View Full Version : Cum putem reactiona la astfel de mesaje?
Citesti si pe de o parte esti deacord poate femeia cu pricina nu a trebuit sa faca ce a facut, dar limbajul folosit de cel care face comentariul?
http://twentymajor.blogspot.com/2005/10/romanian-cunt.html
eu unul am sa le raspund idiotilor astora!
Poate am sa gasesc pe cineva sa le aranjeze si site-ul asta ordinar!
vasiletina
14-12-2005, 19:51
reactia noastra trebuie sa fie una clara> actiunea femeii nu este corecta din punct de vedere legal, si nici medical sau uman! de apreciat pozitia Claudiei pe acest subiect (vezi posturile la acest subiect)
problema este ca conationalii nostri adeseori spun minciuni care mai de care pentru a face pe inocentii sau victime ale lumii in care traiesc, si culmea ca multi judecatori accepta aceste scuze si acorda sentinte derijorii.
din partea ziarului, acest ziar este de 2 bani, adica subiectele tratate sunt doar scandaluri sau chestiuni ciudate, nu au o audienta academica (din posturile prezentate) iar comentariul jurnalistic este de-a dreptul jalnic.
din pacate nici macar ziarele nationale nu sunt mai prejos, si isi permit fara rusine sa prezinte denaturat si malitios, subiectele despre Romania si romanii, iar cand ceri dreptul la replica, te ignora pur si simplu.