PDA

View Full Version : salut

denv
31-12-2007, 03:25
Salut!

Vad ca discutiile de pana acum au fost pe langa subiectul rubricii. Nu stiu daca se obisnuieste ca noii membri sa se introduca.

Sunt Dragos, am 23 de ani si am sosit in Dublin pe 24 decembrie (am mai petrecut 2 saptamani aici la inceputul lui noiembrie insa). Sunt din Botosani dar am locuit in ultimii 4 ani, pe perioada studiilor, in Bucuresti. Sunt inginer si lucrez in telecom.

La multi Ani!

roadrunner
31-12-2007, 10:50
Buna Dragos,
software sau hardware? (in telecom)
Roadrunner

admin
31-12-2007, 13:44
salut Dragos, bun venit pe forum...

homer
31-12-2007, 14:49
Hey, bine ai venit.

denv
31-12-2007, 20:31
Bine v-am gasit!

lucrez pe partea de network surveillance & engineering si pe chestiile astea nu poti sa nu te atingi si de hardware dar in principal tine de software (protocoale)

justin
17-02-2008, 21:37
Buna,

Numele meu este Justin si ma voi muta in Dublin din aceasta vara la sfarsitul lui Iulie pentru un master. Am 22 de ani si sunt din Cluj-Napoca. O sa dau o tura prin Dublin de Sf. Patrick si vroiam sa va intreb daca exista vreun local sau loc sau zona etc. pe unde as putea sa intalnesc alti romani. O sa ma intalnsc cu prietenii mei care toti sunt irlandezi insa ar fi frumos sa ma vad si cu romanii mei.

No..va zic o seara buna si weekendul s-a terminat asa ca va urez o saptamana faina tuturor.

pa-pa!

admin
20-02-2008, 15:41
Bine ai venit pe forum.

Nu cred ca este un loc in care se intalnesc romanii... dar daca vor fi ceva evenimente le vei afla aici.

justin
21-02-2008, 16:57
Mersi mult de tot.

As mai avea o mica intrebare daca se poate. Stie cineva daca este nevoie de ceva work permit special daca voi lucra pentru Google sau pt Oracle. Intreb pentru ca in acest caz salariul este peste media obisnuita a irlandezilor si ma gandesc ca poate este nevoie de ceva documente sau poate sunt restrictii etc. Multumes mult de tot.

va imbratisez pe toti!

asorin
21-02-2008, 17:33
Ai nevoie de work permit indiferent pentru cine lucrezi si ce salariu ai. Ca sunt anumite domenii (IT) in care se da work permit mai usor (green card) asta e altceva (vezi www.entemp.ie pentru detalii).
Si inca ceva... nu stiu de Oracle, dar din ce am auzit Google nu plateste mai mult un programator decat o companie medie. Poate chiar putin mai putin, pentru ca tin cont si de alte beneficii pe care le ai (everybody wants to work @ google).
De altfel, in general salariile in IT sunt peste media obisnuita a irlandezilor.

denv
21-02-2008, 18:13
Mersi mult de tot.

As mai avea o mica intrebare daca se poate. Stie cineva daca este nevoie de ceva work permit special daca voi lucra pentru Google sau pt Oracle. Intreb pentru ca in acest caz salariul este peste media obisnuita a irlandezilor si ma gandesc ca poate este nevoie de ceva documente sau poate sunt restrictii etc. Multumes mult de tot.

va imbratisez pe toti!

O prietena care locuieste in Dublin de aproape un an mi-a spus ca n-a reusit sa obtina permisul de munca pt ca s-ar acorda oarecum doar persoanelor care castiga peste 30.000 e /an, asa ca munceste la negru doar ca plateste impozite (nu stiu cum). Nu stiu cum e la Oracle insa daca te angajezi la Google trebuie doar sa completezi formularele pe care ti le dau ei, ca se ocupa ei de rest. Indiferent de companie, concentreaza-te pe obtinerea contractului (job-ului), de documente te ocupi dupa:)

adyne
04-03-2008, 10:10
Buna ,sunt Florina si sunt aici de un an aproape,ma bucur ca v-am descoperit.

admin
04-03-2008, 19:32
bine ai venit pe forum! noi suntem aici de... mai mult timp...

addy81t
06-03-2008, 12:20
salut

je
12-03-2008, 13:59
Sall all.
Razvan, 26 ani Prahova

admin
12-03-2008, 17:52
salut Razvan! bine ai venit pe la noi!

je
14-03-2008, 20:53