PDA

View Full Version : Ziua Nationala A ROMANIEI -2 DECEMBRIE

sexy
09-11-2007, 14:50
;D CASSA LOCO ??? CRED CA NU SANTETI INTREGI LA MINTE .SPECTACOL PT ZIUA ROMANIEI . :D

CRED CA STITI MELODIA :Cassa Loco - Ce bine imi pare ca ai luat teapa.SANT ASA MULTI CANTARETI IN ROMANIA SI VOI CHIAR PE CEI MAI NASPA VA-TI GASIT SA-I ADUCETI ......CE SA VA MAI SPUN ,VA DORESC SUCCESSSS
PT CINE NU STIE CINE SANT CASSA LOCO VA ROG UITATIVA LA CLIP :http://www.youtube.com/watch?v=0jUI4GQldl0

catalin
09-11-2007, 16:12
Hai spune-ne tu pe cine trebuia sa aducem !!! Ca poate esti mai intreg/intreaga la minte !! ( multumim de cuvinte BTW )
Ia spune tu la toata lumea cat de mult te-ai implicat in proiecte in care atat CRI cat si RSI au cerut ajutorul si suportul romanilor din Irlanda?
Aducem pe cine credem noi de cuvinta, pe cine doreste sa vina si pe cine ne permitem ! Da-mi niste nume, si am sa incerc sa iti aflu sumele pentru care ar veni la Dublin in spectacol.Sa vezi pe cati o sa tai de pe lista. ;D
Recomandarea mea, atata timp cat nu ai oferit sau nu ai de gand sa oferi nimic in astfel de proiecte, nu mai critica !!!
Te rog sa observi ca nu am scris cu Caps !! Nu stiu dece trebuie sa "ridici tonul" cand scri pe forum?!

Innrain
09-11-2007, 16:20
Adevarul absolut exista. L-a gasit sexy

Stii, eu nu sunt implicat deloc in aceasta manifestare asa ca pot sa-ti raspund liber. Dar mai bine te intreb cateva lucruri

1. Tu ai citit comentariile de pe link-ul care tocmai l-ai pus? Unora chiar le place.
2. In postul tau plin de tipete si greseli gramaticale ai pus ceva constructiv?
3. Asa te adresezi de obicei unor necunoscuti? Dar familiei? Sa il faci pe unul pe care nici nu il cunosti ca nu e intreg la minte e ceva.
4. Ai participat in vreun fel la o actiune a RC?

Fara a fi un fan infocat zic ca muzica lor are un mesaj. Mesaj pe care nu il gasesti in muzica romaneasca actuala. Ei reusesc sa transforme in satira anumite subiecte controversate.
TPA: Gaseste mesajul melodiei "Vand fan" (bine de stiut: î din a adica â se foloseste doar in interiorul unui cuvant si nu se foloseste in alcatuirea verbului 'a fi' diateza activa, modul indicativ, prezent)

In incheiere as vrea sa-ti fac dedicatie o melodie Ca$$a Locco dar ma abtin.
Weekend placut

sfinx
09-11-2007, 18:18
e un personaj din melodie ( ref: sexy)
probabil nu vrea sa recunoasca , ca a luat tzeapa.

liviud
09-11-2007, 20:33
Personal nu cred ca era o alegere mai buna.
Pentru imnuri cu ce bine e in Romanika si ce fericita e lumea ca traieste acolo....s-a cam dus timpul...si sincer cred ca e prima oara cand regret ca voi fi plecat din Ire si nu voi putea sa fiu acolo sa-i vad si sa le fredonez melodiile .

Numai bine,
Liviud.

sexy
09-11-2007, 21:58
GHITA MUNTEANU ,ANGELA RUSU,FUEGO,ANDRA,PUIU CODREANU, Tinu Veresezan ,RUSTIC, ETC.

wanted
09-11-2007, 22:08
sexy are dreptate pt 1 decembrie cassa loco nu prea merge .(dar eu nu ma bag) anul trecut mi-a placut .bravo voua organizatorilo

DaniB
09-11-2007, 23:00
Am si eu o melodie de la Ca$$a Locco pentru sexy ;)
Click aici (http://www.youtube.com/watch?v=eXSF3_nmsP4)

