Pagina de web a fost lansata, username-ul si parola de pe forum pot fi folosite si pe website, forumul fiind integrat in structura website-ului.
daca sunt sugestii va rugam sa ni le comunicati
virtual..tot timpul se pot face lucruri!!!
roadrunner
09-01-2006, 11:38
Admin, Chris,
web site-ul apare un pic ciudat cu Mozilla 1.7.10 (una dintre ultimele versiuni) sub RH4.0 (Red Hat 4.0 Enterprise) nu e grav dar butoanele (bata cu butoane de sus: Home, Forum, Stiri etc) arata ciudat, de functionat functioneaza deci nu e grav, iar RH4.0 nu e foarte respandit inca. Daca cineva are timp sa incerce Mozilla 1.7.10 sub windows sa confirme (sau nu) daca face si sub windows ar fi bine.
Si inca una mica, cand esti pe forum reclama cu "western union" (sus dreapta) nu mai apare, nu ca m-as da in vant dupa reclama aia dar apare o gaura alba in locul ei (si asta o toate broswer-ele de care dispun)
Bafta,
Roadrunner
in firefox windows merge ok, o sa incerc la munca din Mozilla .. din pacate mozila pt mac nu mai are support, la fel si ie pt mac, in forum headerul e mai ciudat putin din cauza ca se face o integrare (reskin) un pic fortat, oricum inca mai sunt cateva chestii la care lucram, multumim pt observatii, la fel daca mai sunt si alte sugestii, greseli va rog sa le comunicati. Reclama de la western in IE apare OK, e o problema cu firefoxul, o sa incerc schimbarea locatiei
mie im imerge ok cu mozilla. butoanele arata intr-adevar un pic ciudat.
sper ca am rezolvat problema cu reclama si pentru mozila, cu butoanele (funny looking) nu stiu, trebuie sa fie un mod prin care sunt tratate acele gifuri de catre mozilla. Fiecare categorie e formata din 3 tipuri de imagine stanga centru dreapta, cu cat numele din categorie e mai mare cu atat segmentul centru intra de mai multe ori, probabil ca undeva la paginatie in forum, datorita faptului ca forumul are o marime standard, aceste elemente nu reusesc sa se proportioneze, este un caz special numai la Mozilla, repet am probat Firefox, IE, Opera, Safari si totul pare OK
Pagina de web este placuta la prezentare. Ceea ce pare putin subiectiv sunt stirile pe care le afisati. Incearca sa eviti articolele care denigreaza imaginea Romaniei. Vezi tu asa ceva in presa din Irlanda? (daca o rasfoiesti). Daca apare ceva denigrator ori articolul e prea scurt ori nu gasesti prea multe amanunte. Tu ca administrator poti sa faci o selectie a articolelor. In fiecare zi sunt arestati irlandezi pentru diverse infractiuni. Crezi ca romanii cinstiti din Irlanda sunt fericiti sa vada aceste articole? Eu unul nu ma bucur, chiar daca sunt din alta tara nu din Romania. Nu vezi ca ei fac intentionat? Non nationali sau din Europa de Est ?!?!
sfinx-ule esti liber sa pui ce stiri crezi tu de cuviinta, pagina e interactiva asa ca poti sa contribui ;)
roadrunner
14-01-2006, 03:32
Irismane,
se vede OK acum (reclama apare) si mozilla 1.2.1 se vede corect.
Multam'
Roadrunner
am sa folosesc acest topic sa anunt schimbarile noi:
Calendarele crestine au fost updatate, deci luna februarie este online la rubrica biserici (http://www.romaniancommunity.net/index.php?categoryid=10)
am sa folosesc acest topic sa anunt schimbarile noi:
Calendarele crestine au fost updatate, deci luna februarie este online la rubrica biserici (http://www.romaniancommunity.net/index.php?categoryid=10)
Da Pastele cand vine pe site-ul asta?
Tot Martie, tot Martie...
nene.. am fost busy cu sedintele de pardid si cu razvratirea sindicatelor, iar eu la cat de crestin sunt am uitat de ele.. pun mana acu de le fac.. scuzele de rigoare
;)