PDA

View Full Version : Microsoft Office

rosey
19-12-2005, 19:22
Am cumparat un nou laptop Duminica si am nevoie de MS Office, le am pe PC-ul meu insa nu gasesc disc-urile, ma poate ajuta cineva.Mai bine spus le am pe laptop si imi cere keycode number insa de fiecare data cand incerc sa il pun nu ma lasa. Stie cineva ce am de facut???? Si de unde post sa fac rost de Word, PowerPoint, Access, Excel???? :) PLEASE

vasiletina
19-12-2005, 19:36
ti le dau eu, atat versiunea 2000 cat si XP.

trimite-mi detalii unde ne intalnim si rezolvam.

Vasile

rosey
19-12-2005, 19:46
Merci mult

louie
19-12-2005, 19:49
Ai incercat emule?

rosey
19-12-2005, 19:51
poftim nu inteleg

louie
19-12-2005, 19:56
http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1

descarci tot ce-ti doreste inima - free

if you have problems connecting use the IRC to get help.
There are few romanians there that will help you out

After clicking on IRC tab write: /j #emule-romanian

rosey
19-12-2005, 20:05
ah ok am inteles merci mult, deja i-am suant pe cei de la PC world si le-am spus care e problema si mi-au dat un nr de telefon sa sun , am sa sun maine si am sa-i intreb sa-mi dea un nou keycode

louie
19-12-2005, 20:06
daca deja il ai instalat pe un computer nu o sa-ti dea nimic.

chris
19-12-2005, 22:16
Alo, fata a cumparat un laptop, banuiesc legal, sa nu o invatam pe cai gresite, daca a cumparat laptopul legal undeva in maculatura pe care a cumparat-o trebuie sa aiba serialul legal la ofice. Daca laptopul l-ai cumparat din magazin, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa iti faci recovery disks, vezi sectiunea recovery in startup programs. Toti cei care iti ofera office-ul gratuit ti-l ofera versiunea pirat, acum depinde ce faci cu laptopul, daca ai intentii legale sa il folosesti la servici nu e recomadat sa instalezi o astfel de versiune.

vasiletina
20-12-2005, 10:20
eu le-am cumparat pe ambele versiuni. 8) vorbesc serios.

Innrain
20-12-2005, 11:28
http://www.microsoft.com/office/editions/howtobuy/default.mspx

rosey
24-12-2005, 11:43
Bineinteles ca l-am cumparat legal din PC WORLD Blanch. Am serial number pe spate insa nu merge, am doua key products ca asa se numesc a trail one si the proper one, insa de fiecare data cand incerc sa le folosesc nu merg.

PS-nu ma ocup cu lururi furate sau ma rog alte prostii, chris!!!

Eu sunt libera pana pe 28 Decembrie da-mi un privat message vasilentia daca poti!!!

chris
24-12-2005, 12:43
incearca sa dezinstalezi orice alta versiune intai, de exemplu daca ai trial, dezinstaleaza versiunea trial si apoi instaleaza versiunea full.

vasiletina
24-12-2005, 13:14
Rosey,

ai pm.

Vasile

rosey
24-12-2005, 14:11
Chris drag, din pacate eu nu am habar cand vine vorba de IT eu doar stiu sa le folosesc, nu am avut timp sa ma duc la shop caci sunt cam busy, de exemplu si acum sunt la munca, insa de indata ce am timp ma duc pana la PC WORLD, am incercat sa ii sun insa nu raspund! Si acum incerc si nu raspunde nimeni!!!

rosey
29-12-2005, 10:38
Se pare ca am nevoie de Microsoft Office, Vasilentia ai avea timp maine sa ne intalnim, eu locuiesc in Castleknock foarte aproape de Blanch pot conduce pana la tine.

vasiletina
29-12-2005, 12:35
@ Rosey,

am copia la mine in masina inca de luni, voi fi in Blanchardstown Shopping Centre astazi asa ca ne putem intalni acolo. Da-mi un telefon cand ajungi.

Vasile

rosey
29-12-2005, 15:57
Cool insa nu iti mai am numarul de tele, nu e nici o problema am sa-l gasesc eu in system!

rosey
29-12-2005, 16:13
L-am gasit l-am gasit eu plec de al munca pe la 3.30 si ajung in Blanch la 4.20 am sa-ti dau un telefon.

Claudia
30-12-2005, 23:13
spuneati de programe gratuite? eu am dat ceva bani pe Offfice Basic Edition2003! Nu am documentele la indemina, dar cred ca a costat 315. Mi-a fost instalat in noul computer, dar a trebuit sa introduc si eu codul de pe spatele cd-ului ca sa-l activez. Bine ca n-am avut probleme, ca in perioada asta nu se prea lucreaza si te alegi numai cu un pachet de nervi.
Dar Rosey, pot sa te intreb, la ce iti trebuie Power Point sau Acces? Poate pentru business, ca acasa nu prea sint de folos.

Oliviu
31-12-2005, 02:15
nu vreau sa fac pe desteptu da nu exista microsoft office basic edition 2003. (poate standard edition).

rosey
02-01-2006, 12:03
Claudia, eu am nevoie la munca de el, problema a fost urmatoare, eu lucrez shift-uri la munca mea, asta inseamna ca mai apuc si o sambata si o duminica din cand in cand, sefu mi-a oferit sa plateasca el internetu iar eu sa cumpar laptop-ul (nu sunt intr-o pozitie de manager pt a primii anumite lucruri de la companie) am fost de acord sa cumpar eu laptop-ul iar ei sa-mi instaleze programele de la munca, cu exceptia microsoft office, nu au putut sa mi-l instaleze la munca deoarece este laptop personal (chiar daca eu il folosesc pt munca) incalcau nu stiu ce reguli, in fine am spus ca pot eu sa fac rost de microsoft office nici o problema.Stiam ca romanii de pe net au de toate si am decis sa apelez la ei, m-am intalnit cu Vasilentia si mi la dat acum o saptamana.

Cam asta e povestea.