catalin
10-11-2007, 01:07
Sexi...m-am lamurit si cu tine!!
Nu stiu de ce, dar cred ca te cunosc! Sau poate sunt prea multi romani ca tine p-aici.
Ghita Munteanu si cu a lui Jaga Jaga (noroc ca am vazut pe un afis de curand ;D) canta sambata asta in Dublin.Enjoy !! Sa iti iei rochie de seara ca o sa fie ca la nunta :D
Tinu Ver... nu stiu cum vine pe 8-9 Decembrie la Dublin!Enjoy again ! Doi dintre favoritii tai in mai putin de 3 saptamani !Cam suspect ::)
Puiu codreanu cred ca s-a cam saturat de Dublin ...
Angela Rusu ?? never herd of... ba da ca am googalit "Zi tigane" o melodie de-a ei :D
Andra cere 3000 de euro + 3 persoane + hotel 4 stele (asta era anul trecut ca poate acum ar fi venit si cu Marutza dupa ea ;)) Casa Locco - 1600 euro fara pretentii de cazare, plus ca au scaut la 1300 numai sa nu ii aducem cu WizzAir+Ryanair (riscau sa nu ajunga).Vin direct de la un concert Sambata 1 Decembrie de la Ploiesti.La 4 dimineata sunt in Otopeni la 12 la Dublin si la 7 seara intra in spectacol.Cam astia sunt ei...dupa 8-9 ani de cariera si un nume mult mai cunoscut ca manelisti tai banateni!!!
Fuego ne-a refuzat din cauza programului.
Rustic...ti-e pofta de blonde? :P Daca le iei repede OCTAVA e o masina de la Skoda!
Stratan nea cerut 10000 numai asa sa isi bata joc, ca oricum nu vroia sa vina.
Radu Ile , de fapt nevasta-sa care ii este impresar a cerut nici mai mult nici mai putin decat 5000 - tot miner a ramas !
Sa mai continui?? eu cred ca este de ajuns !
Pentru marea majoritate a artistilor ne-naspa a carui fan/fana esti, este altcineva care se ocupa sa ii aduca...
Daca ati sesizat, pe afis mai sunt si alte nume...dar nu, cei mai multi au de comentat cand e vorba de negativ.Putini sunt cei care sa aprecieze ca este invitat un ansamblu de dansuri populare cu 6 perechi si taraf, George Cojocarescu cantaret popular din zona Moldovei insotit de 4 lautari dar, deh astea nu se vad...
@Wanted - multumim ca ai fost la spectacolul de anul trecut ! Sotii Giurgi au venit pe o intelegere de 1500 de euro, cand au vazut ca erau 450 persoane in sala, au dat-o la intors si au spus ca ei au zis 2500 !! Nesimtitul ala de ceterash a zis ca el pentru 1000 de euro nici nu isi trage itzarii ! Au acceptat 2000, greu !
Spectacolul este in conceptia noastra un prilej de a ne intalni si a ne simti bine de a ne cunoaste intre noi, ca doar doar vom reusi sa fim mai uniti (utopie ).Si este vorba de spectacol, nu de stat la masa cu bautura si mancarea in fata.
Deci sexy, stay home, switch the TV on TarafTv and enjoy ! La anu poate il aducem pe Gutza, sau poate nu.

ovimat
10-11-2007, 01:18
Suparat, suparat,
Suparat is ........

Asta cine o cinta? ;)

Nu va mai ambalati fratilor ca riscati sa nu mai prindeti ziua de 1 dec.

catalin
10-11-2007, 07:21
Michael Jackson ! De la Valcea ;D

sfinx
10-11-2007, 20:37
si noi ne temeam ca romanii nu-si pastreaza radacinile si traditiile

sfinx
11-11-2007, 11:44
si sa nu uitam de unde venim

1. limba romana
Lupul alb si singuratic (8 nov 2007 8:46)

Cred ca este bine ca sa nu uitam limba romana, indiferent unde ne afla in lume si de citi ani ne-am stabilit.
Am gasit in literatura romana multe inscrisuri de care avem nevoie noi, cei nascuti mai timpuriu, dar, mai ales cei ce vin dupa noi, copii si nepotii nostri.

,,Romani din patru unghiuri, acum ori niciodata
Uniti-va in cuget, uniti-va-n simtiri!
Strigati in lumea larga ca Dunarea-i furata
Prin intriga si sila, viclene uneltiri!''

,,Era in amurg si cerul plingea,
Cu stropi de argint pe lesul zdrobit.
Un vultur e mort si in inima mea
Nu pot sa-l iubesc, desi l-am iubit."

,,Fie sa renasca numai cel ce har
Are de-a renaste, curatit prin jar.
Din cenusa-i proprie,
Si din propriu-i scrum,
Astazi ca si miine, pururi si acum!"

,,Sa nu va destramati usor,
Voi vise pe poteci.
In amintirea muntilor,
Sa dainuiti pe veci.
Sa dainuim cu toti."

,,Sosit-a vremea la soroc
Si sa ne despartim
Cu despartirea dintre noi
Murim cite putin."

Sunteti departe de tara, este greu si aici, va este greu si voua dar sa nu uitam ca ,,limba noastra-i o comoara" in stinga si in drapta Prutului si pe toate meridianele lumii.
Va respect opiniile si va salut, sau poate vam provocat la discutii. Lupul alb si

wanted
12-11-2007, 00:18
Cine a fost aseara la Ghita Munteanu?

A fost SUPERRRRRRRRRRR..FELICITARI LUI . LUCIAN S.

sfinx
12-11-2007, 07:29
a fost Ziua Nationala cumva?

wanted
12-11-2007, 11:56
nu a fost ziua nationala a fost ziua romanilor uniti ;D f( :-*or you )

catalin
12-11-2007, 11:59
aici este o chestie de: "de gustibus non disputandum est" vreti si traducerea in romaneste?varianta de cartier? Am sa va o spun in privat :D

sfinx
13-11-2007, 01:31
-CRI organizeaza spectacol numai de Ziua Nationala a Romaniei
-sunt invitati ziaristi, televiziune, radio
-promoveaza muzica si dansuri populare romanesti autentice
cei de la Cassa Loco sunt invitati pentru cei care inteleg printre randuri
din nefericire CRI nu are de a face cu manelele

Spectacolele organizate de Lucian S nu au nimic in comun cu CRI ca organizatie
fiecare este liber sa aleaga

sfinx
29-11-2007, 01:50
spectacolul organizat de CRI are scop de a aduna fonduri pentru comunitate

de 5 ani de voluntariat in cadrul organizatiei am avut surpriza ca un roman, sa vina si sa dea € 10 pentru organizatie, fara sa intrebe ce a facut "comunitatea" pentru el?
si are venituri modeste

la inceput nu am realizat

dar concluzia este ca se poate

sper sa mai vad astfel de romani