PDA

View Full Version : Ofera cineva o mana de ajutor ?

sfinx
25-10-2007, 16:26
cei care lucreaza in domeniul hotelier si restaurante pate ajuta in a obtine reduceri de pret pentru artistii invitati din Romania pentru spectacolul
1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei.

10 pers.

trance
25-10-2007, 19:05
O sa verific cum e pe 1 decembrie la mine la hotel si am sa iti spun cam ce pret
Mersi mult pentru anuntu cu camera de inchiriat.

santiago
25-10-2007, 21:39
ce vrei?..single,twins,doubles...si cate?

vasiletina
25-10-2007, 22:25
Duble, dar cu paturi de single.

daca sunt 10 persoane, avem nevoie de 5 astfel de camere.

santiago
25-10-2007, 23:28
deci 5 twins...cat a-ti fi dispusi sa platiti pt o camera..bed & breakfast..si banuiesc ca musai sa fie in Dublin..nu merge prin periferii?

liviud
26-10-2007, 00:05
In 2 zile iti pot da si eu un rapuns Sfinx-ule.
Pana atunci mai multe detalii ar fi binevenite.Daca as sti si numarul de zile altfel as putea "negocia"..

Numai bine,
Liviud.

sfinx
26-10-2007, 00:39
7 pers vin din sambata 1 Dec ora 23:00 si stau pana marti 04 Dec ora 12:00
3 pers vin Duminica 02 Dec la ora 11:00 pana miercuri 5 Dec 09:00[br]Postet at: October 26, 2007, 02:38:25 AM________________________________________________ _Valentiiineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nu dai o mana de ajutor

ofer bilete gratis pentru finala GAA de sambata 27 Nov
cine vrea sa se anunte

Valentin
26-10-2007, 14:03
Sotia o sa verifice availability.
I'll revert soon!
V[br]Postet at: October 26, 2007, 02:52:48 PM________________________________________________ _O sa copiez mai jos raspunsul sotiei:

Mai multe detalii despre Hotel/Restaurant/locatie la : http://www.trinitylodge.com.

"Hi,

I am already almost fully booked for the 1st, the only rooms available are:

Arriving on 1st December 2007 for 3 nights, departing Tuesday 4th December 2007:

2 Twins @ 175 Euro per room per night for 2 people sharing in each (usual rate 235) with 2 separate beds
2 Single @110 Euro per night (usual rate 140)
1 Dbl for Single Occupancy @ 130 Euro per room per night (usual rate 180)
Total : €1575

Arriving on 2nd December 2007 for 3 nights, departing Wednesday 5th December 2007:

1 Twin for 3 people sharing-with 3 separate beds : 200 Euro per room per night(usual rate 295 per night)

Credit Card Required to guarantee booking.

Let me know as I said we are almost sold out and these are the best rates I can do for them.

Regards,

Carla

Puteti sa-i raspundeti direct la carlabosco@eircom.net
http://www.trinitylodge.com/

V

santiago
26-10-2007, 23:37
da halatu?...dincolo era mai ieftin

sfinx
27-10-2007, 00:56
scump doamna scump

o organizatie in care e foarte greu sa strangi cotizatia nu-si poate permite cheltuieli asa mari
multumesc pentru efort

Valentin
27-10-2007, 23:50
scump doamna scump

o organizatie in care e foarte greu sa strangi cotizatia nu-si poate permite cheltuieli asa mari
multumesc pentru efort

Sfinxule mai intrebat, am raspuns.
You know, business is business, nothing personal!
V

sfinx
28-10-2007, 01:53
eu sunt de acord ca afacerea e afacere
dar cand nu dai din buzunar, si mai sunt si camere goale la hotel se mai poate face un discount serios
in astfel de conditii o sa trebuiasca sa negociez cu un irlandez/a , probabil o sa gasesc intelegere

liviud
31-10-2007, 02:30
Sfinx,
Ai PM. :)

Numai bine,
Liviud.

