View Full Version : un site cu oferte de inchirieri
daca puteti sa imi sugerati.
eu de -abia am ajuns in dublin si nu stiu in ce zona stau exact,stau(temporar) pe langa un magazin Centra,iar vizavi de mine am o biserica.in sfarsit,daca puteti sa imi recomandati un site,va multumesc.
ori: http://www.myhome2let.ie/
roadrunner
21-01-2008, 00:21
"eu de -abia am ajuns in dublin si nu stiu in ce zona stau exact,stau(temporar) pe langa un magazin Centra,iar vizavi de mine am o biserica"
la faza asta eu am ras si cu curu' - Paul poti s-o muti la Bancuri
vorba cantecului lui U2 - "...where the streets have no name...."
Roadrunner
PS - mai trebuia sa zica. ca e langa o statie de autobuz unde opreste un autobuz cu etaj... peste drum de un pub, si ne lamuream exact unde sta.
Dupa descriere suntem cu totii vecini ;D
"eu de -abia am ajuns in dublin si nu stiu in ce zona stau exact,stau(temporar) pe langa un magazin Centra,iar vizavi de mine am o biserica"
la faza asta eu am ras si cu curu' - Paul poti s-o muti la Bancuri
vorba cantecului lui U2 - "...where the streets have no name...."
Roadrunner
PS - mai trebuia sa zica. ca e langa o statie de autobuz unde opreste un autobuz cu etaj... peste drum de un pub, si ne lamuream exact unde sta.
da bine.numai destepti sunteti voi.ma asteptam la o asemenea reactie;stiam ca m-am exprimat prea relativ cu privire la locatie,da asta e.chiar nu stiam unde stau.azi stiu ca stau in dublin 9,vizavi de drumcondra station.cine stie oferte prin zona,sa-mi dea un pm
florin1s
22-01-2008, 20:12
Cea mai tare faza pe ziua de azi.... :D
mensa1,
nu te supara... ca pe aici avem cu totii simtul umorului... sa stii ca o pun la bancuri... (glumesc)