PDA

View Full Version : Interzicere useri pe forum

admin
22-12-2004, 10:37
Buna ziua.
Nu stiu cit de cinstit este sa interzici accesul unei persoane pe forum insa intr-o societate libera, cei care incalca niste reguli care contravin bunului simt prin folosirea unui limbaj de strada, se autoexclud. Aceasta autoexcludere nu poate fi aplicata decit printr-o interzicere a respectivului user.
Nu vrem sa facem din acest forum un fel de club exclusivist unde numai opiniile care ne convin sa poata fi exprimate insa nici nu vrem sa devenim un experiment social pentru niste persoane care intentionat lanseaza niste afirmatii care ne testeaza rabdarea, ca sa nu spun ca lovesc in onestitatea noastra a fiecaruia.
Daca sunteti de acord cu aceasta politica puteti sa va exprimati liber votul iar daca acesta va fi majoritar (>75%) il vom aplica nu insa inainte de a va asigura ca nu vor exista intrerziceri arbitrare iar orice interzicere va fi precedata de avertismente prealabile prin pm.
Numai bine la toata lumea.

ak
22-12-2004, 10:42
te rog spune-mi si mie cine a folosit un limbaj de strada, din cate am vazut nimeni....aceeasi discutie am avut-o cu un alt forumist.... lasa omu' sa spuna ce il doare!!!! :roll: :twisted: :roll: :D

Innrain
22-12-2004, 11:03
Nu stiu daca e chiar potrivit cu topicul dar am o intrebare. Sunt eu paranoic sau pe forum umbla stafiile? Hmm. Poate ar trebui verificata afirmatia mea. Dar am eu un feeling ca o clona al unui user se plimba si rade de noi. Sunt forumuri care interzic asa ceva. O alta propunere ar fi ca pt la anul sa se poata implementa acel buton "Ignore user" de care vorbea shamrock. Atunci daca 75 % dintre utilizator dau ignore la un anumit user ar putea fi scos.
Un foarte cunoscut server de irc spune
" The use of this server is no right, but a privilege."

Valentin
22-12-2004, 11:48
Sunt de acord, daca evident se demonstreaza ca afirmatiile sunt nereale sau daca se vorbeste total "out of good sense".
All the best!

Aurelian Lazarut
22-12-2004, 11:59
Eu am propunere in contextul asta - orice nou user (sau existent daca e cazul) sa se prezinte in max. doua propozitii fara sa divulge adrese nr. de tel. sau alte date care ar putea fi folosite de cineva in scopuri murdare, doar un minim de informatie care sa-i creeze un profil uman - de exemplu pasionat de pictura, sau familist cu 2 copii, sau cu experienta in crosetat cioarapi de lana. Nu sunt de acord cu nume impersonale de 2 litere sau cifre si atat.

In legatura cu poluarea forumului eu ma auto-cenzurez pentru ca am fost implicat in mai multe cazuri de "poluare" asa ca nu voi mai pune nici un mesaj timp de o luna incepand de azi dar voi citi forumul in countinuare cu mare interes.

Daca cineva vrea vrea sa ma contacteze va rog folositi "mesaj privat" exclus userii ak,Yanna, anna74.

Aurash

catalin
22-12-2004, 13:05
Nu stiu daca intradevar v-a merge treaba asta cu interzicerea....!Dupa cum am vazut in ultimele zile,este posibil ca cel interzis sa-si creeze o noua inregistrare si sa o ia de la capat..si atunci nu ajungem nicaieri.Ca treaba aceea cu fructul interzis...si mai ales and este vorba de Eva...
Eu zic sa o lasam asa si pe parcurs,prin ignorare ori isi revizuiesc atitudinea ori se vor retrage.
_________
Catalin

ak
22-12-2004, 13:17
Daca cineva vrea vrea sa ma contacteze va rog folositi "mesaj privat" exclus userii ak

nu as avea motiv sa iti dau un pm, nu am nimic in comun cu tine si asa!!! 8)

nu are rost sa iti pierzi timpul "alergand" dupa vorbe spus in vant, eu iti sugerez sa ii lasi in voia vantului!!! si imi pare rau de unde stii tu ca ceea ce un forumist spune nu este adevarat...incercarea de a controla vorba este in zadar, adica scientificall management will never work!!!! :D

si nu toata lumea poate adauga argument pro si contra la subiectul pe care il discuta :wink: !!!

shamrock
22-12-2004, 19:28
In principiu sunt de acord
Ca sa nu existe insa dubii si neintelegeri propun ca inainte de a exclude un user sa se faca un sondaj in privinta userului respectiv,concret.
De exemplu:sunteti de acord sa excludem pe x,cu clonele lui cu tot(y,z,w,Tz etc) si majoritatea sa decida.
Concret mi se pare bataie de joc ce face in ultima vreme yanna + clonele ak,lgp.