Valentin
31-10-2007, 10:31
eu sunt de acord ca afacerea e afacere
dar cand nu dai din buzunar, si mai sunt si camere goale la hotel se mai poate face un discount serios
in astfel de conditii o sa trebuiasca sa negociez cu un irlandez/a , probabil o sa gasesc intelegere

1. Va trebui sa gasesti o locatie care sta mai mult "goala".
2. Owner-ul este irish, ..doar nu credeai ca-i hotelul meu!?
3.La preturile de RRP a fost deja calculat discountul, acordat pe motivul ca sotia e managera iar clientii erau romani.
4. Locatia e super centrala. Nu cred ca vrei sa-i duci prin Tallaght sau in Lucan.
V

Toate cele bune!

trance
31-10-2007, 22:37
Unde lucrez eu e overbooked pe 1 decembrie si 168 euro roomonly :/

Valentin
01-11-2007, 14:57
Unde lucrez eu e overbooked pe 1 decembrie si 168 euro roomonly :/

Si cum iti spuneam Sfinx-ule, va trebui in curand sa le cauti camere in Tallaght sau pe langa Gardiner St unde sunt hostelurile alea.
Totusi ma indoiesc ca artistii nostri au pretentii atat de joase.
Eu am fost uimit sa constat ca prin RO pretentiile sunt de multe ori peste cele medii aici.
Succese in continuare.
V

sfinx
02-11-2007, 17:46
sunt in tratative cu un hotel nou deschis in zona centrala care are preturi sub € 100/noapte
managerul de acolo nu e nici irish nici roman
probabil de aceea se poate negocia

santiago
02-11-2007, 23:41
prin aeroport sunt reclame uriase cu hoteluri in ballsbridge cu 79 euro pe noapte duble room..nu imi amintesc numele lor dar stiu ca sunt reclame la 3-4 hoteluri.
si nu mai spune ca nu poti negocia cu romanii..pur si simplu nu depindea de ei banuiesc.

sfinx
03-11-2007, 00:12
din cate stiu un manager are puterea de a negocia
de aceea e manager ( daca nu e numai cu numele)

ce mare sarbatoare este la Dublin in perioada 1 Dec?
ca doar nu o fi sezon si se inghesuie lumea sa vina in Dublin

liviud
03-11-2007, 00:27
Asa e Sfinxule,
Un manager are puterea de a negocia insa si negocierea asta se opreste la o anumita cifra sub care nu se poate cobori orice ai face.Cat despre 1 decembrie ,nu e sarbatoare ( in Ire ma refer ), insa anul asta pica Sambata si crede-ma ca majoritatea hotelurilor pe o raza de cel putin 4 km de centru au Sambetele rezervate pana cel putin in Ianuarie.Chiar daca nu sunt nu o sa-ti negocize nimeni pentru o Vineri sau o Sambata noaptea cand se stie clar ca si pe ultima suta de metri Week-endul poate fi vandut cu un pret maximal indiferent de sezon.( ma rog,nu stiu ce intelegi tu aici prin sezon...de ski?,de baut? etc :) )

Numai bine,
Liviud.

santiago
03-11-2007, 02:33
ca fapt divers 1dec pica in plin sezon de xmas party si unde e hotel e ori xmas party ori nunta de unde si rata mare de ocupare a hotelurilor in acea sambata.

sfinx
04-11-2007, 14:08
Xmas party se organizeaza vineri, sambata seara in diferite situatii se mai organizeaza si joi.

cazarea ptr cei de la cassa loco incepe de duminica 2 Dec pana miercuri dimineata 5 dec

nu o sa fie asa cautate hotelurile incepand de duminica seara pana miercuri

santiago
04-11-2007, 18:58
pai parca sarbatoarea era pe 1dec..sau ei canta pe 2..la cei care nu mai gasesc bilete pe 1?

