PDA

View Full Version : Propuneri 2008 - CRI

catalin
28-12-2007, 11:22
Prima propunere pe care o am :
Tinand cont de unele sugestii venite de pe forum si tinand cont ca vremea inca nu permite o iesire in aer liber, propun sa organizam o intalnire/party undeva pe la sfarsitul lunii Ianuarie.Trebuie gasita o locatie (sper ca o data ce Cristmas partys sau terminat nu vom avea mari probleme sa gasim o sala)
ALSA? Ovidiu crezi ca este posibil sa inchiriem acolo? Ne lasa cu mancarea si beutura de acasa? Stie cineva alte sali care se preteaza pentru asa ceva?
Ne intalnim, socializam, facem un bufet suedez, o bere doua, mai discutam si vedem la urma concluziile.
Pune fiecare cate 20 de euro + un platou de mancare.
Alte propuneri in aceiasi directie?Data?Sala?Organizare?

Multumesc
[br]Postet at: December 28, 2007, 11:09:02 AM________________________________________________ _...a doua ;D
Realizarea unei "mape de prezentare" a organizatiei.
Astfel trebuie sa adunam pe un CD/DVD sau/si pe suport de hartie:
-Spectacolele din 2004;2005;2006;2007 de 1 Decembrie
-Festivalurile la care am fost prezenti - World of Culture ; Liberty Festival
-Fotografii de la cursurile oferite de CRI
-Echipa de futsal/fotbal
-Concursul de ping-pong de acum cativa ani ?!
-Sipozioane /intruniri in care a fost reprezentata organizatia
-Alte materiale care se pot atasa unei astfel de mape.

si asta cat mai repede cu putinta, ca sa avem references ...

ovimat
28-12-2007, 23:55
La ALSAA se poate inchiria dar nu telasa cu mincare si bautura de acasa. Tre gasita alta locatie.
Ceva poze de la cursurile CRI tre sa fie, am si citeva cu fotbal si futsal. Nimic de la tenis de masa dar va fi o competitie prin ian/feb.
Daca se va face ceva trebuie facut profesional chiar daca dureaza mai mult.
O dezbatere despre continut ar fi utila, gindindu-ne si cit de lung sa fie Cd-ul ca sa nu plictiseasca.

sfinx
29-12-2007, 00:53
si uite asa poate aduna CRI ceva bani la buget

sfinx
29-12-2007, 19:34
ce parerea aveti de un spectacol cu Dan Puric la Dublin?

admin
30-12-2007, 00:31
pentru cine nu stie cine e dan puric:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Dan_Puric

sfinx
30-12-2007, 04:23
sau:
http://youtube.com/watch?v=ozbW52xQfts

catalin
30-12-2007, 10:04
Interesanta propunere.Mai ales ca avand experienta spectacolelor in occident cu public non-mioritic, ar putea fi o oportunitate sa se prezinte si publicului irlandez.

sfinx
31-03-2008, 00:35
la ultima sedinta s-a propus ca ultima Duminica a lunii sa ne intalnim intr-un club la o bere
prima intalnire Duminica 27 Ianuarie , ora 15:00
in SEASONS club , Rathfarnam Village

intrarea gratuita,
fiecare isi plateste consumatia[br]Postet at: January 21, 2008, 12:55:29 AM________________________________________________ _

urmatoarea intalnire este duminica 30 Martie in acelasi loc , Seasons in Rathfarnam, la ora 15:00

intrarea este gratuita, se plateste doar ce se consuma la bar sau la restaurant
[br]Postet at: March 15, 2008, 09:43:42 PM________________________________________________ _astept propuneri din partea voastra pentru urmatoarea intalnire[br]Postet at: March 18, 2008, 06:05:55 PM________________________________________________ _la intalnirea de Duminica 30 Martie sonorizarea este pusa la dispozitie de DJ Florin[br]Postet at: March 29, 2008, 12:53:47 AM________________________________________________ _urmatoarea intalnire va fi Duminica 4 Mai ( 27 Aprilie sala este ocupata de catre comunitatea din Rathfarnam pentru strangere de fonduri)

ovimat
11-04-2008, 14:26
Se mai intimpla ceva la Comunitate?
Sunt ceva activitati.
Ce rezultat a avut intilnirea cu X de la ambasada din Londra?
E o totala "astenie de primavara" la CRI sau doar una generalizata? ;) ;D

sfinx
11-04-2008, 21:10
activitati pentru cine?

nu intereseaza pe nimeni -cu exceptia ta ovimat

intalnirea cu atasatul pe probleme de munca de la ambasada din UK a avut doar rol informativ - de aceea a venit si el aici sa se intereseze cum e situatia obtinerii dreptului de munca,nimic spectaculos

concluzia lui a fost ca in Irl se obtine mai usor self - employed certificate, relatia cu cei de la revenue era mai lejera ca in UK, doar informatii - din pacate

santiago
13-04-2008, 09:14
Din pacate se pare ca m-am inselat in legatura cu acest domn atasat ,probabil ca se implica in UK .aici a venit sa vada cat e rosia in piete.
A trebuit sa moara baiatul ala in inchisoare in Polonia ca sa demisioneze Cioroianu,desi nu cred dar poate se mai schimba si din acesti atasati care ar trebui sa reprezinte intersele romanilor nu doar sa ocupe un loc bun intr-o ambasada.
Referitor la romanul mort pe santier in Dublin saptamana trecuta gasesc totusi frustant ca ambasada noastra nu a putut fi contactata pe motiv ca ei nu lucreaza in weekend.

