evil27
26-12-2007, 01:53
Hey, daca citeste cineva forumul si cunoaste sau a si zburat azi cu Air Lingus, prima cursa directa de 3 ore sa lase un mesaj. Sunt multi care doresc sa afle detalii, sper sa nu fie ca Wizz Air, la care singurul lucru sigur e ca ai bilet si cam atat :D. Pana acum am zburat numai cu czech airlines, dar totusi cele 2 avioane plus timpul de asteptare intre ele :(.
[br]Postet at: October 31, 2007, 09:49:09 AM________________________________________________ _a durat 3 ore si nu a avut nici o intarziere, cum nimeni nu a postat pana acum, intre timp am aut ocazia sa zbor cu ei, sunt seriosi ce sa zic
e mai rapid sa vii din dublin in bucuresti decat sa traversezi bucurestiul in timpul saptamanii in decembrie ;))
[br]Postet at: October 31, 2007, 09:49:09 AM________________________________________________ _a durat 3 ore si nu a avut nici o intarziere, cum nimeni nu a postat pana acum, intre timp am aut ocazia sa zbor cu ei, sunt seriosi ce sa zic
e mai rapid sa vii din dublin in bucuresti decat sa traversezi bucurestiul in timpul saptamanii in decembrie ;))