catalin
04-11-2007, 22:36
Spectacolul este organizat pe 2 Decembrie -Duminica- ca sa dam posibilitatea la cat mai multa lume sa fie prezenta.Sambata romanii mai lucreaza, mai merg pe la vreun chef si asa mai departe.Cassa Loco vrand neaparat sa vina la Dublin ne-au cerut daca nu putem face spectacolul Duminica pentru ca ei au un concert Sambata 1 Decembrie la Ploiesti si pleaca de acolo direct la aeroport.
Nu exista decat un spectacol, pe 1 Decembrie nu este organizat(de noi cel putin) nici un alt spectacol[br]Postet at: November 04, 2007, 11:15:12 PM________________________________________________ _Apelam la bunavointa si la timpul liber a celor care doresc sa se implice in organizarea si buna desfasurare a acestui spectacol.
Ce dorim sa realizam si timpul/skills nu ne prea permite, este ca inaintea spectacolului precum si in pauza acestuia sa realizam un film care sa ruleze pe un proiector in sala de spectacol.Un slide show ar fi mai mult decat suficient.
Urmarim sa prezentam fotografi sau scurte filme care sa cuprinda :
1. 1916-1918 Primul razboi mondial
2. Unirea 1 Decembrie
3. Armata Romana trecut/prezent
4. Imagini din Romania natura/relief/monumente/romani celebri/
5. alte sugestii sunt binevenite...
Tot acest scurt metraj va fi insotit de un fond sonor adegvat:
Treceti batalioane - Corul Armatei; Doamne ocroteste-i pe romani - Sava Negrean ; Acolo este tara mea - Tudor Gheorghe ;Iarba verde de acasa - Mircea Rusu Band ; Rapsodia I-a - George Enescu ; Asa-i romanul - Nicolaie Furdui-Iancu ;restul mai gasiti si voi...

Pentru moment cam asta ne mai trebuie, daca sunt doritori care vor sa se implice sa ne anunte.
Multumim.

ovimat
05-11-2007, 11:09
Care ar fi motivul pentru care bagam la inaintare armata si primul razboi mondial?

santiago
05-11-2007, 13:36
pai 1918 ..iti spune ceva?

ovimat
05-11-2007, 13:49
Si nu-i acelasi lucru cu punctul 2: Unirea 1 Decembrie?[br]Postet at: November 05, 2007, 02:42:46 PM________________________________________________ _De fapt Unirea era prin 1959, prin razboaie ne-am cam dat si cu aia si cu aialalti si tot pe locul ...oispea am cazut.[br]Postet at: November 05, 2007, 02:47:59 PM________________________________________________ _Referitor la unirea Transilvaniei cu Romania ce sa mai zic, greseala, ginion, lucru bun?

catalin
05-11-2007, 14:00
Imi place a aveti de comentat si de dat cu paru, dar nu veniti cu idei si solutii !
Ovi, Cine a facut Unirea?? aia de la Alba? Daca nu era primul razboi, pupam noi unire? Nu cred ca merita omisa armata romana din aceasta ecuatie !
Ce are unirea de la 1859? cred ca ai gresit scriind 1959!
Deci, o succesiune de imagini care trebuiesc introduse in acest slide (in opinia mea- care nu este obligatoriu cea mai buna ! ) :
Un pic din perioada premergatoare Unirii ( primul razboi mondal )
Din timpul manifestarilor de la Alba- Iulia 1918
Armata romana trecut/prezent ( Deoarece, consider ca nu trebuie omisa, mai ales acum cand ne mor soldati in Irak si Afganistan fara de care probabil un intram noi nici in NATO nici in UE !)
Imagini ale Romaniei actuale cu ceea ce merita facut cunoscut si promovat in Irlanda, de catre noi.
Imagini cu romani cu care ne putem mandrii : Coanda, Enescu, Staniloaie, Eliade .. samd
Cred ca nu este chiar asa de greu de inteles ce vreau sa realizam.
Daca se poate bine, daca nu .. o sa il fac eu de unul singur, dar nu accept nici o critica mai ales din partea celor ce s-ar fi putut implica !
Multumesc

ovimat
10-11-2007, 23:10
@Catalin
Vad ca ai inceput sa o iei prea personal cu tot ce e legat de ziua de 1 dec.
Multam de corectura, da era vorba de 1859. Ai postat ceva si eu ti-am spus parerea mea, nu am cerut sa o si accepti. Eu vin cu idei si solutii atunci cind se face ceva de comun acord si mai rar cind mi se impune ceva si eu trebuie sa accept neconditionat.
Vezi ca prin alte posturi Paul se oferea sa adune poze etc si cred ca o sa gasesti si la el ceva materiale.
Succes.

