PDA

View Full Version : ryanair-bucuresti

santiago
12-12-2007, 19:20
Am citit azi in ziare ca Ryanair or sa anunte 4 noi rute sapt viitoare si ca favorit pt a deveni baza de operare a companiei din europa de est ESTE Bucurestiul.
Asa ca pt cei pe care nu-i deranjeaza sa zboare cu low-cost ..se anunta vremuri bune.

asorin
12-12-2007, 20:02
oare cand vor anunta si dublin-timisoara... :'(

santiago
12-12-2007, 20:58
parca Banatu era fruncea..trebuie sa faci complain la Ryanair si sa inceapa cu Timisoara :)

trance
13-12-2007, 15:35
Poate face Ryanairu vre-o ghidusie prin Bucuresti si cumpara Taromu :D

sfinx
14-12-2007, 01:25
ce sa cumpere?

numele?

chris
15-12-2007, 19:47
Romania Route

The Irish company will announce its first route to Romania within two weeks and at least one of four new bases to be opened in the next year will be located in central or eastern Europe, O'Leary said. While Ryanair will consider airports in Slovakia and the Czech Republic, the new hub will be ``more likely a Polish airport at this point in time,'' he said.

Sursa: Bloomberg.com (http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601102&sid=a2.ujS2qhvKg&refer=uk)

sfinx
18-12-2007, 23:27
http://evz.ro/article.php?artid=334886

din aprilie 2008

santiago
19-12-2007, 01:40
deci nu or sa fie zboruri din dublin .Si ajung doar la Cta si Arad dar de la milano si nu mai stiu de unde.
Deci ..cei cu planuri de vacanta pt romania..tunurile,mastercardurile si ce mai vreti voi pe Aerlingus..:)

sfinx
20-12-2007, 01:12
ryanair nu este si cel mai ieftin
la final cand trebuie sa platesti biletul ajungi la acelasi pret oferit de alte companii, poate ceva , ceva mai ieftin
insa serviciile sunt de doi bani

santiago
20-12-2007, 01:41
Azi au aparut pe site la ryanair rutele arad-milano si cta-pisa..
cat despre servicii..asta e low-coast=low expectations

admin
21-12-2007, 02:25
de pe site-ul Ryanair:

NEW ROUTES BLITZ

BIGGEST EVER EUROPEAN EXPANSION – 50 NEW RYANAIR ROUTES FOR 2008

Ryanair, Europe’s largest low fares airline today (18th Dec) announced new routes from 7 British Airports, Birmingham, Durham Tees Valley, Edinburgh, Liverpool, London, Manchester and Newquay as part of its biggest ever European expansion which sees 50 new European routes in 2008, including 3 new airports, Angouleme (France), Arad and Constanta (Romania). This brings Ryanair’s network to over 600 routes for summer 2008.

Announcing this expansion, Ryanair’s CEO Michael O’Leary said;

“Next year almost 60 million passengers will enjoy Ryanair’s guaranteed lowest fares across Europe. Passengers at 15 of our European bases are already set to benefit from this expansion, with a total of 50 new routes already announced for 2008. We look forward in 2008 to guaranteeing the lowest fares for even more European consumers as they save €6bn with Ryanair compared to the high fares and fuel surcharges levied by Europe’s flag carriers.

“To celebrate the roll out of Ryanair’s largest ever European expansion we are releasing 2 million seats across our 605 European routes for just £10/ €10. This offer must end at midnight Thursday, so we advise passengers to go straight to www.ryanair.com because these bargains will be snapped up in record time”.

Note for UK Editors:

Routes to/from UK

Birmingham to Barcelona Girona, Marseille, Pisa
Durham Tees Valley to Alicante
Edinburgh to Alicante, Bremen, Frankfurt, Marseille, Pisa
Liverpool to Malaga, Nantes
London Stansted to Angouleme, Faro
Manchester – Barcelona Girona, Bremen, Marseille and Milan
Newquay – Alicante, Barcelona Girona

http://www.ryanair.com/site/EN/news.php?yr=07&month=dec&story=rte-en-181207

denv
31-12-2007, 03:37
Voi ce folositi pentru zboruri spre RO? Pana acum am folosit CSA sau British + Aer Lingus dar e destul de scump (~300). Ma gandeam sa iau Wizz Air Luton - Baneasa si orice low cost pt Dublin - Luton, a mai incercat cineva combinatii de genul asta?