sfinx
13-04-2008, 09:49
nu iau apararea ambasadei, dar din discutiile avute cu dl Alex Ivaner care momentan tine locul dlui Dan Tudor (care a plecat in concediu chiar in acea sambata) am retinut ca familia nu a contactat ambasada
-ambasada (dl Dan Tudor) a fost contactata de catre firma la care s-a produs accidentul, si de catre Garda.
daca nu lucreaza in weekend poate fi contactata luni, dar nu s-a intamplat
ambasada a facut demersurile care-i reveneau intre autoritati -informatiile le am de la ambasada [br]Postet at: April 13, 2008, 08:41:09 AM________________________________________________ _cioroianu nu trebuia sa fie pus in situatia sa-si dea demisia era mult mai bine daca nu era numit ministru, dar asta e, -responsabilitatea ii revine lui tariceanu ,

Carmensita
14-04-2008, 22:51
nu vreau sa-i iau apararea lui Cioroianu, ca in afara de celebra faza "good point" nu cunosc activitatea dansului, da' presa romaneasca s-a ocupat temeinic sa il desfiinteze. Oare o fi el singurul ministru de externe care a facut gafe, sau presa s-a uitat cu lupa numai in gura lui pana acum? Imi amintesc ce am citit intr-o carte scrisa de un fost ambasador in Ro, finlandez parca, si acolo tipul are un capitol dedicat si Romaniei....vizita delegatiei romanesti in tara lui, cand aceasta delegatie a anulat in ultimul moment o intalnire (informala, invitatie la opera parca) cu prim-ministrul tarii gazda pe motiv ca Roman et. comp. au vrut sa vada nu stiu ce meci, adica astea gafe dupa parerea mea.... (nu sunt sigura daca era Roman, pt. ca tipul nu da nume din motive evidente)
dar asta e, nu era nimeni prin preajma si aflam si noi din carti ce fel de oameni ne-au condus si au facut "diplomatie" cica >:([br]Postet at: April 14, 2008, 09:44:23 PM________________________________________________ _Scuze pt. off topic! Oricum nu erau prea multe propuneri pe-aici :)

santiago
15-04-2008, 08:32
in sfarsit avem la externe un diplomat de cariera..speram sa se vada asta.

asorin
15-04-2008, 10:05
in sfarsit avem la externe un diplomat de cariera..speram sa se vada asta.

... de cariera luuunga, ashe de prin '70 cand ii sufla in talpi la raposatu.

Dan Tudor
15-04-2008, 20:41
Referitor la romanul mort pe santier in Dublin saptamana trecuta gasesc totusi frustant ca ambasada noastra nu a putut fi contactata pe motiv ca ei nu lucreaza in weekend.

Aberatie tipica presei romane. Una afla, alta spun.
In seara zilei de sambata am fost sunat de directoarea firmei unde lucra nefericitul. Mi-a spus ca familia (sotia si copilul, precum si un cumnat) erau la curent cu tragedia, ei locuind impreuna in Irlanda. I-am explicat ce trebuie facut in asemenea cazuri. Mi-a promis ca va trimite un fax la Ambasada, cu detalii referitoare la accident, inclusiv datele persoanei care a decedat. Bref - cine era important sa afle de accident, familia victimei (care, repet, era deja la fata locului) sau presa ?! Nu-mi aduc aminte sa fi sunat "presa", cerand detalii despre spectacolul Angelei Gheorghiu de la Dublin din toamna anului trecut, nici despre prezenta tizului meu, Dan Tudor, cu "Skin Deep".... Cand insa e vorba de sange, se schimba "repertoriul".... Jenant si primitiv.

ovimat
16-04-2008, 09:52
Presa peste tot in lume umbla dupa senzational. Din pacate ei fac "un senzational" din aproape orice si bineinteles tragediile sunt cele care prind cel mai bine, sau te lovesc la "coarda sensibila".

santiago
16-04-2008, 10:25
Intradevar dupa cum am spus intr-un alt post la Protv am vazut acea stire.
Dar nu doar presa din Romania face asa.

sfinx
04-05-2008, 20:43
Duminica 04 Mai, ora 15:00 este intalnirea romanilor la Seasons club in Rathfarnam Village
intrarea este gratis

sunt asteptati cat mai multi romani, care vor sa cunoasca alti romani,

[br]Postet at: April 27, 2008, 02:53:47 PM________________________________________________ _a fost cea mai tare adunare facuta de romanii din Irlanda
vreau sa le multumesc ptr efortul facut astazi