PDA

View Full Version : salon de cosmetica

mariam
06-01-2008, 06:17
Imi poate recomanda cineva un salon bun de cosmetica , de preferinta in zona centrala ?

sfinx
07-01-2008, 08:06
depinde ce servicii vrei de la salon
sunt cateva "saloane" (daca pot fi numite asa) care fac coafura, manichiura, pedichiura, tunsori barbatesti,
este un "salon" care face chiar manichiura si pedichiura romaneasca (am intrat doar in unul din ele)

Mihaela
07-01-2008, 11:49
@sfinx-ul
Nu te supara, ce inseamna "manichiura si pedichiura romaneasca"?

santiago
07-01-2008, 12:03
adica banuiesc ca facute de o romanca intr-un salon de negri(a nu se interpreta rasist.please)
a fost cineva atrasa de anuntul din informatia si nu stia cum sa fuga mai repede cand a vazut mizeria de acolo.Pur si simplu fata respectiva platea chirie pt un scaun si o masa intr-un salon frecventat de negri.

mariam
07-01-2008, 21:35
depinde ce servicii vrei de la salon
sunt cateva "saloane" (daca pot fi numite asa) care fac coafura, manichiura, pedichiura, tunsori barbatesti,
este un "salon" care face chiar manichiura si pedichiura romaneasca (am intrat doar in unul din ele)

Ma refeream la salon de coafura care include si cosmetica si manichiura si pedichiura.Am gasit azi unul cu personal irlandez , mai sus de alimentara romaneasca.Cel mai mic pret pt un tratament cosmetic este 50 EUR.O manichiura este 27 EUR.Voi incerca acolo .Sper sa nu arunc banii in vant.Multumesc pentru raspunsuri

sfinx
08-01-2008, 00:27
@sfinx-ul

era o reclama in ziar
m-am intrebat si eu ,[br]Postet at: January 08, 2008, 01:21:16 AM________________________________________________ _

@sfinx-ul

pot sa-mi dau cu parerea ?

, probabil manichiura si pedichiura romaneasca se face la 4 sau la 6 degete ( la o mana)

bine ca nu e ardeleneasca,moldoveneasca, olteneasca, etc, etc

anturaj
03-02-2008, 00:20
pt manechiura si pedichiura va pot recomanda o brazilianca fff buna

asorin
03-02-2008, 12:07
manechiura sud-americana... hmmm.... asta o sa dea pe spate toti barbatii amatori de telenovele

sfinx
03-02-2008, 22:19
a aparut concurenta la manichiura - pedichiura romaneasca
cum scrie la salonul respectiv manichiura - pedichiura braziliana?