sfinx
31-12-2007, 10:21
incearca airlingus

[br]Postet at: December 31, 2007, 11:19:22 AM________________________________________________ _ca prin combinatiile cu wizzair, blueair, carpatic ir sau oricare ar fi ele, risti sa ajungi la destinatie cu 10-20 de ore intarziere, pierzi zborul de legatura,

admin
31-12-2007, 13:47
eu am incercat si ryanair + blueair cu schimbare in bruxelles. singurul inconvenient a fost ca au fost cam 5 ore de asteptat in bruxelles dar avand in vedere ca biletul a costat cam 120 euro dus intors...

santiago
31-12-2007, 14:03
Daca ai venit pe 24 Dec cand ai avut timp sa tot zbori cu cehii sau BA +aerlingus?..doar intreb ..nu dau cu paru

denv
31-12-2007, 20:36
Daca ai venit pe 24 Dec cand ai avut timp sa tot zbori cu cehii sau BA +aerlingus?..doar intreb ..nu dau cu paru

In vara si in toamna. Pe 24 decembrie am sosit din SUA via Aer Lingus dar mi se par scumpi. Nu i-as cataloga sub nicio forma low cost pe cei de la Aer Lingus.

korpy
05-01-2008, 19:45
Eu voi incerca combinatia Ryanair, Wizzair, de la Dublin-Luton si Luton -Cluj si return,am cumparat bilet cu 83 euro return ptr martie. Sper sa fie bine, mi-am lasat in jur de 4 ore intre zboruri, in caz de surprize.

sfinx
05-01-2008, 21:30
ti-ai lasat 4 ore?
cand wizz air pleaca de pe Baneasa cu intarziere de 40 de ore (ieri)
rar se intampla sa pleca la ora indicata sau cu 30 min intarziere
sunt campioni la intarzieri alaturi de blueair, carpatic air, skyeurope
dar cat platesti , atat gasesti[br]Postet at: January 05, 2008, 10:30:05 PM________________________________________________ _acelasi comportament l-a avut si alitalia

santiago
06-01-2008, 09:44
A fost chiar penibila explicatia data de reprezentantul Alitalia referitoare la anularea celor 3 curse desi vandusera cateva sute de bilete.A baiguit ceva referitor la depasirea orelor de zbor,etc
Iar Wizzair la fel,au anulat cursele ca nu au avut lichidul necesar in conditii de temp joase..scuze imi scapa numele acum.

korpy
06-01-2008, 09:56
hai ma fratilor ca nu va fi iarna tot anul, sa speram ca iasa bine daca nu, laum un concediu prelungit fortat. [br]Postet at: January 06, 2008, 10:47:54 AM________________________________________________ _si eu am avut o parere proasta de ryanair pina anul trecut ( muncesc in turism si aud tot felul de povesti de clienti) dar in vara am zburat 100 euro return in insulele canare ce mi s-a parut ieftin si nu pot sa spun ca sunt conditii mai proaste ca in aer lingus.
cu wizzair in ca n-am zburat voi vedea ce va fi si ptr mine locuind in Ardeal zborurile la Bucuresti cad din start

santiago
06-01-2008, 10:27
Spunea cineva care a venit zilele trecute cu aerlingusul ca erau vre-o 20 tiganci din alea cu fuste rosii..si cica vorbeau intre ele.: hah ce bhine mancatias ca e belete ieftene sa aducem puradeii la treaba ..chat mai mhulti shi chat mhai repede cha pierdem lovele tinand puradei acasa.
Acum 3-4 ani zburam cu KLM si din UK-amsterdam era ok .Din Amsterdam se colora avionul.Odata am nimerit langa 2 tiganci.Se vaitau ca nu facusera decat cateva mii de dolari..deci probabil veneau din America.O fi afectat si recesiunea economica din SUA bugetele tiganilor.