catalin
10-11-2007, 23:59
Personal, Da! Crezi ca poti realiza ceva daca nu este si o latura personala?
Echipa de fotbal, nu este o chestie personala pentru tine??
Paul a pus dupa ce am deschis eu discutia, chiar acum 2 zile daca nu ma insel.Nu ne ajuta cu mult oferta.Eu intrebam daca se ofera cineva care poate sa faca totul, ca daca asa avea timp, l-asa face eu...ca le pot copia si eu de pe net si ceva muzica de pe torents..
Multumesc pentru urare!

ovimat
11-11-2007, 19:47
Daca nu e latura personala poti sa faci ceva mult mai bine fiindca nu te lasi dus de sentiment, asta daca esti cit de cit profesionist.
Nu te astepta ca cineva sa faca ceea ce vrei tu asa cum vrei tu, e imposibil. Numai tu poti face asta. Ca sa o faca altcineva tre sa ii dai aceluia o gramada de informatii, sa va consultati, acceptati etc.
Revin la ceva ce am zis si la ultima sedinta: stiait ce vreti de un an si ati lasat-o pe ultimul moment. Daca vrei ceva acum trebuia sa faci tu lucrul ala.
Si mai mult succes.

catalin
11-11-2007, 21:44
Bine...Ovidiu.
Multumim

sfinx
12-11-2007, 07:39
intrebarea era cine da o mana de ajutor?
nu cine vrea sa faca proiectul?

cand ti se cere ajutorul il dai daca poti , nu trebuie sa ti se explice cu lux de amanunte toate datele proiectului?

pentru proiectul asta e nevoie de a, b, c, etc, etc

poti da o mana de ajutor?

da . eu pot sa fac "a" , sau sa ajut "a"
cam asa se face intr-o organizatie unde toti sunt voluntari ( unii le zice fraieri) , daca era macar unul platit , atunci responsabilitatea era a lui, ca de aceea e platit

cel putin asa am invatat in vreo 8 ani, activi intr-un club de turism sportiv
organizatorul unei actiuni expunea necesitatile: cei care puteau sa ajute se ofereau voluntari: eu fac asta, sau pot sa ajut si eu la asta

liviud
12-11-2007, 10:55
Poate n-are nici o legatura cu subiectul dar vad ca pe afisul pentru 2 Dec. aveti la sponsori si pe cei de la Comfort Inn.Ei nu pot asigura cazarea necesara?

Numai bine,
Liviud.

catalin
12-11-2007, 11:56
Pai deaia i-am si pus pe afis/bilete.
Ne-au oferit un discount fara nici un fel de probleme.S-a oferit sa ne puna si afise in geam la hotel dar nu ii mai lasa Garda ca se distrage atentia soferilor !! ;D

ovimat
12-11-2007, 12:58
@sfinxul

Citeste cu atentie ce a postat Catalin, in special: Eu intrebam daca se ofera cineva care poate sa faca totul, ca daca asa avea timp, l-asa face eu...ca le pot copia si eu de pe net si ceva muzica de pe torents..
Acum spune-ne daca e vorba de a da o mina de ajutor sau de a face acest proiect.
Multam si succes.

catalin
12-11-2007, 14:28
OK
Nu mai avem nevoie de ajutorul nimaniu in acest proiect !!!! La slide show ma refer.Poate la altele inca vom avea nevoie de ajutor ...
TOTUL, inseamna tot slideul si nimic mai mult.Dupa umila mea parere cred ca este vorba de cel mult 2-3 ore de munca.
SI oricum nu are rost sa polemizam pe acest subiect, pentru ca in afara de o persoana care si-a oferit suportul prin PM nu am avut pe nimeni doritor.
O sa il fac eu asa cum ma pricep si atat cat imi va permite timpul.

Multumesc