View Full Version : LCD ... sfaturi
buna
as dori sa cumpar un LCD ptr bedroom, intr'un buget de 500 euro.
un model de maxim 26in, oricum nici bugetul si nici spatiul nu'mi permite, ptr. unul mai mare.
ce sfaturi imi puteti da?
credeti ca dupa sarbatori vor fi ceva sale'uri?
merci
santiago
17-12-2007, 10:17
da ,cu siguranta o sa fie January sale.
daca ai mai multe de cumparat se merita o mica excursie la Belfast deoarece este o diferenta de min 100 de euro intre acelasi tv aici si acolo.
mai ales ca poti cumpara online cu Reserve &Collect&Pay in shop deci poti lua de pe dixon sau currys cu preturi web...
benzina pana la belfast 25 euro (depinde unde stai de fapt)i in medie 2h de condus(dea asemenea depinde de unde pleci )
sorinmetea
17-12-2007, 18:26
cu 500 euro nu cred că te īncadrezi la 26" decāt la ceva noname (normandie, tevion etc) sau la variante dunnes, aldi etc.
mersi
nu sunt adeptul brand'urilor de renume, cateodata platesti doar pt "name" ...
ideea cu o minivacanta+shopping la Belfast e binevenita si chiar o voi pune in aplicare. nu mai conteaza cat ma costa drumul, ti'l scoti de la cumparaturi.
astept inca variante ...
ms mult
ralecsandrescu
19-12-2007, 02:01
salut, nu stiu ce sa zic despre incadrarea in pret dar cel mai bun brand pt LCD-uri la ora actuala pare a fi Samsung, mai exact calitatea imaginii la panel-urile lor LCD este "by far" mai buna decit al concurentei (contrast, luminozitate, timp de raspuns, etc)
Just an ideea.
bafta
cumpara online iti raman banii de drum pana la Belfast, si poate si de un dvdplayer....