Carmensita
06-01-2008, 19:20
Santiago, scuza-ma, dar cum naiba obtin astia vize pt. America (motivul fiind care, turistic? chiar si asa..)???? Stiu persoane respectabile care au fost refuzate la interviu la ambasada, efectiv nu-mi pot imagina cum poti intra in State fara viza...poate sunt naiva?? :)

santiago
06-01-2008, 19:39
Acum 3-4 luni au dat la Protv reportaj cu tiganci la cersit in NY si le-au intrebat: dar cum ati ajuns aici?.vize ceva?..si ele radeau si nu au raspuns.

romania
06-01-2008, 23:57
Zborul de pe 29 Dec spre Bucuresti a fost deasemenea plin de conationali..deci se plimba lumea in ambele sensuri :)

bend
10-01-2008, 00:30
M-am intors pe 5 ianuarie din Romania cu AerLingus. Am avut impresia ca am calatorit intr-un autocar Romania - Italia/Spania... Nu am fost niciodata intr-un asemenea autocar dar nu e greu sa-ti imaginezi. Omul sfinteste locul.

sfinx
10-01-2008, 08:11
cum au fost serviciile oferite de airlingus?
a respectat orarul, intarzieri, etc, etc,

e un cantec popularcare zice cam asa:
c'asai romanul, (din fericire sau nefericire, nu toti)

santiago
10-01-2008, 09:03
A plecat cineva marti spre casa si a avut 9kg in plus si nu a platit nici un cent.E ridicol ce fac cei din Bucuresti.Au taxat si pt 500g am inteles.Eu am platit 8/kg iar acum
In alta ordine de idei Ryanair isi face de cap..am vrut sa iau un short skibreak si ma taxau 42 euro pt 2 bagaje si checkin..daca au ajuns sa taxeze si checkin-ul ..chiar nesimtiti.Asa ca m-am lasat..am gasit cu swissair sau lufthansa cu 50 euro mai mult dar macar ei au totul pe fata.Plus ca Ryanair cica buy one get second free..nici vorba..desi la free seat availabilty scria ca era available pt zborurile la care ma uitam.

Fivos
16-01-2008, 10:18
Buna ,sunt un membru nou si vin an dablin pe la anceputul lui feb de unde sami iau bilet mai ieftin.?

Daisy
16-01-2008, 15:14
sunt un pic confuzata... ryanair are curse dublin bucuresti? eu una nu am gasit nimic pe site la ryanair....

sfinx
16-01-2008, 17:46
ryanair nu are zboruri spre Bucuresti

korpy
18-01-2008, 10:24
ryanair nu zboara din Irlanda in Romania

santiago
17-07-2008, 22:41
Din cate se aude mult trambitata cursa Milano(Bergamo)-Arad isi traieste ultimile zile intrucat Consiliul Judetean Arad a refuzat sa plateasca cei 150k ceruti de Ryanair pentru publicitate in revistele si website-ul lor.Si pe buna dreptate,dupa ce li s-au oferit taxe mici de aeroport acum Ryanair forteaza nota pentru 150k.Fara a diminua din frumusetile oferite de Arad dar nu vad sa devina o atractie turistica si cei din CJ Arad sunt constienti de categoria pasagerilor pe cursa Arad-Milano.
In acelasi timp Ryanair a anuntat si anularea a 150 de curse din Dublin pe timpul iernii,printre care si Dublin-Varsovia..deci semn clar ca nu mai vin polonezi ca pe vremuri.Pincipalul motiv evocat este cel de taxe ridicate cerute de Dublin airport...dar clar si gradul de ocupare a zborurilor este un indicator luat in seama.
Si uite asa ramane Aerlingusul singura optiune pt un zbor direct intrucat nu vad sa se concretizeze intentia de zbor direct Dublin-Baneasa cu Ryanair..daca erau ambele macar ofereau mai multe optiuni..date,preturi,etc..despre servicii..no comment.
[br]Postet at: July 16, 2008, 05:37:07 PM________________________________________________ _http://www.capital.ro/articol/ryanair-isi-inceteaza-temporar-activitatea-pe-7-aeroporturi-europene-110502.html
se pare ca pica si varianta des folosita de cei din ardeal cu zbor la Budapesta.

mihaimilk
18-07-2008, 11:58
mda, erau buni (ieftini) cat au durat, dar incepusera sa ia bani multi pt bagaje la checkin. Pe mine nu ma deranjeaza, ca doar cu backpackul ma duc in vacante.

sfinx
18-07-2008, 23:23
mare paguba-n ciuperci
ca nu zboara ryanair la bucuresti

e bun daca zbori peste apa si stai vreo 1 ora in in cele mai ieftine avioane cumparate vreodata de o companie aeriana