Camelia
22-12-2004, 20:05
Draga shamrock,dupa cum zicea si Catalin,ii dai afara dar se pot intoarce oricand sub alt nume.Cred ca cel mai bine ar fi sa-i ignoram.Probabil ca o sa inceteze pana la urma.

shamrock
22-12-2004, 20:16
Doamne ajuta! Da citeodata nu te poti abtine si le zici vreo doua si asta si asteapta,sa le dai apa la moara.Nu tin neaparat sa fie blocati da nici chiar asa sa fie lasati sa jigneasca pe toata lumea si sa ne ia de prosti.
Oricum, sustin pe admin in orice decizie ar lua.

chris
22-12-2004, 23:53
Nu stiu daca asta ar fi cea mai buna solutie. Pana la urma si userii care deranjeaza au drepturi.. sunt si ei oameni.. consider ca trebuie mai multi moderatori si nu numai moderatori la anumite categorii... atata vreme cat moderatorii sunt capabili, posturile in plus sa la nelocul lor pot fi sterse sau mutate. Eu de exemplu sunt moderator aici dar nu pot muta anumite discutii la rubrica cu probleme pt ca nu am acces acolo ca si moderator, iar de multe ori subiectele interfereaza. Si cred ca o perioada de timp sa facut tan-tam pe subiectul cu stersul unor mesaje, nu e cazul ca un om care a fost pus cu un statut de incredere sa fie luat la rost de ce a sters un post, a avut un motiv bine intemeiat!
Asa ca am luat-o in alta directie! Nu stiu daca este aceasta posibilitate, dar ar fi cateva propuneri legate de acest topic.
1. afisarea IP-ului celui care scrie pe forum sa fie public (am vazut pe alte forumuri, poate nu acest format, se afiseaza IP-ul calculatorului de unde sa postat) in felul acesta s-ar evita Clonele (ca doar nu suntem in Starwars Return of the Clone :lol: )
2. nickname-ul sa fie cel putin 4 caractere (nu AK ... care poate veni si de la Antonov Kalasnikov :lol: , nu DC District of Columbia, nu PL poland sau altceva, etc)
3.mutarea neconditionata a posturilor care aduc ofense la rubrica pt certuri, stergerea posturilor cu limbaj obscen

snams
23-12-2004, 02:25
Salut !
De obicei sunt OM de cuvant ;stiu ca acum incalc grav , foarte grav principiile care ma ghideaza in viata.Dar totusi, poate nu chiar asa de grav!
Cei care au fost inregistrati sau au vizitat acest forum inainte de 1.dec.2004 poate stiu ce vreau sa spun.
Marturisesc , si poate ca nu e necesara o marturisire , ca am urmarit cu interes , in fiecare zi (poate de cateva ori),ceea ce se intampla pe acest forum.
Am observat ca merge in sus si in jos , au fost zile intregi cand au fost scrise numai cateva m"a"saje.Pot sa spun ca s-a dus lipsa unui animator (am trimis un "pm" administratorului despre aceasta situatie).Animator care a reaparut in persoana stiti voi cui.In ultimele 2 zile au cam luat foc tastaturile , spiritele s-au incins , toata lumea e alerta , ne-am amintit ca ne tragem din neam de latini si ne place barfa , cearta , sfidarea ... si ne-am amintit si de proverbul "capul ce se pleaca sabia nu-l taie" , proverb care caracterizeaza romanul caciular (fara adrese personale) care se pune la dreapta stapanului (fara adrese la administratie, care inteleg ca trebuie sa multumeasca majoritatea absoluta) si aproba orice , oricand si oricum.
Sa presupunem ca...
...acest forum este Romania.
In Romania , ca de fapt in orice tara democratica , exista zeci , sute , mii de publicatii.Publicatii care sunt pe gustul unora si in dizgratia altora.Poate stiti de "Academia Catavencu" , publicatie care este in aceasta situatie.Daca aceasta publicatie a fost impotriva guvernului , ce a facut guvernul? I-a bagat pumnul pe gat ? Daca a fost impotriva opozitiei ce s-a intimplat ?... a facut unul dintre partidele de opozitie scandal? Credeti ca actualul (s-au ma rog , viitorul) guvern v-a lua masuri drastice impotriva publicatiei ? Ce cred eu este ca "Academia Catavencu" va continua sa existe. De ce ? Pentru ca descreteste...
Morala? Nu cred (cel putin asa sper) sa o mai spun.
Aceasta a fost incheierea mesajului meu , mesaj referitor la situatia utilizatorului despre care toata lumea vorbeste. E cam sec dar asta e.
Si acum sa revenim la partea practica a problemei.
Parerea mea este(exceptand cazul in care omul-utilizatorul- este vulgar si defaimeaza intr-un mod deosebit de grav demnitatea sau integritatea morala a altui utilizator s-au a conducerii acestui forum) sa lasati lucrurile sa mearga asa cum Dumnezeu doreste.
Amin !
M-au cam mancat destele in aste 21 de zile si pentru ca acum am scris ce am scris va rog frumos sa nu imi cautati prea multe noduri in papura si sa luati acest mesaj ca o simpla observatie si nu ca o critica.
Sa auzim numai de bine !

shamrock
23-12-2004, 06:50
In general clonele nu sunt admise pe nici un forum.
Un forum nu se animeaza datorita numarului de clone!

ak
23-12-2004, 10:29
eu unu nu-mi amintesc sa ma fii legat de voi....asa ca nu stiu de unde ura asta fata de mine si mai ales avand in vedere ca nimeni nu ma cunoaste!!!! :cry: :o :(

alan
10-06-2006, 22:22
cel mai bun e merluciul

chris
11-06-2006, 11:57
alan ??? a fost o constatare sau o sugestie? sau ai gresit forumul?

mutu
13-07-2006, 01:39
incercati Sticky tofee puding ca desert