PDA

View Full Version : "O mare dezamagire"

admin
09-01-2008, 22:15
Rasfoind site-ul http://dublin.mae.ro/ am gasit urmatorul mesaj:

Nume: nicoleta_cornea 2008-01-01 05:49:12

Subiect: o mare dezamagire
imi cer scuze ca indraznesc sa va scriu pe adresa dumneavoastra dar e singura care am gasit-o pe net!sintem indignati de ce fel de oameni ajung aici si ma ingrozeste gindul ca toti cei care fug de noi, romanii ,au in mare parte dreptate!s-a intimplat sa ne vina in vizita niste prieteni din germania si am incercat sa facem tot posibilul sa organizam ceva ca acasa!am sunat la un restaurant romanesc deschis nou,recomandat de Transilvania si am facut rezervare!a costat 150 euro de pereche!am fost f entuziasmati pina am ajuns acolo,unde erau deja aprox 35 de persoane,toti asteptind sa fie serviti!bautura trebuia s-o cumparam noi,sticla de vin fiind 22 euro,nu stiu ce era in meniu,n-am inteles pt ce am dat banii dar atmosfera si sentimentul care l-am trait a fost cumplit!seara de revelion,cu masele goale,muzicantii cintind "ciocniti paharele in seara de revelion"....bineinteles ca toti au fost revoltati si am plecat in cel mult o ora toti...a ramas localul gol!ne-am intors acasa unde n-am avut nici o sampanie pt ca nu ne asteptam sa ne trebuiasca si stam pe net!cel mai cumplit revelion,departe de familie,,,!am ramas fara cuvinte!la multi ani

Sunt curios cati dintre voi ati avut experiente asemanatoare?

santiago
09-01-2008, 22:47
un restaurant deschis nou,recomandat de Transilvania?
curios din cate stiu parca 150 a costat si la Transilvania?...sigur nu era tot Transilvania dar la o alta locatie?
asa auzisem ca ar pune mese si in locatia din Blanch unde ar face o cofetarie.
Si eu am auzit vorbe nu prea bune despre revelionul de anul trecut 06/07 si asta m-a facut nici sa nu ma gandesc pt revelionul 07/08.Acum fiecare cu gustul si ideile lui de a petrece.

sfinx
10-01-2008, 01:14
nu vrea sa ne spuna locatia?

Boto
30-01-2008, 22:13
Rasfoind site-ul http://dublin.mae.ro/ am gasit urmatorul mesaj:

Nume: nicoleta_cornea 2008-01-01 05:49:12

Subiect: o mare dezamagire
imi cer scuze ca indraznesc sa va scriu pe adresa dumneavoastra dar e singura care am gasit-o pe net!sintem indignati de ce fel de oameni ajung aici si ma ingrozeste gindul ca toti cei care fug de noi, romanii ,au in mare parte dreptate!s-a intimplat sa ne vina in vizita niste prieteni din germania si am incercat sa facem tot posibilul sa organizam ceva ca acasa!am sunat la un restaurant romanesc deschis nou,recomandat de Transilvania si am facut rezervare!a costat 150 euro de pereche!am fost f entuziasmati pina am ajuns acolo,unde erau deja aprox 35 de persoane,toti asteptind sa fie serviti!bautura trebuia s-o cumparam noi,sticla de vin fiind 22 euro,nu stiu ce era in meniu,n-am inteles pt ce am dat banii dar atmosfera si sentimentul care l-am trait a fost cumplit!seara de revelion,cu masele goale,muzicantii cintind "ciocniti paharele in seara de revelion"....bineinteles ca toti au fost revoltati si am plecat in cel mult o ora toti...a ramas localul gol!ne-am intors acasa unde n-am avut nici o sampanie pt ca nu ne asteptam sa ne trebuiasca si stam pe net!cel mai cumplit revelion,departe de familie,,,!am ramas fara cuvinte!la multi ani

Sunt curios cati dintre voi ati avut experiente asemanatoare?

Am auzit mai multe persoane exprimindu-si parerea proasta despre acest restaurant, nu am fost personal acolo, desigur, nici nu intentionez sa o fac, dar oricum, banuiesc ca este adevarat. Si mai e ceva; localul e bantuit cu regularitate de persoane (cetateni romani) cel putin dubioase. La asa companie... asa impresii !
P.S. ...sa exemplific ? ...

sfinx
31-01-2008, 15:44
pai spune unde este sau cum se numeste acel loc sa nu mai pateasca si altii

korpy
01-02-2008, 12:05
Locatia e in Blanch, linga alimentara romaneasca in Coolmine industrial estate.
eu nu am fost acolo dar niste cunostinte ( in total 8 cupluri) au fost, restaurantul le-a fost recomandat de Transilvania, pretul a fost 150 euro per persoana si ei au patit la fel, nu bautura (au cumparat o butelie de vin si o apa minerala si a fost 30 euro), deci au cerut banii inapoi si au plecat pe la 10.
Dar sa nu uitam cintarea aia: "Lucru mare ii omenia" sau mai bine spus " Noi suntem romani"

sfinx
01-02-2008, 13:50
pai spatiul acela de langa Alimentara din Blanch , apartine de aceeasi firma, sau mai sigur, proprietarii acelei afaceri sunt aceleasi persoane (Alimentara, Transilvania rest)

korpy
01-02-2008, 15:30
Nu stiu cui apartine sau nu acel spatiu dar clientii au fost tare dezamagiti.
Ma gindesc ca si proprietarii localului au fost dezamagiti ca dupa cit am inteles au mai cerut si altii banii inapoi, deci toata mincarea pregatita si sa nu ai clienti , dar e afacerea lor si daca au crezut ca e mai bine sa le dea banii inapoi in loc sa le adauge ceva de baut in meniu inseamna ca nu au pierdut asa mult.

anturaj
03-02-2008, 02:18
asa suntem noi Rumanii frate,daca nu suntem porci cu semenii nostri mai ales Rumani nu suntem Rumanii.eu m-am lecuit de fff multa vreme de Transilvania si pap la Chinezesc.asa ca alegeti........

santiago
04-02-2008, 19:41
mda..daca ar fi in Romania multe din take-awayurile de aici nici nu ar vedea licenta de la Sanepid.
Sincer am fost de cateva ori la Transilvania si mancarea a fost ok.Vinurile cam scumpe ce-i drept,iar intr-o seara din toata lista de vinuri nu aveau decat 2..deci vrei nu vrei bea grigore aghiazma :)

sfinx
05-02-2008, 01:23
daca e de la Boboteaza (adica aghiasma mare) , compenseaza cu orice vin bun romanesc de pe lista aceea