PDA

View Full Version : Muzica

chris
23-12-2004, 23:07
Vin sarbatorile... ma roade o intrebare.. cel fel de muzica asculta-ti... si ca sa nu va sperii nu am nimic impotriva la nici un gen.

Camelia
24-12-2004, 11:54
Pentru ca e Craciunul,ascultam colinzile romanesti pe care le-am primit de la ai nostri,'The Rat Pack' cu Dean Martin,Frank Sinatra si Sammy Davis jr.In rest ascult orice fel de muzica,important e sa sune bine.Country ar fi totusi pe primul loc,urmata de Queen,Pasarea Colibri,Beatles,Eva Cassidy.

alfAlfa
27-12-2004, 18:16
Am primit de acasa disc-urile originale cu Cenaclu Flacara ! Este concertul live de la Putna ,din 1983. Nu as-i vrea sa intru in polemici about it,doar vreau sa ajut pe cei care au iubit acest fenomen si ar dori sa isi aduca aminte de ...tinerete !!

Daca este cineva interesat de o copie pe support CD sau DVD,va rog PM si va voi spune mai multe .

Oricum,costul suportului va fi platit in contul Bisericii Romanesti,va costa intre minim €5 ,maxim cat va lasa inima si punga ,vor avea calitatea de...pick-up si vor putea fi ridicate de la biserica !

Mentionez ca nu am nici o legatura cu Biserica Romaneasca,este un gest de caritate si...nu am acceptul consiliului Bisericii de a faca asta. Banii vor fi platiti in contul lor direct,prin transactie bancara !

Copyright-ul....sper ca nimeni nu va avea nimic de spus impotriva !!

Tinem legatura !

shamrock
28-12-2004, 21:48
Noi pe moment ascultam evident colinzile lui Hrusca

Altfel,ce mai da Mtv-ul....Cheeky Girls...etc :D