View Full Version : Nr. 93
Numarul 93....
HERE (http://rapidshare.com/files/68480809/nr93_web.zip)
Ieri am cumparat si eu acest numar de la biserica si azi de dimineatza cat am asteptat sa se deschida usile "fabricii" in care lucrez l-am si citit. Stiu ca puteam sa-l citesc si in pdf dar simt ca ii ajut pe cei care se ocupa de revista cumparandu-l.
Mi se pare ca revista a atins un grad de maturitate, continand reportaje (felicitari celor care merg pe teren), informatii utile, putin divertisment. De departe, cel mai bun articol mi s-a parut a fi cel scris de Vasile Ros, unde face o prezentare a zilei de 1 Decembrie 1918. Sunt lucruri care nu le-am auzit in clasa atunci cand ni s-a vorbit despre aceasta zi. Din nefericire imaginile alese pe acea pagina nu sunt chiar cele mai ilustrative, dar acord circumstante deoarece stiu la ce ora se realizeaza ziarul. (Poate putin stiu ca Paul ajutat de colectivul redactional face asta in timpul liber joia de la 23:00 spre vineri 04:00). Pagina de revista a presei este bine alcatuita, cu toate ca pentru mine stirile nu sunt noi dar stiu ca pentru multi sunt interesante (in special pentru ce fara access la Internet. Si sunt multi.). De masini nu sunt pasionat asa ca ma scuzi Catalin. In schimb am citit despre Oscar si mi se pare interesanta ideea sa faci cunoscuta cultura tarii in care traim. La fel de pagina sport nu prea pot sa zic multe decat ca e destul de subtire. Sincer pe mine ca stelist m-a cam luat o scarba dupa toate gesturile lui Becali si nu prea mai mai intereseaza ce face Steaua. La femina club nu ma bag, dar recunosc ca am citit ce exercitii fac vedetele; asa de fapt divers. La paradoxuri chiar am zambit. Nu am spus nimic despre articolul meu pentru ca nu am cum. Din pacate este ultimul pe care il mai scriu din motive obiective. Programul la "fabrica" nu prea imi mai lasa timp si de alte activitati. Oricum cerusem un feed-back si cum acesta a intarziat sa apara ma gandesc ca poate ar trebui sa ma ocup de altele.
Si uite asa am recenzat nr 93, si sper sa-mi fac un obicei din a-mi spune parerile despre ziar. Macar atat daca nu va pot ajuta sa-l scrieti.
Mie mi s-a parut destul de interesant capitolul acela de istorie in care se prezinta incidentul dintre rusi-americani.
Foarte bun!