PDA

View Full Version : Alarme, Interfoane, Camere video, Electricitate etc.

sorinmetea
31-10-2007, 18:55
- Instalări noi, depanări, service, īntreţinere pentru orice tip de sisteme de alarmă instalate īn mediu domestic sau comercial.
- Instalări, īntreţineri, service pentru orice tip de interfon, videointerfon, camere de supraveghere video precum şi pentru automatizări diverse: porţi, uşi garaje etc.
- Electricitate generală domestică: recablări, refaceri instalaţii, extinderi, lumini exterioare cu senzori, schimbări sau instalări de tablouri electrice de siguranţe, posibilităţi de automatizare.

Probleme cu alarma care nu se opreşte din sunat? Nu eşti sigur dacă locuinţa ta e bine protejată? Ai nevoie de un sistem nou sau de o extindere? Seriozitate, promptitudine, experienţă la preţ decent.
Pentru informaţii apelează:Sorin 0873154856.
[br]Postet at: October 31, 2007, 07:34:42 PM________________________________________________ _zona dublin şi īmprejurimi...

Valentin
31-10-2007, 22:23
Opa,
Se pare ca Sorin cu/fara surubelnita a aterizatin Dublin!
Succese in continuare!
Entrepreneur-iatul atrage multa invidie, e multa raspundere dar sper sa merite la bani!
Succes!
V

sorinmetea
31-10-2007, 22:35
sunt de mult prin zonă. doar că acum am realizat că am timp liber.
nu mă interesează entrepreneur-iatul ci doar nixers.
mulţumesc de urări, le īntorc asemenea.

pentru fani şi fane, iată şi vestita...
http://img144.imageshack.us/img144/296/p1000875lo2.jpg

...asta pentru că nu admit să rămān mai prejos, după ce tu ne-ai arătat bimăru' :D

Valentin
01-11-2007, 10:28
Sorin,
Surubelnita arata convingator!
Cu nixeri-i astia n-am inteles eu ce sunt!
V

sorinmetea
01-11-2007, 20:16
romānul traduce nixer prin ciubuc.
mie nu mi-a plăcut niciodată termenul. prefer să folosesc termenul de muncă, pentru care eşti īndreptăţit să primeşti plată.
altfel plata se produce prin beri, vinuri, ture cu nevasta clientului etc.

Valentin
01-11-2007, 21:52
romānul traduce nixer prin ciubuc.
mie nu mi-a plăcut niciodată termenul. prefer să folosesc termenul de muncă, pentru care eşti īndreptăţit să primeşti plată.
altfel plata se produce prin beri, vinuri, ture cu nevasta clientului etc.

Mai Sorine dar cat am lipsit eu de prin Ro, sau adaugat cuvinte noi la vocabularul RO.
Mi-a placut aia cu nevasta clientului, buna!
Ref la batalia surubelnita Vs BMW, prietenii stiu cine castiga:
http://www.carzone.ie/usedcars/index.cfm?fuseaction=car&carID=822259
;)
V