View Full Version : E CRI depasit? Cine vrea o noua organizatie pentru romanii din dublin?
este cineva de acord ca CRI este depasit? este nevoie de un nou inceput?
eu doar propun. stiu, e culmea tupeului, dar e democratic. voi ce credeti?
asta vrea CRI
un nou inceput!
e nevoie de implicare
S-a facut si asta. SRI,sau ma rog,RSI. In 2007 s-au unit.Oricum nu sunt membri pentru o organizatie d-apai 2-3....
Legal nu te opreste nimeni si nimic sa faci o noua organizatie dar...
Numai bine,
Liviud.
poate e nevoie de o noua viziune.
santiago
28-12-2007, 21:06
depasit de cine sau mai precis banuiesc de ce?..poate si argumentezi..propunerea ta democratica fie ea sub forma unei banale intrebari.
Si daca am vrea?
Nu-i nimic rau in a avea o noua organizatie cu conditia sa nu se calce pe bombeuri cu CRI.
roadrunner
29-12-2007, 11:26
Daca faci afirmatii ca CRI este depasit trebuie sa vi cu argumente, ca useri cu bla bla suntem destui pe forumul asta.
Astept agrumente ...
La intrebarea a doua... raspunsul e da. E culmea tupeului, de accord.
Roadrunner
PS - imi cer scuze ca am pus mesajul asta pentru ca nu sunt din Dublin. (....organizatie pentru romanii din dublin?)
Dan Tudor
29-12-2007, 20:46
Daca romanii din Irlanda doresc ca vocea lor sa fie auzita pe viitor de autoritatile locale si centrale irlandeze, atunci ar fi dorit sa existe o singura astfel de asociatie. Irlandezii sa aiba un singur partener de discutii.
Carmensita
29-12-2007, 21:19
Si sa fie totu' de la centru, nu-i asa, domnule Tudor???...Suntem un singur glas, un singur cuget, uniti in fata pericolului extern, right??? Mai, mai, cum nu mai inghit eu chestia asta...Aveti ceva impotriva romanilor care vor sa isi faca alta organizatie? Eu personal, nu. Sa fie sanatosi, poate vor avea mai mult succes.
Dan Tudor
29-12-2007, 21:37
Din partea mea, pot sa coexiste 53 de asociatii si organizatii ! Nu ma intelegeti gresit ! Ideea era ca la momentul la care romanii din Irlanda vor dori sa fie recunoscuti ca minoritate, va fi mai greu de gerat problema de 53 de asociatii decat de una singura. Iar irlandezii vor intreba (pe buna dreptate) - who represents the Romanian Community, association 1, 2, 3, or 53 ?
roadrunner
30-12-2007, 01:02
Carmensita,
poate ne luminezi si pe noi cu intelepciunea ta, si vii cu niste argumente mai coerente decat latraturile si maraiturile ...
deci revin cu intrebarea: care ar fi scopul ?
Roadrunner
problema nu e de cate organizatii sunt ci de cati sunt implicati, ca de cei cu viziuni... suntem cam satui.
nu prea vad rostul a 3 organizatii si 2 membri... (nu la fiecare organizatie ci in total)
sau... poate te incurca numele? nu cred ca daca ai vrea sa te implici si, de ce nu, sa fii noul lider (ca lidera suna aiurea) nu ai putea reusi.
eu iti doresc mult, muuuuuuult succes!
mai sunt si partide cu 2 membrii si aceea parlamentari
asa ca e de unde sa te inspiri
este cineva de acord ca CRI este depasit? este nevoie de un nou inceput?
eu doar propun. stiu, e culmea tupeului, dar e democratic. voi ce credeti?
Da.... tipic !
Cand nu suntem de acord sau nu ne place, in loc sa incercam sa punem umarul la schimbare, ne gandim sa facem alta organizatie/partid.
CRI - Aripa tanara /Crestin democrata...
Pai vino si cu propunerea ! Ce trebuie schimbat, cum trebuie facuta schimbarea si mai ales CINE sa faca acest "nou inceput"?
Crezi ca o noua organizatie este solutia?
Carmensita
30-12-2007, 18:13
Roadrunner,
....Am vazut ca joci rolul unui cenzor aici....cine si ce este nimerit sa se posteze aici tre' sa treaca prin filtrul tau....Parca forumul asta se datoreaza unui baiat pe nume Paul?
Si, da, multumesc frumos, si eu ma consider inteleapta.. ;D
So, cum spuneam, daca exista romani care vor sa isi faca o organizatie, care nu neaparat isi propune sa inlocuiasca actualul CRI, ci exista pe langa CRI (sa zicem, Asociatia Romanilor din Dublin, cum a propus fata asta, scopul: habar n-am), nu vad cine ce ar avea de comentat..atata tot am vrut sa spun. Poate imi oferi tu un argument pentru faptul ca trebuie sa existe doar CRI (dl. Tudor a facut-o)... oricum, nu intentionez sa ma inscriu in "noua" organizatie. Ideea era ca nu trebuie sa-i descurajam pe cei care vor sa faca altceva.
problema e ca nu conteaza numarul organizatiilor, asociatiilor, grupurilor, etc, etc
intrebarea e ca daca tot mai apare o organizatie, ce va face si cu cine ?
daca cei care suntem in CRI ne inscriem in noua organizatie, si avem aceeasi activitate................................
mai e nevoie de o schimbare de nume?
santiago
30-12-2007, 18:40
probabil nu o sa fiti primiti in noua organizatie..trebuie sa aveti cazierul curat..voi va faceti vinovati de multe fapte gen :
nu ati reusit sa reduceti chiria/mortgage-ul romanilor
nu ati reusit sa obtineti recunoasterea ca limba oficiala in Dublin a limbii romane.
nu ati reusit sa bagati cursa Ryanair la Bucuresti
..etc...
Carmensita
30-12-2007, 18:44
Sfinxule, nu stiu de ce dar eu am perceput intrebarea lui Miriam ca fiind mai mult o propunere de a (se) infiinta o alta organizatie a romanilor..Sa se desfiinteze CRI ca sa mearga membrii la alta organizatie cu acelasi scop, dar cu alt nume, asta e o prostie, evident, nici nu mai trebuie comentat. Si pana acum, se pare ca CRI-ul chiar a facut ceva, dovada forumul asta unde ne balacarim care mai de care, multumim frumos dom' Paul, sa iti dea Dumnezeu sanatate! :D
roadrunner
30-12-2007, 18:49
Topicul asta arata un singur lucru, mediocriate in gandire, toata lumea a scris pe langa subiect, si nimeni nu a venit cu argumente, repet intrebarea:
E CRI depasit? daca da, sau nu, argumentati de ce? daca nu aveti ce scrie nu scrieti nimic doar cititi ce scriu altii.
Roadrunner
santiago
30-12-2007, 19:03
Pentru ca nici nu ar fi trebuit sa fie acest topic.Daca sunt pareri ca CRI e depasit.fine..sa apara altii si sa invete CRI de la ei..ce atata polemica?.La urma urmei traim intr-o free country.
Am fost primul roadrunner care a cerut argumente..dar cand vezi ca doar se arunca cu vorbe..joci pe masura.